Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αρχικά συγγνώμη αν υπάρχει ήδη θέμα. Έχω τον WDBKXH5000ABK και δεν φαίνεται στον "Ο Υπολογιστής μου" ενώ φαίνεται και στη διαχείριση συσκευών και στον πίνακα ελέγχου. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Με λίγα λόγια βλέπω τον σκληρό αλλά δεν έχω πρόσβαση σ' αυτόν.   post-297746-0-25977600-1443026968_thumb.png

Δημοσ.

Στη Διαχείριση δίσκων φαίνεται; Αν ναι, δοκίμασε να του δώσεις ένα γράμμα από εκεί (δεξί κλικ στο δίσκο στη διαχείριση δίσκων > Αλλαγή του γράμματος ή της διαδρομής μονάδας δίσκου...).

Δημοσ.

Εγώ όταν το είχα πάθει με άφησε κατευθείαν να επιλέξω γράμμα και δούλεψε, δε μου έβγαλε το παραπάνω μήνυμα οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω, μη σε πάρω στο λαιμό μου και χάσεις δεδομένα από το δίσκο. Παρεμπιπτόντως, στο HD Sentinel φαίνεται εντάξει ο δίσκος;

Δημοσ.

Η υγεία του δίσκου καλή οποτε δεν ειναι απο εκει το πρόβλημα , βέββαια δεν λογίζεται και πρόβλημα το συγκεκριμένο μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Κανονικά αμα του ορίσεις παραπάνω ενα γράμμα θα δουλέψει αλλιώς μετα ισως χρειαστεί και ενα format και θα τον δεί σίγουρα , δεν ξέρω ομως αν εχεις σημαντικά πράγματα που χρειάζεσαι μεσα

Δημοσ.

Αν έφταιγε το καλώδιο δεν θα τον έβλεπε ουτε στο bios ουτε στα windows στις συσκευές πουθενά τώρα αν εχεις καποιο αλλο καλώδιο να δοκιμάσεις γιατι οχι αν και δεν παίζει ρόλο το καλώδιο

Δημοσ.

Επειδή θέλω να αποφύγω linux και μέχρι να πάρω καλώδιο υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω backup κάποια αρχεία από μέσα;

περνα σε φλασακι το Linux και μπουταρε από αυτό(δοκιμή) δες αν μπορείς να μπεις στο δίσκο και πάρε τα αρχεία!
Δημοσ.

Η διαδικασία για το φλασάκι ποια είναι; Αν περάσω linux θα χάσω κάτι από τα windows και θα αχρηστευθεί το φλασάκι; Και πως θα περνάω αρχεία από linux σε windows;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...