Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον στρατό το έμαθες αυτό;

Εγώ πήγα στρατό, 505 Τάγμα πεζοναυτών στο Βόλο, και το λέω με πολύ καμάρι. Εσύ πεζικό να υποθέσω ή Ι5 (το ίδιο είναι βασικά).

Δημοσ.

Εγώ πήγα στρατό, 505 Τάγμα πεζοναυτών στο Βόλο, και το λέω με πολύ καμάρι. Εσύ πεζικό να υποθέσω ή Ι5 (το ίδιο είναι βασικά).

Πρόσεχε γιατί εγώ ήμουν αλεξίπτωτα στο Πεύκο και ο Πάμπλο ελδυκ.

• Like 2
Δημοσ.

Η ΠΑΟΚΑΡΑ έβγαλε φανέλα και για σένα, φίλε στρατόκαυλε thumbup1.gif

56eb4a8351f3f0897d8930cdef9de8cb_L.jpg?t

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ πήγα στρατό, 505 Τάγμα πεζοναυτών στο Βόλο, και το λέω με πολύ καμάρι.

καλά μιλάμε για πολύ μάχιμο.. τσπ

τσ, αν και δεν διάβασα και πολύ τις απαντήσεις, δεν πιστεύω οτι θα σου πω κάτι διαφορετικό. ρίξε καμία ματιά σε σχολές του οαεδ ( μηχανικός πχ) έχω την εντύπωση απο τον αδερφό μιας φίλης μου οτι σε βάζουν και σε δουλειά για κανα 2 χρόνια και μετά πας και στρατό. πχ είσαι 17 τελειώνεις σχολή 19-20 και στρατό το πολύ 21 και θα έχεις και προϋπηρεσία σε κάτι που μπορεί να σου αρέσει. μηχανικός αυτοκινήτων το έβαλα σαν παράδειγμα γιατί ανέφερες κάτι για αυτοκίνητα.          

• Like 1
Δημοσ.

Άσε κομμαντο εδώ δεν ψαρωνουμε, αυτά πες τα σε καμία θεία. Ορντινατζα των εποπ ήσουν στο στρατόπεδο Γεωργουλα.

Από την εμπλοκή έπαθε το μυαλό σου...

• Like 2
Δημοσ.

ΟΥΓΚ

Δημοσ.

Well done, και πως περασες ?

Και γω πηγα, αλλα εφυγα μετα απο λιγο καιρο….. γιατι ψιλοβαρεθηκα…..

Ειμαι απατρις ή οχι ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...