Προς το περιεχόμενο

Σκάνδαλο με την Volkswagen που “έκλεβε” στις μετρήσεις ρύπων πολλών δημοφιλών μοντέλων αυτοκινήτων diesel

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοίτα και γω τους βάζω παραπάνω τους Γερμανούς απο τους "Πατριώτες" μου σε πάρα πολλά θέματα.

Να για παράδειγμα μου έρχονται στο μυαλό όσοι πάνε στα ΚΤΕΟ και παρακαλάνε (με το αζημίωτο) να τους βγάλουν τον κινούμενο βόθρο καθαρό, ενώ ταυτόχρονα τώρα ...σκίζουν τα βρακιά τους για την κακιά VW που μολύνει την ατμόσφαιρα! Και αυτοί που πάνε για service μόνο όσο ισχύει η εγγύηση του κατασκευαστή. Και αυτοί που θεωρουν πως οι προφυλακτήρες των αυτοκινήτων μας είναι για να τους ακουμπάμε κάθε φορά στον μπροστά και τον πίσω προσπαθώντας να παρκάρουμε. Και αυτοί που πάνε και βάζουν λάστιχα με 10 ευρώ το ένα. Και αυτοί που δεν ξέρουν τι είναι η ασφάλεια του αυτοκινήτου...

Μπορώ να συνεχίζω για ώρες ε... :P

Το ότι σαν λαός έχουμε στο αίμα μας τη λαμογιά πρώτα, είναι δεδομένο και χαραγμένο βαθιά μέσα στο DNA μας. Όχι πως οι άλλοι είναι σε όλα άψογοι αλλά σίγουρα ...δεν θα μας φτάσουν ποτέ.

BTW, την αίσθηση και τον ήχο του κλεισιματος της πόρτας ενός οχήματος του ομίλου VW, δεν την έχει κανένα ιαπωνικό κουβαδάκι (όχι πως δεν είναι τίμια και αυτά φυσικά).

Με το κτεο θεωρω οτι η vw τους εβαλε ολους τα γυαλια απο το 2005.

Στα υπολοιπα λιγο πολυ ολοι τα κανουν σε οποιαδηποτε χωρα.

Εχει να κανει με το ατομο προσωπικα και ατομικα.

Εγω ειχα ακουμπησει καποτε προφυλακτηρα κανοντας ενα μικρο σημαδι και εβαλα τα στοιχεια μου για επικοινωνια αν και αυτος με ειχε κλεισει.

Δεν με πηρε ποτε.

Σιγουρα κανεις δεν πλουτησε χωρις αλητειες.

Αλλα 40 φορες ΠΑΝΩ...

Ας πληρωσουν τωρα οτι τους αρμοζει...ας κανουν και τις "διορθωσεις" στα "τεχνολογικα θαυματα" τους...και οτι τους περισεψει καραμελλες...αν και υπογεια παλι θα την σκαπουλαρουν και καποιοι αλλοι πληρωνουν και θα πληρωσουν τα σπαμενα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Με το κτεο θεωρω οτι η vw τους εβαλε ολους τα γυαλια απο το 2005.

Στα υπολοιπα λιγο πολυ ολοι τα κανουν σε οποιαδηποτε χωρα.

Εχει να κανει με το ατομο προσωπικα και ατομικα.

Εγω ειχα ακουμπησει καποτε προφυλακτηρα κανοντας ενα μικρο σημαδι και εβαλα τα στοιχεια μου για επικοινωνια αν και αυτος με ειχε κλεισει.

Δεν με πηρε ποτε.

Σιγουρα κανεις δεν πλουτησε χωρις αλητειες.

Αλλα 40 φορες ΠΑΝΩ...

Ας πληρωσουν τωρα οτι τους αρμοζει...ας κανουν και τις "διορθωσεις" στα "τεχνολογικα θαυματα" τους...και οτι τους περισεψει καραμελλες...αν και υπογεια παλι θα την σκαπουλαρουν και καποιοι αλλοι πληρωνουν και θα πληρωσουν τα σπαμενα.

Όπως καταλαβαίνεις δεν τους δικαιολογώ και προφανώς πρέπει να πληρώσουν για όσα έκαναν. Το πρόβλημά μου έχει να κάνει με όλα τα "καλόπαιδα" που τα χρέωσαν όλα αυτά στους Γερμανούς ανεξαιρέτως (γιατί έχουμε και απωθημένα) ή που έβγαλαν όλη την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία σκάρτη... Μου θυμίζει λίγο Apple Vs Όλων των άλλων η ιστορία και θα δεις πως έχει πολλά κοινά η όλη φάση. :P

PS Εμείς σαν λαός τη σκαπουλάρουμε αιώνες ολόκληρους και συ προβληματίζεσαι για τους Γερμανούς?  :ph34r:

τα χρέωσαν όλα αυτά στους Γερμανούς ανεξαιρέτως (γιατί έχουμε και απωθημένα) ή που έβγαλαν όλη την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία σκάρτη... Μου

PS Εμείς σαν λαός τη σκαπουλάρουμε αιώνες ολόκληρους και συ προβληματίζεσαι για τους Γερμανούς?  :ph34r:

Oχι σκαρτη...Ελλατωματικη και μαλιστα πολυ.

Πως ακριβως τη σκαπουλαρουμε;

Με τους Γερμανους τα παιρνω στο κρανιο διοτι ενω εχουν μεγαλυτερη διαφθορα κραζουν τους αλλους.

Απλο ειναι.

• Like 2

Αυτο με την general motors που υπωθηκε, υπαρχει καποιο link? Δεν το εχω ακουσει γι αυτο ρωταω αλλα κ επειδη δεν μπορω να καταλαβω πως μια προβληματικη μιζα μπορει να προκαλεσει ατυχημα

Αυτο με την general motors που υπωθηκε, υπαρχει καποιο link? Δεν το εχω ακουσει γι αυτο ρωταω αλλα κ επειδη δεν μπορω να καταλαβω πως μια προβληματικη μιζα μπορει να προκαλεσει ατυχημα

http://www.autoblog.gr/2015/09/17/gm-to-pay-900-million-settle-u-s-criminal-case-over-ignition-switches/

GM compensation fund completes review with 124 deaths

• Super Moderators

Με τους Γερμανους τα παιρνω στο κρανιο διοτι ενω εχουν μεγαλυτερη διαφθορα κραζουν τους αλλους.

Απλο ειναι.

Όχι δεν έχουν. Είμαστε έτη φωτός παραπάνω...

Όχι δεν έχουν. Είμαστε έτη φωτός παραπάνω...

εχουμε σιγουρα τεραστια σε εκταση αλλα εχουν σιγουρα μεγαλυτερη σε μεγεθος (απλα εκει τα παιρνουν λιγοι και πολλα και καλα συγκαλυμενα).

η siemens ειχε χρηματίσει όλο τον πλανήτη, και όχι μόνο η siemens. οπως εμεις ειμαστε λαμογια στο dna ετσι κι αυτοι ειναι κουφαλες στο dna.

ο λαος που εχει κανει το μεγαλυτερο damage σε 100 χρονια 2 φορες και παει για 3η.

• Like 2

Κοίτα και γω τους βάζω παραπάνω τους Γερμανούς απο τους "Πατριώτες" μου σε πάρα πολλά θέματα.

Να για παράδειγμα μου έρχονται στο μυαλό όσοι πάνε στα ΚΤΕΟ και παρακαλάνε (με το αζημίωτο) να τους βγάλουν τον κινούμενο βόθρο καθαρό, ενώ ταυτόχρονα τώρα ...σκίζουν τα βρακιά τους για την κακιά VW που μολύνει την ατμόσφαιρα! Και αυτοί που πάνε για service μόνο όσο ισχύει η εγγύηση του κατασκευαστή. Και αυτοί που θεωρουν πως οι προφυλακτήρες των αυτοκινήτων μας είναι για να τους ακουμπάμε κάθε φορά στον μπροστά και τον πίσω προσπαθώντας να παρκάρουμε. Και αυτοί που πάνε και βάζουν λάστιχα με 10 ευρώ το ένα. Και αυτοί που δεν ξέρουν τι είναι η ασφάλεια του αυτοκινήτου...

Μπορώ να συνεχίζω για ώρες ε... :P

Το ότι σαν λαός έχουμε στο αίμα μας τη λαμογιά πρώτα, είναι δεδομένο και χαραγμένο βαθιά μέσα στο DNA μας. Όχι πως οι άλλοι είναι σε όλα άψογοι αλλά σίγουρα ...δεν θα μας φτάσουν ποτέ.

BTW, την αίσθηση και τον ήχο του κλεισιματος της πόρτας ενός οχήματος του ομίλου VW, δεν την έχει κανένα ιαπωνικό κουβαδάκι (όχι πως δεν είναι τίμια και αυτά φυσικά).

Στερεοτυπα, οσο δεν παει. Δεν καταλαβαινω γιατι αρκετοι ελληνες αισθανονται την αναγκη να υπερασπιστουν τους τελειους γερμανους.

• Like 1

Πως ακριβως τη σκαπουλαρουμε;
Απλο ειναι.

αντι να τα παιρνεις στο κρανιο για την δικια σου εγχωρια διαφθορα.

makes sense.

• Super Moderators

εχουμε σιγουρα τεραστια σε εκταση αλλα εχουν σιγουρα μεγαλυτερη σε μεγεθος (απλα εκει τα παιρνουν λιγοι και πολλα και καλα συγκαλυμενα).

η siemens ειχε χρηματίσει όλο τον πλανήτη, και όχι μόνο η siemens. οπως εμεις ειμαστε λαμογια στο dna ετσι κι αυτοι ειναι κουφαλες στο dna.

ο λαος που εχει κανει το μεγαλυτερο damage σε 100 χρονια 2 φορες και παει για 3η.

Απο τη στιγμή που η κλίμακα και τα μεγέθη είναι μεγαλύτερα, προφανώς θα είναι αντίστοιχα και τα ποσά. Το δικό μας πρόβλημα είναι η γενικευμένη λαμογιά παντού, κάτι που δεν το έχουν οι Γερμανοί.

Επιπλέον δεν χρεώνω σε όλους τους Γερμανούς τις φρικαλεότητες που προκάλεσαν τα αρρωστημένα μυαλά της εποχής. 

Στερεοτυπα, οσο δεν παει. Δεν καταλαβαινω γιατι αρκετοι ελληνες αισθανονται την αναγκη να υπερασπιστουν τους τελειους γερμανους.

Δεν είναι στερεότυπο αγαπητέ, απλά σε βολεύει να το δικαιολογείς έτσι. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν. Συγκρίνω απλά τους 2 λαούς (αυτους και εμάς) μεταξύ τους στην καθημερινότητα. Και η καθημερινότητα των Γερμανών, η τάξη, η συνέπεια κλπ με εντυπωσιάζουν και ταιριάζουν καλύτερα στα γούστα μου. Εχουν φυσικά ένα σωρό άλλα χαρακτηριστικά που δεν μου αρέσουν, αλλά τουλάχιστον έχουν λύσει όλα τα άλλα που κάνουν την καθημερινότητά σου όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Αν ψάχνεις για άνθρωπο που δινει σημασία σε "αρχαίο πνεύμα αθάνατο", "Ελληνικό DNA", "όταν χτίζαμε ναούς οι άλλοι ήταν στα δέντρα" κλπ κλπ κλπ, τότε ατύχησες στην περίπτωσή μου. Δεν με συγκίνησαν ποτέ και δεν πρόκειται να γίνει τώρα στα 37 μου...

:)

• Like 2

Ε, όταν λοιπόν σε αφήσει στη μέση του δρόμου, να παρηγοριέσαι ανοιγοκλείνοντας την πόρτα μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια :P

• Like 6

αντι να τα παιρνεις στο κρανιο για την δικια σου εγχωρια διαφθορα.

makes sense.

Mια χαρα τα παιρνω και με τους δικους μας μην ανησυχεις.

Το ζητημα επεκτεινεται σε BMW(Χ3,Χ6) και Seat(500,000 χιλιαδες οχηματα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...