Προς το περιεχόμενο

Σκάνδαλο με την Volkswagen που “έκλεβε” στις μετρήσεις ρύπων πολλών δημοφιλών μοντέλων αυτοκινήτων diesel

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε, όταν λοιπόν σε αφήσει στη μέση του δρόμου, να παρηγοριέσαι ανοιγοκλείνοντας την πόρτα μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια :P

κάνεις και γνωριμίες όμως έτσι ρε συ, οδική βοήθεια, συνεργείο, κοινωνικοποιήσαι...

όλα τα έχουν σκεφτεί οι γερμανοί :P

Η ίδια η Audi φέρεται να έχει επιβεβαιώσει πως ο EA189 πετρελαιοκινητήρας της που είναι στο επίκεντρο του σκανδάλου, βρίσκεται στα Ευρωπαϊκά A1, A3, A4 και A6 ενώ η Skoda λέει πως επηρεάζονται τα Fabia, Roomster, Octavia και Superb με έτος κατασκευής από το 2009 έως το 2013

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επιπλέον δεν χρεώνω σε όλους τους Γερμανούς τις φρικαλεότητες που προκάλεσαν τα αρρωστημένα μυαλά της εποχής. 

ουτε εγω σε ολους τους Ελληνες τις λαμογιές που προκαλούν καποιοι απο αυτους. 

• Like 5

Ε, όταν λοιπόν σε αφήσει στη μέση του δρόμου, να παρηγοριέσαι ανοιγοκλείνοντας την πόρτα μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια :P

Aυτο με την πορτα...σιγουρα μαρκετινγκ της Γερμανιας θα ειναι.

Μονο που κανεις δεν κανει τον κοπο να δει στα crash tests οτι τα συστηματα παθητικης ασφαλειας σωζουν ζωες και οχι ο ηχος της πορτας.

Στα crash tests ολα κουβαδακια γινονται και καποιοι παρηγορουνται με τον ηχο της πορτας... :P

• Like 2

• Super Moderators

Δεν με άφησε ποτέ στο δρόμο Γερμανικό αυτοκίνητο ούτε εμένα, ούτε και κανέναν από όσους ξέρω. Σε αντίθεση με το Ceed που κόντεψε να μου δώσει το κιβώτιο στην άσφαλτο στα 19.000km. Αλλά και παλι δεν βγήκα να κράξω τα ΚΙΑ επειδή εμένα μου έτυχε μια στραβή λόγω κατασκευαστικού προβλήματος όπως κανετε κάποιοι επειδή ο μπατζανάκης του ξαδέρφου του θείου σας, σας είπε πως μια φορά του χάλασε το VW... :P

ουτε εγω σε ολους τους Ελληνες τις λαμογιές που προκαλούν καποιοι απο αυτους. 

Η αναλογία λαμογιών/συνολικό πληθυσμό δεν είναι καν κοντά! Έχουμε σπάσει τα κοντέρ...

Aυτο με την πορτα...σιγουρα μαρκετινγκ της Γερμανιας θα ειναι.

Μονο που κανεις δεν κανει τον κοπο να δει στα crash tests οτι τα συστηματα παθητικης ασφαλειας σωζουν ζωες και οχι ο ηχος της πορτας.

Στα crash tests ολα κουβαδακια γινονται και καποιοι παρηγορουνται με τον ηχο της πορτας... :P

Φαντάζομαι πως δεν καταδέχεσαι να οδηγείς κάτι άλλο εκτός απο Volvo για να είσαι ασφαλής αν καρφωθείς κάπου??? :P

Οι γερμανοι καλα κανουν οτι κανουν ειναι βεβαιως τα μεγαλυτερα λαμογια παγκοσμίως αυτοι που πανε και αγοραζουν  τα γερμανικα αυτοκίνητά δεν ρωτησαν να μαθουν οτι τα ιαπωνικα ειναι κλασεις ανωτερα σε ολα τα επιπεδα  

• Super Moderators

...αυτοι που πανε και αγοραζουν  τα γερμανικα αυτοκίνητά δεν ρωτησαν να μαθουν οτι τα ιαπωνικα ειναι κλασεις ανωτερα σε ολα τα επιπεδα  

Και απο που προκύπτει αυτό? Και τι συγκρίνουμε? Ένα Χιουντάι ας πούμε με ενα Audi και μια BMW? 

Δεν με άφησε ποτέ στο δρόμο Γερμανικό αυτοκίνητο ούτε εμένα, ούτε και κανέναν από όσους ξέρω. Σε αντίθεση με το Ceed που κόντεψε να μου δώσει το κιβώτιο στην άσφαλτο στα 19.000km. Αλλά και παλι δεν βγήκα να κράξω τα ΚΙΑ επειδή εμένα μου έτυχε μια στραβή λόγω κατασκευαστικού προβλήματος όπως κανετε κάποιοι επειδή ο μπατζανάκης του ξαδέρφου του θείου σας, σας είπε πως μια φορά του χάλασε το VW... :P

εσένα μπορεί να μη σε άφησε αλλά τα νούμερα δε λένε ψέμματα. Τα γερμανικά βγάζουν ζημιές, και τα πιο αξιόπιστα παραμένουν ως σήμερα τα ιαπωνικά με μεγάλη διαφορά.

Αυτό δεν είναι κάτι που λέω εγώ, ή εσύ ή ο μπατζανάκης του ξαδέρφου του θείου, είναι γεγονός τεκμηριωμένο με μετρήσεις. (πιο πίσω έχουν δοθεί ενδεικτικά λινκ, αλλά με μια πολύ μικρή αναζήτηση μπορει να βρει καποιος πληροφορίες για του λόγου το αληθες.)

• Like 4

Φαντάζομαι πως δεν καταδέχεσαι να οδηγείς κάτι άλλο εκτός απο Volvo για να είσαι ασφαλής αν καρφωθείς κάπου??? :P

Aπου που το συμπερανες αυτο;

Γιατι τα volvo δεν τσαλακωνονται; :P

Eτσι που το θετεις λεω να παρω ενα τετοιο...

images?q=tbn:ANd9GcSbwJOqlM8Ao2Bk2hhlVyZ

url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&curl?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&curl?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&c

• Like 2

Και μετά μας κάνουν μαθήματα οικολογίας από τη Γερμανία για την υπερβολική ρύπανση και την όξινη βροχή.Τώρα εξηγείται η πηγή του κακού.Γερμανικά αυτοκίνητα. Αν τολμήσει κανείς τους και ξαναπεί ότι είμαστε ανάξιοι να προφυλάξουμε τα αρχαιολογικά μας μνημεία από την ανεξέλεγκτη ρύπανση και την όξινη βροχή να αντιδράσετε με ψυχραιμία ! 

BTW, την αίσθηση και τον ήχο του κλεισιματος της πόρτας ενός οχήματος του ομίλου VW, δεν την έχει κανένα ιαπωνικό κουβαδάκι (όχι πως δεν είναι τίμια και αυτά φυσικά).

Μην ξεχάσεις να χτυπήσεις το ντουλαπακι και να ρίξεις καμιά κλωτσιά στα λάστιχα! :P

• Like 5

Μην ξεχάσεις να χτυπήσεις το ντουλαπακι και να ρίξεις καμιά κλωτσιά στα λάστιχα! :P

Τι μου θυμισες τωρα...

Σταυροβελονια με πλακοραφη!

Ωχχχ...αυτη εμαθε και την τεχνη :-D

• Like 1

• Super Moderators

Και μετά μας κάνουν μαθήματα οικολογίας από τη Γερμανία για την υπερβολική ρύπανση και την όξινη βροχή.Τώρα εξηγείται η πηγή του κακού.Γερμανικά αυτοκίνητα. Αν τολμήσει κανείς τους και ξαναπεί ότι είμαστε ανάξιοι να προφυλάξουμε τα αρχαιολογικά μας μνημεία από την ανεξέλεγκτη ρύπανση και την όξινη βροχή να αντιδράσετε με ψυχραιμία ! 

Βγήκαμε εκτός θέματος εδώ και ώρα, αλλά σκέψου πως οι μεγαλυτερες καταστροφές των μνημείων μας, δεν έγιναν απο τα καυσαέρια. Σε κάποια χτίσαμε απο πάνω εκκλησάκια, απο  κάποια πήραμε πετρούλες για τα νταμάρια στις αυλές μας, κάποια τα έκλεψαν, κάποια τα βομβαρδίσαμε μόνοι μας και άλλα χαριτωμένα! :P

Απο την άλλη, αν ρυπαίνουν τόσο πολύ, δεν θα έπρεπε στην Γερμανία που έχουν όλοι δικά τους αυτοκίνητα, να είναι τίγκα στο καυσαέριο? Εμείς εδώ γιατί έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα απο τη στιγμή που οι περισσότεροι επιλέγουν μικρά/φθηνά/ιαπωνικά?  :ph34r:

Τι να κάνουμε τώρα, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Όταν ας πούμε περνάει ο κάγκουρας με το χιλιο πειραγμένο του, ξέρεις τι "ευχές" ακούει? Αυτός όμως ...καμαρώνει. :P

Και απο που προκύπτει αυτό? Και τι συγκρίνουμε? Ένα Χιουντάι ας πούμε με ενα Audi και μια BMW? 

Οταν ακους ιαπονικο αυτοκίνητο το μυαλο σου παει στο χιουνται δεν παει ας πουμε στο τουοτα

ασε που το χιουνται δεν ειναι γιαπονεζικο :-)  

• Like 1

Εμείς εδώ γιατί έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα απο τη στιγμή που οι περισσότεροι επιλέγουν μικρά/φθηνά/ιαπωνικά?  :ph34r:

Mηπως γιατι ο Ελληνας και για κατουρημα να παει χρησιμοποιει το αμαξι;

Μηπως γιατι θα παει συνεργειο οταν το Ιαπωνεζικο του θα αρχισει να χτυπαει μπιελα;

Μηπως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...