soteras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Σταματήστε την ειρωνεία.έλεος. Το τι θα κάνω στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα. Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει από αυτό που ρώτησα. Κοιτα να δεις θα σου μιλησω απο πρωσοπική εμπειρία ούτε εμένα μου άρεσε το σχολείο δεν ήθελα να πηγαίνω ποτέ μου γιατί απλά σκυλοβαριόμουνα το ξύπνημα και όλα ήθελαν να είμαι όλη την ώρα πανω από ένα υπολογιστή και να τον συρναμολογώ και να κάνω πειραμτισμούς μαζί του έκατσα βρήκα το κοντινότερο επλα πήγα γράφτηκα και ξαφνηκά λάτρεψα το λύκειο γιατί πολυ΄απλά πήγαινα εκεί και 7 ώρες μαθήματος ήταν πάνω σε κάτι που γούσταρα και κάπως έτσι κατέληξα να τελειώνω το λύκειο με 18 ιδιαίτερο διάβασμα γιατί πολλά τα ήξερα και πολλά τα άκουγα και μου μέναν γιατί ήταν κάτι που γούσταρα σίγουρα θα έχεις κλείσει σε κάτι π.χ αναφερες το αμαάξι αν έχεις πόρωσει με αμάξια ξέρω πολλά επαλ μηχανολογίας που απλά περνουν το αμάξι το κάνουν βίδες και το στήνουν ξανά και ένα χαρτί από επαλ το μετράνε και αυτό σε μια εταιρία γιατί εκτος απο το χαρτι απολητηριου επαλ σου δινουν και ενα χαρτι ότι ειδιευτεις πανω σε αυτα που αφορουν το αμάξι.Και μηνακουσω αα ειναι δυσκολο και δεν μπορω και τετοια εδώ το κατάφεραν άλλι και άλλοι εγώ π.χ έχω σε μεγάλος βαθμό μπορεις να πεις δυσλεξία όπως και πολλοί άλλοι το θέμα ειναι να μην σε πάρει απο κατω και να το παλέξεις το επαλ ειναι ιδανική λύση
Skeptic-2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Σταματήστε την ειρωνεία.έλεος. Το τι θα κάνω στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα. Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει από αυτό που ρώτησα. Εγώ θα σου απαντήσω σταράτα και χωρίς ειρωνείες. Ναι, μπορείς να το κάνεις κι είναι η καλύτερη επιλογή σου. Ο στρατός είναι το πανεπιστήμιο της ζωής, εκεί γίνεσαι πραγματικός άντρας και μαθαίνεις να αγαπάς την πατρίδα σου. Ξέχνα τις σχολές που είναι χάσιμο χρόνου και κοίτα να γίνεις ένας σωστός πολίτης-οπλίτης. Όσο για το θέμα της δουλειάς, αν έχεις όρεξη και διάθεση στείλε μου pm και θα σε ενημερώσω για το πως μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση με το που απολυθείς, ακόμη και κατά τη θητεία σου, και να βγάζεις πολύ περισσότερα από τους δήθεν μορφωμένους.
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα σου απαντήσω σταράτα και χωρίς ειρωνείες. Ναι, μπορείς να το κάνεις κι είναι η καλύτερη επιλογή σου. Ο στρατός είναι το πανεπιστήμιο της ζωής, εκεί γίνεσαι πραγματικός άντρας και μαθαίνεις να αγαπάς την πατρίδα σου. Ξέχνα τις σχολές που είναι χάσιμο χρόνου και κοίτα να γίνεις ένας σωστός πολίτης-οπλίτης. Όσο για το θέμα της δουλειάς, αν έχεις όρεξη και διάθεση στείλε μου pm και θα σε ενημερώσω για το πως μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση με το που απολυθείς, ακόμη και κατά τη θητεία σου, και να βγάζεις πολύ περισσότερα από τους δήθεν μορφωμένους. Γιατί pm; Θα είχε ενδιαφέρον να το γράψεις εδώ ή σε κάποιο άλλο θέμα
Skeptic-2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί pm; Θα είχε ενδιαφέρον να το γράψεις εδώ ή σε κάποιο άλλο θέμα Τέτοιες πληροφορίες δίνω μόνο σε προσωπικές συζητήσεις. 1
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τέτοιες πληροφορίες δίνω μόνο σε προσωπικές συζητήσεις. Δεν το βρίσκω δίκαιο...
lepaterious Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί pm; Θα είχε ενδιαφέρον να το γράψεις εδώ ή σε κάποιο άλλο θέμα First rule: Do not talk about pyramid scheme 11
Skeptic-2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 First rule: Do not talk about pyramid scheme Αν θέλεις να μιλήσουμε για πυραμίδες, να ανοίξουμε νέο θέμα και να σου αποδείξω πως η Ελλάδα έχει τις αρχαιότερες πυραμιδες στον κόσμο. Η πυραμίδα στο λόφο του Αμφείου στη Θήβα έχει χρονολογηθεί η κατασκευή της, από το 10.500 π.Χ. Για τις άλλες πυραμίδες που υπονοείς δεν γνωρίζω κι άσε την προπαγάνδα που πας να περάσεις.
lepaterious Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θέλεις να μιλήσουμε για πυραμίδες, να ανοίξουμε νέο θέμα και να σου αποδείξω πως η Ελλάδα έχει τις αρχαιότερες πυραμιδες στον κόσμο. Η πυραμίδα στο λόφο του Αμφείου στη Θήβα έχει χρονολογηθεί η κατασκευή της, από το 10.500 π.Χ. Για τις άλλες πυραμίδες που υπονοείς δεν γνωρίζω κι άσε την προπαγάνδα που πας να περάσεις. Δεν πάω να περάσω καμιά προπαγάνδα! Δεν μιλάω καν για προπαγάνδα! Αλλά όταν ακούω λεφτά με τσουβάλια και μάλιστα περισσότερα από τους "δήθεν" μορφωμένους κάτι βρομάει. Από την στιγμή που λες πως να ξεκινήσεις την δικιά σου επιχείρηση μιλάμε για κάποια επιχείρηση κάτω από mlm που προφανώς είναι έτσι. Δεν νομίζω ξαφνικά να σε έπιασε ο πόνος. 3
Skeptic-2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πάω να περάσω καμιά προπαγάνδα! Δεν μιλάω καν για προπαγάνδα! Αλλά όταν ακούω λεφτά με τσουβάλια και μάλιστα περισσότερα από τους "δήθεν" μορφωμένους κάτι βρομάει. Από την στιγμή που λες πως να ξεκινήσεις την δικιά σου επιχείρηση μιλάμε για κάποια επιχείρηση κάτω από mlm που προφανώς είναι έτσι. Δεν νομίζω ξαφνικά να σε έπιασε ο πόνος. Το παλικάρι ζήτησε βοήθεια για το ζήτημα της στρατιωτικής θητείας και το επαγγελματικό. Του είπα την αποψή μου κι έχω την διάθεση να του δώσω και πέντε συμβουλές σε προσωπικό επίπεδο. Τα υπόλοιπα τα βάζεις με το νου σου. Ας σταματήσει το offtopic εδώ.
lepaterious Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το παλικάρι ζήτησε βοήθεια για το ζήτημα της στρατιωτικής θητείας και το επαγγελματικό. Του είπα την αποψή μου κι έχω την διάθεση να του δώσω και πέντε συμβουλές σε προσωπικό επίπεδο. Τα υπόλοιπα τα βάζεις με το νου σου. Ας σταματήσει το offtopic εδώ. Χμμ δεν νομίζω να βάζω κάτι με τον νου μου η εμπειρία μου εδώ μέσα μου έχει δείξει ότι τέτοιες επιχειρηματικές ευκαιρίες με λεφτά κάπου δεν κολλάνε με την ελληνική πραγματικότητα. Φυσικά θα μπορούσες να αποφύγεις το δήθεν μορφωμένοι ώστε να έχεις μεγαλύτερη πελατεία γιατί πολλά άτομα θα διάβαζαν τις γραμμές σου οπότε θα ήταν καλύτερο για τις bussiness σου....
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Θα περασουμε φίνα εδώ μέσα Αν θέλεις να μιλήσουμε για πυραμίδες, να ανοίξουμε νέο θέμα και να σου αποδείξω πως η Ελλάδα έχει τις αρχαιότερες πυραμιδες στον κόσμο. Η πυραμίδα στο λόφο του Αμφείου στη Θήβα έχει χρονολογηθεί η κατασκευή της, από το 10.500 π.Χ. 1
Johnnywu Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέχασες αγαπητέ να αναφέρεις τον παράγοντα ανάγκη που θα έχει κάποιος να δουλέψει. Θα σου δώσω παράδειγμα προσωπικό. Δουλεύω σε πιτσαρία διανομέας 3 χρόνια. Με αυτή τη δουλειά συντηρώ την οικογένεια και το σπίτι μου. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ εφαρμογών πληροφορικής. Η κοπέλα που δουλεύει λάντζα είναι πτυχιούχος δημοσίων σχέσεων και τα 2 παιδιά που είναι στο σέρβις ο ένας είναι πτυχιούχος φυσικοχημικός και ο άλλος τεχνικός δικτύων. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δηλαδή, 4 άτομα με πτυχίο είμαστε αμόρφωτοι, κοινωνικά στον πάτο, δεν είμαστε έξυπνοι, ούτε και χαρισματικοί. Πριν πετάξεις λοιπόν τη μπούρδα σου, σκέψου λίγο σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται ο άλλος για να κάνει μια τέτοια δουλειά. Όπως έγραψα και στο ποστ στο οποίο απάντησες "ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ" Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράτε τόσο αμυντικά μερικοί λες και σας έβρισα τη μάνα. Υποτίθεται ότι προσπαθούμε να δώσουμε σε ένα παιδί να καταλάβει ότι το να μην τελειώσεις το σχολείο είναι τεράστιο λάθος, και έχετε τόσο μεγάλο εγωισμό που σχεδόν κάνετε διαφήμιση σε όλες τις χαζοδουλειές που μπορεί να κάνει κάποιος που δεν τελείωσε το σχολείο και δεν σπούδασε τίποτα.
hliastsek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θέλεις να μιλήσουμε για πυραμίδες, να ανοίξουμε νέο θέμα και να σου αποδείξω πως η Ελλάδα έχει τις αρχαιότερες πυραμιδες στον κόσμο. Η πυραμίδα στο λόφο του Αμφείου στη Θήβα έχει χρονολογηθεί η κατασκευή της, από το 10.500 π.Χ. Για τις άλλες πυραμίδες που υπονοείς δεν γνωρίζω κι άσε την προπαγάνδα που πας να περάσεις. Πες μας κ άλλα για τις πυραμίδες! Η καλύτερα αυριο Παρασκευη ανοιξε ενα ωραιο θεμα εδω στο μπλα μπλα 3
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα σου απαντήσω σταράτα και χωρίς ειρωνείες. Ναι, μπορείς να το κάνεις κι είναι η καλύτερη επιλογή σου. Ο στρατός είναι το πανεπιστήμιο της ζωής, εκεί γίνεσαι πραγματικός άντρας και μαθαίνεις να αγαπάς την πατρίδα σου. Ξέχνα τις σχολές που είναι χάσιμο χρόνου και κοίτα να γίνεις ένας σωστός πολίτης-οπλίτης άνδρας Όσο για το θέμα της δουλειάς, αν έχεις όρεξη και διάθεση στείλε μου pm και θα σε ενημερώσω για το πως μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση με το που απολυθείς, ακόμη και κατά τη θητεία σου, και να βγάζεις πολύ περισσότερα από τους δήθεν μορφωμένους. fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις