Προς το περιεχόμενο

The Order 1886 [PC?]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το άρθρο είναι παλιό, η ΙΡ είναι της Sony.

So.. Yeah..

υγ : όχι και τίποτα άλλο, προχθές το αγόρασα για το PS4 (οταν το πάρω κάποια στιγμή).. :P

Δημοσ.

Καποιος η απλα τρολλαρει ή οντως αληθευει,

αν προκειται παντως να κυκλοφορησει πιστευω θα ναι πολυ καλη κινηση.

http://gearnuke.com/ready-dawns-order-1886-engine-targeted-pcps4-check-running-60-fps-pc/

Το παιχνίδι είναι μουφα οπότε και να έβγαινε δε θα ήταν καλή η φάση.
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

δεν νομιζω να μας χαλαγε απο αποψη γραφικων ειναι πολυ καλο οπως και το ryse ...μπορει ναταν μουφα αλλα ειχε ωραια γραφικα

Δημοσ.

δεν νομιζω να μας χαλαγε απο αποψη γραφικων ειναι πολυ καλο οπως και το ryse ...μπορει ναταν μουφα αλλα ειχε ωραια γραφικα

Γραφικά είχε υπέροχα οκ αλλά μέχρι εκεί. Το πολύ πολύ να το κατέβαζα για να έβλεπα τι καλύτερο θα μου εδειχνε στο pc.Σα παιχνίδι σε κάνει να βαριέσαι μέσα σε ένα τέταρτο. Πάλι καλά που το επαιξα τσαμπα στην κονσόλα και δε το πλήρωσα.
  • Sad 1
Δημοσ.

Το είδα όλο σαν ταινία στo you-tube (gameplay+cinematics) και μου άρεσε πολύ. Μου αρέσουν αυτου του είδους τα παιχνίδια.  Πολύ καλή ατμόσφαιρα και design. Μακάρι να το βγάλουν και σε pc.

Δημοσ.

το οποιο Ryse βαρέθηκα και παράτησα στο μισάωρο. :-D

κάτι τέτοια παιχνίδια, μπροστά ας πούμε στο φρέσκο Metal Gear Solid V, είναι σαβούρες.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Το είδα όλο σαν ταινία στo you-tube (gameplay+cinematics) και μου άρεσε πολύ. Μου αρέσουν αυτου του είδους τα παιχνίδια. Πολύ καλή ατμόσφαιρα και design. Μακάρι να το βγάλουν και σε pc.

Το θέμα είναι οτι πρόκειται για παιχνίδι και όχι για ταινία.Μιλάμε για ένα από τα πιο βαρετα παιχνίδια που έχω ασχοληθεί.
  • Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...