Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! εχω ενα φορτηγακι( του πατερα μου ) το οποιο μου εχει αφησει διοτι λειπει στο εξωτερικο! επειδη δεν οδηγαω το εχω αφησει παρκαρισμενο..σημερα ηρθε ενας κυριος και ο οποιος ηθελε να το αγορασει και μου προτινε ενα εξευτελιστικο ποσο..μολις αρνηθικα η βασικα του ειπα οτι θα το σκευτω μου ειπε οτι μιλαει με το δημο και ειναι στο προγραμμα να το κατασχεσουν...Επειδη δεν εχω προθεση να το πουλησω αλλα ουτε να το παρει ο δημος ξερει κανεις αν γινεται οντος να μου το παρουν απο τη μια μερα στην αλλη και τη μπορω να κανω για να το αποτρεψω?

Δημοσ.

Για ποιο λογο ειναι για κατασχεση απο τον Δημο ? Υπαχει δικαστικη αποφση που κοινοποιηθηκε στον πατερα σου στην διευθυνση που εχει δηλωσει σαν μονιμη κατοικια ?

Δημοσ.

<p>Αν έχεις παραδώσει πινακίδες έχει δικαίωμα ο Δήμος να το πάρει διότι καταλαμβάνει το οδόστρωμα.</p>

Γα να κανει κατι τετοιο θα επρεπε να εχει κολησει επανω στο αμαξι σχετικο ειδοποιητηριο με χρονικο περιθωριο να το μετακινησει .

• Like 3
Δημοσ.

Παρε το φορτηγακι του μπαμπα σου και βαλε το σε χωρο σταθμευσης ιδιωτικο (παρκινγκ) η σε μια πυλωτη να μην καταλαμβανει οδοστρωμα και αστο 2000 χρονια και δεν θα σε ενοχλησει ποτε κανεις και για τιποτα

• Like 3
Δημοσ.

Παρε το φορτηγακι του μπαμπα σου και βαλε το σε χωρο σταθμευσης ιδιωτικο (παρκινγκ) η σε μια πυλωτη να μην καταλαμβανει οδοστρωμα και αστο 2000 χρονια και δεν θα σ πει κανεις τιποτα.

Τωρα εχεις παραδωσει πινακιδες και βασει νομου πρεπει να ηταν ηδη σε αλλο χωρο ;)

Δεν ειδα να γραφει οτι εχει παραδωσει πινακιδες....

Δημοσ.

Σωστος....(καλα εγω που το ειδα;; :P)

Οποτε το αφηνεις εκει π ειναι και μονο οταν σ κολλησει ειδοποιητηριο με περιθωριο συνηθως 45 ημερες να το μετακινησεις το κουνας για να μην στο σηκωσουν.

• Like 2
Δημοσ.

εαν δε φερει πινακίδες-συνεπώς δεν εχει πληρωσει τέλη εχουν δικαίωμα να το σηκώσουν λόγω καταληψης οδοστρώματος... το θέμα ειναι οτι δεν το κάνουν-σε γράφουν ξεκαθαρα... εχω παρει 10 τηλεφωνα για 5 κωλαμαξα στη γειτονια μου οπου καποιοι εξυπνοι τα εχουν χωρις πινακίδες επειδη δε μπορουν να πληρώσουν τελη και εγω δε μπορώ να παρκάρω...

• Like 6
Δημοσ.

εαν δε φερει πινακίδες-συνεπώς δεν εχει πληρωσει τέλη εχουν δικαίωμα να το σηκώσουν λόγω καταληψης οδοστρώματος... το θέμα ειναι οτι δεν το κάνουν-σε γράφουν ξεκαθαρα... εχω παρει 10 τηλεφωνα για 5 κωλαμαξα στη γειτονια μου οπου καποιοι εξυπνοι τα εχουν χωρις πινακίδες επειδη δε μπορουν να πληρώσουν τελη και εγω δε μπορώ να παρκάρω...

πινακιδες εχει,τα τελη του 15 δεν εχει..το θεμα ειναι οτι αυτος ισχυριστηκε οτι ξερει ατομα στο δημο και ειναι στη λιστα για να κατασχεθει( αν και ενδεχεται να μου το λεει για να με τρομαξει και να του το δωσω τσαμπε) γινεται ο δημος να το παρει απο τη μια μερα στην αλλη???

Δημοσ.

εφοσον εχει πινακιδες ειναι πολυ απλο....ριχτου ενα μπουγαδιασμα εξωτερικο να μην φαινεται ακινητο και αλλαξε του θεση παρκαρισματος....αν και μου φαινεται αδυνατον αυτοκινητο με πινακιδες να το κατασχεσουν χωρις να εχει κολληθει η σχετικη ειδοποιηση

Δημοσ.

πινακιδες εχει,τα τελη του 15 δεν εχει..το θεμα ειναι οτι αυτος ισχυριστηκε οτι ξερει ατομα στο δημο και ειναι στη λιστα για να κατασχεθει( αν και ενδεχεται να μου το λεει για να με τρομαξει και να του το δωσω τσαμπε) γινεται ο δημος να το παρει απο τη μια μερα στην αλλη???

Γα να κανει κατι τετοιο θα επρεπε να εχει κολησει επανω στο αμαξι σχετικο ειδοποιητηριο με χρονικο περιθωριο να το μετακινησει .

Για να το πουλησει που του ειπε καποιος θα πρεπει να εχει πληρεξουσιο απο τον πατερα του που ειναι στο εξωτερικο !!!

Χωρις ειδοποιητηριο αυτα που σου λεει ο τυπας ειναι @@ιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...