denexwzwh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Χτες μου έλεγε ο πατέρας μου ότι μπορώ να πάω στρατό από φέτος που είμαι 17 σαν εθελοντής. Γίνεται; Σχολείο δεν πάω το έχω σταματήσει. Περιμένω απαντήσεις όσο πιο γρηγορότερα γίνεται. Θενξ
Iris_89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 "Σχολείο δεν πάω το έχω σταματήσει" Ο λόγος? 1
idomeneas7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 "Σχολείο δεν πάω το έχω σταματήσει" Ο λόγος? δενεχειζωη 9
denexwzwh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Έμεινα στην 1η Λυκείου και τα παράτησα
Silverage Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς. Πας και κάνεις αίτηση στη στρατολογία. 1
Iris_89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Άσε τον... εθελοντισμό και πάρε έστω το απολυτήριο. 10
Pa0ki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ό,τι πρέπει για επαγγελματίας οπλίτης αλλά άργησες να γεννηθείς μερικά χρόνια 4
Johnnywu Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τελείωσε το σχολείο και όταν το τελειώσεις τράβα σπούδασε κάτι χρήσιμο που πληρώνει. Η χειρότερη καταδίκη για έναν νέο άνθρωπο στην δυτική κοινωνία είναι η αμορφωσιά. Πτυχίο από πανεπιστήμιο σε κάτι παραγωγικό και γνώση Αγγλικών είναι το λιγότερο που πρέπει να έχεις σήμερα αλλιώς θα καταλήξεις στον πάτο της κοινωνίας σε δουλειές που κάνουν οι πιο αποτυχημένοι και χαζοί άνθρωποι. Δεν θέλεις να ανήκεις σε αυτή την κατηγορία φίλε μου. Edit: Και μην γκαστρώσεις καμία κοπέλα πριν τα κάνεις όλα αυτά. 6
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 θα καταλήξεις στον πάτο της κοινωνίας σε δουλειές που κάνουν οι πιο αποτυχημένοι και χαζοί άνθρωποι. Όπως? 6
michael92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Η χειρότερη καταδίκη για έναν νέο άνθρωπο στην δυτική κοινωνία είναι η αμορφωσιά. Πτυχίο από πανεπιστήμιο σε κάτι παραγωγικό... αλλιώς θα καταλήξεις στον πάτο της κοινωνίας Hint: Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να καταλήξεις στον πάτο της κοινωνίας ακόμα και με πτυχίο 10
Johnnywu Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Απάντηση και στα δύο από πάνω σχόλια. Ναι οκ, είμαστε στην Ελλάδα, σε μία χώρα που ο όρος "Ελεύθερη Αγορά" δεν διδάσκεται ούτε στα σχολεία αλλά και πάλι θεωρώ ότι έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να ανέβεις αν έχεις ένα πτυχίο, να κάνεις πιο καθαρές δουλειές, να σε πάρουν στα σοβαρά και τα σχετικά. Και όταν λέω πτυχίο εννοώ και να έχεις τελειώσει ηλεκτρολόγος η κάτι χρήσιμο τελοσπάντων. Δεν θέλεις να κάνεις τις δουλειές που μπορεί να κάνει ένας Πακιστανός για λιγότερα χρήματα και που δεν πρόκειται να ανέβεις ποτέ και να πετύχεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή ο πατέρας σου δεν έχει αντιρρηση που έχεις παρατήσει το σχολείο και σου προτείνει να πας φανταρος; Αυτοί οι πατεραδες έχουν κάψει πολύ κόσμο.. 10
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Απάντηση και στα δύο από πάνω σχόλια. Ναι οκ, είμαστε στην Ελλάδα, σε μία χώρα που ο όρος "Ελεύθερη Αγορά" δεν διδάσκεται ούτε στα σχολεία αλλά και πάλι θεωρώ ότι έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να ανέβεις αν έχεις ένα πτυχίο, να κάνεις πιο καθαρές δουλειές, να σε πάρουν στα σοβαρά και τα σχετικά. Και όταν λέω πτυχίο εννοώ και να έχεις τελειώσει ηλεκτρολόγος η κάτι χρήσιμο τελοσπάντων. Δεν θέλεις να κάνεις τις δουλειές που μπορεί να κάνει ένας Πακιστανός για λιγότερα χρήματα και που δεν πρόκειται να ανέβεις ποτέ και να πετύχεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου. Δωσε ενα παράδειγμα τετοιας δουλειάς για να καταλαβω τι εννοεις. Παντως γενικως ειναι και θεμα ικανοτητων και στο φινάλε καποιος πρεπει να κανει και αυτες τις δουλειές. Κατατα εγω θα ελεγα πως ειναι καλο να παει. Στο κάτω κάτω να περιμενει γιατί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις