Doctormania Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα! μου έφεραν έναν λαπτοπ ο οποίος όταν τον άνοιξα μου ελεγε κώδικας 5 δεν κανει boot,εντωμεταξύο χρήστης του λαπτοπ είχε windows xp προσπάθησε να περάσει τα εφταρια και μάλλον το λαπτοπ τα έπαιξε,προσπάθησα να περάσω windows και τα εφταρια και τα xp αλλά δεν έβγαλα άκρη,έχετε να μου προτείνετε κάτι;
lorods10000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασε να κανεις τον δισκο Format εξωτερικα σε αλλο υπολογιστη τον δισκο (Ενοειτε αν εχεις αρχεια που χρειαζοντε τα κρατας καπου αλλου) και μετα αν θες (προαιρετικό) κανε και ενα reset το BIOS
micos000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν πας για εγκατάσταση των 7, στο σημείο που σου ζητάει για αυτόματη εγκατάσταση ή για προχωρημένους πάτα στο 2ο και όταν σου βγάλει να επιλέξεις δίσκο πάτα κάτω δεξιά που λέει "περισσότερες επιλογές..." και διέγραψε τα πάντα από τον δίσκο.
JohnConstantine Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα! μου έφεραν έναν λαπτοπ ο οποίος όταν τον άνοιξα μου ελεγε κώδικας 5 δεν κανει boot,εντωμεταξύο χρήστης του λαπτοπ είχε windows xp προσπάθησε να περάσει τα εφταρια και μάλλον το λαπτοπ τα έπαιξε,προσπάθησα να περάσω windows και τα εφταρια και τα xp αλλά δεν έβγαλα άκρη,έχετε να μου προτείνετε κάτι; Γνωμη μου ειναι η εξης. Ξεκινας να δεις την υγεια του σκληρου δισκου σε καποιον αλλον υπολογιστη. Εαν δεις οτι ειναι καλα ο σκληρος (διοτι μπορει να σας εχει μεινει στα χερια η μπορει να ειναι ετοιμος) με το hard disk sentinel η αν εχεις το hiren's boot cd. Αφου δεις οτι ολα ειναι οκ τοτε κανε τον φορματ για αρχη απο το σταθερο σου υπολογιστη μεσα απο τα windows και μετα βαλε τον επανω στο λαπτοπ για να το ξεκινησεις. Και πες μας αν ειναι ολα οκ. Αλλιος αν δεν δουλεψει τσεκαρε τα windows μια μηπως ειναι κακογραμμενα διοτι και εγω την εχω πατησει επειδη κανω πολυ συχνα απο usb φορματ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα