Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι σημερα πηρα μητρικη και cpu και τη ψυκτρα τα εβαλα μονος εβαλα λιγο παραπανω θερμαγωγιμη παστα κ μου εφυγε λιγο στις ακρες οχι πολυ. Οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη ειναι 22-37 με το core temp και ενω τρεχω το prime 95 γυρω στο 1 τεταρτο. Ειναι φυσιολογικες θερμοκρασιες;

Επισης αν μπορειτε προτεινετε μου ενα καλο και φθηνο optical drive με συνδεση sata γιατι το παλιο δε μπορει να συνδεθει σε αυτη τη μητρικη..

Δημοσ.

37 βαθμοι και γκρινιαζεις?

παραπανω απο μια χαρα εισαι.

βεβαια το 22 ειναι λιγο υποπτο μιας και προυποθετει να εχεις το κουτι εξω.με ανοιχτο πλαινο.και να μενεις και προς τα βορεια καπου.

Δημοσ.

Ευχαριστω βασικα κεντρο μενω δε ξερω τι μπορει να φταιει και ειναι 22 αλλα πριν λιγο τι ειχα βγαλει το πλαινο ισως εχει σχεση δε ξερω. Τι κακο μπορει να παθει αν ειναι πολυ χαμηλη η θερμοκρασια ας πουμε;

Μηπως δεν εχω βαλει καλα τη παστα;

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι σημερα πηρα μητρικη και cpu και τη ψυκτρα τα εβαλα μονος εβαλα λιγο παραπανω θερμαγωγιμη παστα κ μου εφυγε λιγο στις ακρες οχι πολυ. Οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη ειναι 22-37 με το core temp και ενω τρεχω το prime 95 γυρω στο 1 τεταρτο. Ειναι φυσιολογικες θερμοκρασιες;

Επισης αν μπορειτε προτεινετε μου ενα καλο και φθηνο optical drive με συνδεση sata γιατι το παλιο δε μπορει να συνδεθει σε αυτη τη μητρικη..

Να ξέρεις οτι δεν υπάρχει κανένας λογος ανησυχίας για τέτοιες θερμοκρασίες.Γενικά όσο πιο χαμηλά τόσο το καλυτερο.

Φαντάζομαι δεν έχει γίνει overclock στον επεξεργαστή γιαυτό και τετοιες τιμές.Οι AMD επεξεργαστές δέν μετράνε καλά την θερμοκρασία κάτω απο ενα σημείο (~40C) αλλα δεν μας ενδιαφέρει κιολλας :-D .

Οσο για το dvd δές εδώ:

skroutz: http://www.skroutz.gr/s/3544991/Samsung-SH-224DB.html?from=recommendation

e-shop: http://www.e-shop.gr/lg-gh24nsc0-super-multi-dvd-rewriter-sata-black-p-PER.330703

αν δεν το χρησιμοποιείς επαγγελματικά δέν χρειάζεσαι κατι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...