Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτη την στιγμη εχω το iphone 5s. Σκευτομαι να αγορασω το lg g3 αξιζει η να μεινω σε αυτο το κινητο? Επισης ποιο ειναι καλυτερο? Σε καμερα και σε αλλες δυνατοτητες.

Δημοσ.

Πως να σου απαντησουμε ρε συ σε κατι που ειναι καθαρα υποκειμενικο και προσωπικο τι βολευει τον καθενα???

Αν πχ ηθελες/θες μικρο σε διαστασεις κινητο μενεις στο 5s που φανταζομαι σε υπερκαλυπτει.

Αν παλι δεν σε βολευει το κινητο λογω λειτουργικου ή διαστασεων φανταζομαι θα ειχες ηδη κανει την αλλαγη χωρις καν να ανοιξεις θεμα.

Εγω πχ αν ειχα το Iphone 5s θα το αλλαζα μονο με Iphone 7(ή 7plus αν ειναι οπως και με την τωρινη σειρα 6 και 6s).

Για να πας σε Android με αναλογη εμπειρια κοιτας μονο σε αντιστοιχες ναυαρχιδες τυπου G4 ή S6.

Απλα το θεμα ειναι οτι το topic αυτο δειχνει ψιλο αδιαφορο καθως αν οντως σε ενοχλουν καποια πραγματα οπως πχ μικρη οθονη.λειτουργικο κλπ θα ειχες ηδη αλλαξει κινητο αρα δεν πολυ καταλαβαινω για ποιο λογο περιμενεις να ακουσεις την γνωμη καποιου.

Δημοσ.

Φιλε μου η γνώμη μουειναι οτι το lg g3 υπερισχύει σε πολλα θέματα σαν συσκευή.

ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ οτι αρέσει και βολεύει των καθέναν

Αλλα αν το πιάσεις σαν συσκευή το g3 ειναι πολυ ανώτερο..

Δημοσ.

αυτη την στιγμη εχω το iphone 5s. Σκεφτομαι να αγορασω το lg g3 αξιζει η να μεινω σε αυτο το κινητο? Επισης ποιο ειναι καλυτερο? Σε καμερα και σε αλλες δυνατοτητες.

Ναι λόγο μικρής οθόνης θέλω να αλλάξω

Δυστηχως παλι στα λογια μου ερχεσαι και οπως βλεπεις αλλα λες στο ενα post και αλλα στο αλλο.

Αφου θες να αλλαξεις κινητο επειδη δεν  σε βολευει η οθονη γιατι τοτε ρωτας αν αξιζει να μεινεις στο 5s???????????

Η απαντηση ειναι απλη.Θες αλλο κινητο με μεγαλυτερη οθονη.Αν τα χρηματα φτανουν μεχρι αυτα του G3 τοτε παιρνεις αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...