Gunix Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας. Έχω τα windows 10 pro Πρώτον, πως μπορώ να κάνω το start menu όπως θα δείτε στο βίντεο από τα 00:42 sec? Δεύτερον, στο Taskbar and Start Menu Properties δεν έχω την καρτέλα Start Menu όπως θα δείτε στο βίντεο 01:28. Βοήθηστε με σας παρακαλώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Για το πρώτο ακολούθα ακριβώς τα βηματα που κάνει στο βιντεο και για το δευτερο, στο βιντεο αυτός έχει την δοκιμαστικη εκδοση (technical preview) των windows και μπορει να αφαίρεσαν την επιλογη απτην επισημη εκδοση. Περίμενε να το δει καποιος που εχει τα 10 να σου πει.
Gunix Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού το έχει έτημο. Πως θα το κάνω?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει αυτό που αναφέρεις στο 1:28 στην καθαρή εκδοση των 10. Για το πως κάνει έτσι την εναρξη,πινάρεις μέσα απ την εναρξη πραγματάκια και κάνεις resize τα εικονίδια.
Gunix Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πως μπορώ να εμφανίσω την καρτέλα Start Menu??? Δεν μπορεί να το βγάλανε.
LouCi4er Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Τι δεν μπορει να το βγαλανε,αφου σου λεμε οτι το εχουν βγαλει.Δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στην κανονικη εκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα