Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Μάρτιο μετακόμισα και στο νέο διαμέρισμα που πήγα έκανα νέα σύνδεση φεύγοντας από τον ΟΤΕ και βάζοντας Cyta, το πρόγραμμα με απεριόριστα αστικά - υπεραστικά, κάποια λεπτά κινητά + 24mbps, με πάγιο 23 ευρώ το μήνα.

Από τότε μου ήρθαν 3 λογαριασμοί στα 23 ευρώ, και όλα ήταν καλά. 

Τον Ιούλιο μου ήρθε ένας λογαριασμός όμως -23 ευρώ. Πήγα στο κατάστημα Cyta και μου είπε ο τύπος εκεί ότι για κάποιο λόγο κάτι έγινε (ούτε και ο ίδιος ήξερε / μπορούσε να βρει τι) και ο λογαριασμός είναι πιστωτικός, και πως έτσι δεν χρειάζεται να πληρώσω τίποτα, και το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί απ' τον επόμενο λογαριασμό.

Τον επόμενο μήνα, πάλι ο λογαριασμός μου ήρθε -23 ευρώ, και πήγα ξανά στη Cyta, και μου είπαν πάλι τα ίδια.

Τώρα πλέον τον Σεπτέμβρη, μου ήρθε ένας λογαριασμός 175 ευρώ!!!

Κοιτάω το αναλυτικό και μου βάζει μέσα να πληρώσω για 3 μήνες, συμπεριλαμβανομένου και του Σεπτέμβρη, που δεν έχει κλείσει ακόμα. Και εκτός αυτού μου χρεώνει κινητά 60 ευρώ, επιπλέον χρέωση για σταθερά άλλων πάροχων 29 ευρώ, και τέλος έναρξης γραμμής άλλα 40.

Ερώτηση 1: Γιατί το εφάπαξ τέλος γραμμής περίμεναν να μου το προσθέσουν σε λογαριασμό 6 μήνες / λογαριασμούς μετά, και όχι πιο άμεσα ;

Ερώτηση 2: Γιατί δεν μου ερχόταν το πάγιο που έπρεπε να πληρώσω για κάθε μήνα τον ίδιο το μήνα, και περίμεναν να μου τα στείλουν μαζεμένα ;

Ερώτηση 3: Δεν νομίζω να άρχισα ξαφνικά να παίρνω περισσότερα κινητά, και ο αναλυτικός λογαριασμός της Cyta δεν αναφέρει πουθενά τα λεπτά / δευτερόλεπτα ομιλίας. Δεν θα έπρεπε να γράφει αναλυτικά ο αναλυτικός πόση διάρκεια μιλούσα στα κινητά ;

Ερώτηση 4: Στους 3 πρώτους λογαριασμούς δεν πλήρωνα απολύτως τίποτα για αστικά και υπεραστικά τηλεφωνήματα σε σταθερά γιατί υποτίθεται ήταν απεριόριστα. Σε αυτόν το λογαριασμό, με χρεώνει 29 ευρώ κλήσεις προς "άλλα σταθερά δίκτυα". Δηλαδή τους πρώτους 3 μήνες ήταν απεριόριστα τα σταθερά ανεξαρτήτως παρόχου, και μετά από λίγο το να τηλεφωνάς σε νούμερα άλλων παρώχων σταθερής τηλεφωνίας το χρεώνουν ξεχωριστά ;

Τρελάθηκα. Από κει που περίμενα να μου 'ρθει κάνα 23αρι ευρώ, μου ήρθε 175.

Δημοσ.

Τρελάθηκα. Από κει που περίμενα να μου 'ρθει κάνα    - 23αρι ευρώ, μου ήρθε 175.

:-)

Δημοσ.

Απεριόριστα δεν είναι ποτέ, πάντα έχουν ένα όριο (πολιτική ορθής χρήσης). Ζήτα αναλυτικό λογαριασμό, που μίλησες και πόσο

• Like 1
Δημοσ.

Απεριόριστα δεν είναι ποτέ, πάντα έχουν ένα όριο (πολιτική ορθής χρήσης). Ζήτα αναλυτικό λογαριασμό, που μίλησες και πόσο

θα το κανω αυτο.

Δημοσ.

για ακομη καλυτερα ζητα το αντιγραφο συμβολαιου απο αυτους μαζι αι την αναλυτικη κατασταση κλησεων απο τοτε που ενεργοποιηθηκες μεχρι σημερα 

Δημοσ.

Γιατί είναι ....μπούφοι!!!

Συγγνώμη κι όλας αλλά δε τους μπορώ άλλο.

Έχω cyta σε 2 σπίτια.

Εδώ και μερικούς μήνες στο ένα σπίτι αντί για 17 ευρώ λογαριασμό μου στέλνουν 2 ευρώ.

Στο άλλο σπίτι αντί για 23 μου στέλνουν 59. (Μπορώ να στείλω λογαριασμούς αν υπάρχει έστω κι ένας που δεν πιστεύει)

Πάω σε κεντρικό κατάστημα και μου λένε ότι και οι 2 λογαριασμοί είναι λάθος.Ο 2 ευρώ είναι 34 και ο 59 είναι 23.Τέλεια τους λέω...

Από ότι κατάλαβα αυτό γίνεται με το σύστημα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.Δηλαδή αν ο λογαριασμός λήγει 30 κι εσύ τον πληρώσεις μερικές μέρες μετά,ο επόμενος λογαριασμός θα έρθει σε πρόσθεση με τον προηγούμενο που μπορεί να έχεις πληρώσει.Αν τον πληρώσεις μέχρι 30 τότε θα σου έρθει κανονικά.

για ακομη καλυτερα ζητα το αντιγραφο συμβολαιου απο αυτους μαζι αι την αναλυτικη κατασταση κλησεων απο τοτε που ενεργοποιηθηκες μεχρι σημερα 

Του ζήτησα εγώ και μου στείλανε στο μέιλ έναν πίνακα με χρωματιστά κουτάκια λες τα ζωγράφισε παιδάκι δημοτικού!!!

Δημοσ.

Μιλα αμεσα με το 13877, βασικα επρεπε να εχεις καλεσει οταν ελαβε τον 1ο πιστωτικο λογαριασμο ο οποιος προφανως και δεν ηταν σωστος.

Τα συνεργαζομενα καταστηματα δεν εχουν την πληρη εικονα του πελατη, κακως δεν σε παρεπεμψαν και απο εκει να μιλησεις με το 13877 την εξυπηρετηση πελατων.

Τωρα τι περιλαμβανουν τα τιμολογια, χωρις να εχουμε εικονα τους ειναι κατι που δεν μπορουμε να σου απαντησουμε.

Επισης ολες οι εταιρειες σταθερης-κινητης και γενικα οποιοσδηποτε φορεας παροχης υπηρεσιων σου στελνει λογαριασμο με παγιο τρεχοντος μηνα και χρηση που εκανες τον προηγουμενο.

Δημοσ.

Ναι έχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω στο 13877 εκεί έχουν γενική εικόνα εδώ ένας φίλος μου έκρινε σύνδεση cyta και πήγε ρώτησε πότε θα ιατρό το ρουτερ και αυτή δεν ήξερε και πήρε κάτω και του είπαν όχι ότι ποτέ θα το πάρει μέχρι και τον αριθμό αποστολής του έδωσαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...