Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν έχεις όρεξη και διάθεση στείλε μου pm και θα σε ενημερώσω για το πως μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση με το που απολυθείς, ακόμη και κατά τη θητεία σου, και να βγάζεις πολύ περισσότερα από τους δήθεν μορφωμένους.

Πυραμιδάκιας είσαι, όσο κι αν το αρνείσαι. Ακόμα κι όλοι οι χρήστες αν σού το πουν, θα συνεχίσεις να το αρνείσαι. Έτσι δουλεύετε ψαρεύετε. Με p.m. διότι δημοσίως τρώτε ξύλο.

• Like 5
Δημοσ.

Παιδιά, βοήθεια! Έχουμε κάνα σωματοφύλακα στο insomnia; Πλερώ όσο όσο, διότι κινδυνεύω χοντρά. Ο Notis με απειλεί μέσω p.m...

• Like 1
Δημοσ.

Απάντηση και στα δύο από πάνω σχόλια. Ναι οκ, είμαστε στην Ελλάδα, σε μία χώρα που ο όρος "Ελεύθερη Αγορά" δεν διδάσκεται ούτε στα σχολεία αλλά και πάλι θεωρώ ότι έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να ανέβεις αν έχεις ένα πτυχίο, να κάνεις πιο καθαρές δουλειές, να σε πάρουν στα σοβαρά και τα σχετικά. Και όταν λέω πτυχίο εννοώ και να έχεις τελειώσει ηλεκτρολόγος η κάτι χρήσιμο τελοσπάντων. 

Δεν θέλεις να κάνεις τις δουλειές που μπορεί να κάνει ένας Πακιστανός για λιγότερα χρήματα και που δεν πρόκειται να ανέβεις ποτέ και να πετύχεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου. 

δηλ;

-να μην πιανεις γρασα και σκατα ή

-να μην ξεγελας συνειδησεις και πατας πτωματα;

χρησιμοι ειναι ολοι αυτοι που κανουν την δουλεια που δεν θελεις/ξερεις να κανεις.

Δημοσ.

Βρες μία τέχνη

τεχνη θα μπορουσε να ειναι απο τεχνικη (πχ τορνος) μεχρι καλλιτεχνιες (πχ ζωγραφικη) γενικως...

Και ο da Vinci αν ζουσε σημερα, κατα βαση προγραμματιστης θα ηταν

Εγώ νομίζω ότι όλοι έχουν μια κλίση που πρέπει να τη βρουν. Και την κλίση θα τη βρείς ψάχνοντας, όχι αφήνοντας. Εγώ μέχρι στιγμής έχω την εικόνα ενός παιδιού όπου ο εαυτός του είναι εντελώς "ακατέργαστος". Το βρίσκω εξαιρετικά απαισιόδοξο ένα νέο παιδί να μην έχει ένα όνειρο και η φιλοδοξία για το μέλλον του να είναι να πάει φαντάρος και να βγάλει δίπλωμα. Όλοι τα έχουμε περάσει όλα αυτά αλλά είναι στην πορεία που κυνηγάμε μια φιλοδοξία. Και ακόμα και να αποτύχει κάποιος.. το ταξίδι μετράει.

κι εγω ετσι ημουν στα 15, αλλα γυρω στα 23+ αρχισα να γινομαι (μοιρα; τυχη; συγκυριες; αναληψη προσωπικης ευθυνης;) ανθρωπος

Θα είναι καλό και για τους υπόλοιπους άμα κάτσεις μόνιμα στο στρατό.

ουτε κι εμενα μου αρεσει η φαση του στρατου, αλλα δεν θα χαρω αν γεμισει 100% αμορφωτα-αγραμματα-απαιδευτα σκουπιδια

Μην πάρεις αυτοκίνητο, μηχανάκι πάρε να κάνεις και σούζες.

για να μαθεις να κανεις σουζες χωρις να ταλαιπωρηθεις πρεπει να χαμπαριασεις (ή να βρεις ετοιμες πληροφοριες) 2-3 βασικα πραγματα απο Φυσικη

αισχος και ονυδος να μη θελετε να υπηρετησετε την πατριδα.....για αυτο παμε κατα διαολου

πατριδα μου ειναι ο καναπες μου, τον αγαπαω και τον υπηρετω. Καθε εβδομαδα αλλαζω και ριχταρι

Δημοσ.

πατριδα μου ειναι ο καναπες μου, τον αγαπαω και τον υπηρετω. Καθε εβδομαδα αλλαζω και ριχταρι

Απατρις είσαι, κι όταν δεν έχεις πατρίδα είσαι το απόλυτο τίποτα.

Δημοσ.

ρε αφηστε τον να παει στρατο. οταν επρεπε να φαει μερικα χαστουκια (κυριολεκτικα ομως ) δεν τα εφαγε. ισως στο στρατο τα φαει . τα ''καλυτερα'' περνανε κατι 17 χρονια σαν και σενα στον στρατο ;) .παντως πραγματικα οι απαντησεις που εχει δωσει ο ts ειναι τοσο ηλιθιες που φτανουν στα ορια του troling 

Δημοσ.

Απατρις είσαι, κι όταν δεν έχεις πατρίδα είσαι το απόλυτο τίποτα.

απατρις εισαι οταν εχεις αποψεις σαν τις δικες σου και περιμενεις να βγαλεις βρωμικα ανηθικα χρηματα. εκτος απο απατρις εισαι και ατομο χωρις ανθρωπιστικη παιδεια 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...