Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με αφηνει να κατεβασω το wifi finder και μου βγαζει αυτο το σφαλμα σε μηνυμα. Δοκιμαζω αλλο μου βγαζει παλι σφαλμα. Τι συμβαινει; πριν μια βδομαδα εκανα επαναφορα συστηματος λογο κολληματων για πρωτη φορα σε εναμιση χρονο που το εχω.

Δημοσ.

Καταργήστε τον Google λογαριασμό σας πηγαίνοντας ρυθμίσεις, λογαριασμοί και μετά google και κατάργηση λογαριασμού. Επανεκκινήστε την Android συσκευή σας και προσθέστε πάλι το λογαριασμό σας. Στη συνέχεια πηγαίνετε ρυθμίσεις, εφαρμογές, και κάνετε swipe για να βρείτε όλες οι εφαρμογές. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε τις υπηρεσίες Google , μετά εκκαθάριση δεδομένων και τέλος αναγκαστική διακοπή.

• Like 1
Δημοσ.

Καταργήστε τον Google λογαριασμό σας πηγαίνοντας ρυθμίσεις, λογαριασμοί και μετά google και κατάργηση λογαριασμού. Επανεκκινήστε την Android συσκευή σας και προσθέστε πάλι το λογαριασμό σας. Στη συνέχεια πηγαίνετε ρυθμίσεις, εφαρμογές, και κάνετε swipe για να βρείτε όλες οι εφαρμογές. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε τις υπηρεσίες Google , μετά εκκαθάριση δεδομένων και τέλος αναγκαστική διακοπή.

είσαι τεράστιος!!!!!!

εύγε!!!

το πρόβλημα λύθηκε!!!

ευχαριστώ!!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...