Προς το περιεχόμενο

Apo ti temp k pano na anisixo..?

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo enan Athlon 1400ari kai edo kai 2 xronia apo thema psiksis pame kala alla me exei ksekoufanei. Tora me ena roostati elegxo tin peristrofi tou fan kai exo vrei ena ikanopoiitiko epipedo thorivou. Ekei omos meta apo 5-6 ores video rendering pou ekana restart kai bika bios eida oti doulevei 59-60 vathmous gia epeksergasti kai 45 nomizo gia system (epi 5 lepta pote elege 59 pote 60).

Stous posous na arxiso na anisixo?

Δημοσ.

Μην μασάς φίλε μου δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα! Θεωρητικά αυτοί οι επεξεργαστές αντέχουν εως και 90 βαθμούς. Βέβαια να έχεις υπόψη ότι οι 90 βαθμοί που λέει η AMD δεν ισοδυναμούν με τους 90 που λέει ένα motherboard μιας και ο αισθητήρας του mobo δεν είναι μεγάλης ακριβείας.

Πάντως, εφόσον δεν έχεις αστάθειες και reboot τότε είσαι ΟΚ.

Συμβουλή μου πάντως είναι να βάλεις μια ψύκτρα χαλκού με ένα 80άρι ανεμιστηράκι (ρυθμιζόμενο). Θα έχεις δυνατή ψύξη και σχετική ησυχία![/img]

Δημοσ.

Βασικα εχεις πολυ θερμοκρασια στο κουτι σου...Κοιτα να βαλεις κανενα ανεμιστηρα στο κουτι καλυτερα που ειναι πιο οικονομικο για σενα μιας και δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για ψυκτρα για τον 1400αρι, καλυτερα παρε καινουργια CPU... Case temp λογικα πρεπει να εχεις maximum 35 βαθμους...

Δημοσ.

Αν και το εχω ξαναπει, οι 50-60 βαθμοι ηταν απιαστο ονειρο για το δικο μου athlon 1333. Εμενα επιανε σταθερα 80 C καθε μερα. Τουλαχιστον αυτο ελεγε ο σενσορας τωρα αν ηταν παραπανω δε ξερω. Παντως 2 χρονια που τον κρατησα αντεξε και ακομα ζει.

Μετα εβαλα εναν 2100+ thoroughbred A. Αυτος συνηθως 60 βαθμους πηγαινει. Τελικα αποφασισα να βγαζω το καπακι του tower και τωρα δεν ξεπερναει τους 50. Εχω βλεπεις και 5 καρτες στο μηχανημα και το case ξεπερνουσε τους 40 C. Ειναι και στα 1820 με τη stock ψυκτρα οποτε ΟΚ.

Ο Thunderbird που εχεις αντεχει μεχρι 95 C συμφωνα με αυτην τη σελιδα

http://www.amdboard.com/amdid.html

Θα σου ελεγα να μην ανησυχεις και τοσο

Δημοσ.

Η λύση καλής ψύκτρας είναι μονόδρομος καθώς θα ελλατώσεις αρκετά το θόρυβο και τη θερμοκρασία... Και κανένα case fun...γιατί και αυτό θέλει την ψύξη του...

Αυτήν την εποχή οι θερμοκρασίες σου πρέπει να είναι στο case γύρω στους 30 και CPU 45-50...

Eμένα είναι χαμηλότερες αλλά βοηθάνε πολύ τα κουτιά...που αν είναι πιο ευρύχωρα από το συνηθισμένο αρκεί να ρίξουν τη θερμοκρασία... :D

Δημοσ.

exo to tower tis Chieftec (scorpio midi) me strogila kalodia IDE opote den tha eprepe na paizei toso megali thermokrasia ekei mesa.. Vevaia den exo kanenan anemistira alla skopevo na valo enan mrosta na roufaei kai enan piso. Skopevo na paro kai ena front panel me roostates kai xriazomai na deixnei 3 fans toulaxiston, eseis poio proteinete kai apo pou? Kata protimisi eos 50 evro...

Δημοσ.

file polaki min psaxneis souper douper liseis

eimai kai esy "omoiopa8eis" atholonakias 1400 kai gia 2 xronia hxa problhma me ton 8otybo toy anemisthra ths psiktras. brika thn hsixia moy me thn zalman 3100 plus afoy mporo na th doyleyo stis 1700 strofes na mhn exo ka8oloy 8oribo kai 8ermokrasia 51 va8moys, diladi kati ligotero apo aytoys poy eixa prin.

h zalman kai einai sxetika fthnh.

oso gia thn temp mhn se problhmatizei kai toso. ego thn eixa ftasei mexri toys 70 kai doyleve kanonika

Δημοσ.

Πολλες φορες παιζει ρολο και ποια μητρικη εχεις.Αλλες δειχνουν πανω απο το κανονικο,αλλες κατω.Εσυ ποια εχεις?

Παντως θα συμφωνησω στο γεγονος οτι απο τη στιγμη που δεν εχεις προβληματα εισαι ΟΚ!!!

Δημοσ.

oita ego exw 1800+ palomino kai to chaintech dixnei oti eimai epi 5 wres stous 80!!!!!(exw ftasei kai 90 paizonta xalara kiolas :D ) prama adinato....poles fores ta mobo dixnoun lathos.... alla afou den exeis prob min anisixis.....vasiko thema einai kai i kathariotita tou koutiou....

Δημοσ.

Καλα εσενα Γιωργο τα εχει παιξει η μητρικη σου.Εισαι για αναβαθμιση μου φαινεται.Παντως κι με 90 βαθμους την κανεις τη δουλεια σου!!! :D

Δημοσ.

Exo to case tis Thermaltake Xaser3Supertower me to ensomatomeno Hardcano9.Loipon to panel einai fovero kai exeis kai axiopisti endixi tis thermokrasias tis Cpu afou exei diko tou sensora!!!Oso gia to posous anemistires mporeis na elegxeis einai arketoi(den thimamai akrivos posoi..) afou mporeis na tous sindeseis seiriaka ton ena ston allo kai na elegxeis me ena roostati perissotera fan tou enos....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...