Προς το περιεχόμενο

Provlima me Age Of Mythology

capthookb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo Geforce 4 Millenium Ti4600 me 128MB, kai athlonXP 1800+ me 256RAM. Diladi, to AOM mporei na paiksei aneta sto pc. Omos kapou kapou, to paixnidi sernetai, kai leipoun kapoia textures (diladi oi vaseis ton dentron, i oi epifaneies ton toixon, emfanizontai os aspres-kokkines epifaneies). Gi'auto kai nomizo oti einai provlima drivers tis kartas grafikon. Dokimasa kai tous teleutaious, kai palioterous alla ta idia.

An kano save kai kleiso kai anoikso pali to paixnidi merikes fores ksekolaei, alles pali oxi.

Exei antimetopisei kaneis paromoio provlima?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Exo dokimasei ena soro ekdoseis drivers gia tin karta grafikon, alla tipota. Directx exo tin 9.b kai sto dxdiag sta test den vgazei kanena error.

Paratirisa pos to paixnidi kolaei molis emfanistei petrovolos, eite ton exo ftiaksei ego eite o antipalos. An metakinitho se allo simeio tou xarti, ksekolaei.

Episis mesa sto directory tou paixnidiou, yparxei ena RTS3bandlog.txt sto opoio otan mou efmanizetai to provlima, grafei ta eksis:

208678 00:03:28: D3DTexture::createDeviceSurface: surface creation error -2005530516 - D3DERR_INVALIDCALL

Mono to proto noumero allazei kai i ora. Mipos kserei kaneis se ti ofeiltetai to provlima auto?

Δημοσ.

xasimo textures....deixnei na mi doulevei kala i karta pou simainei i provlima me to revma i provlima anemistira ara provlima me to trofodotiko einai to pio pi8ano kai afou exeis athlon 1800 einai poli pi8ano, provlima anemistira pou de doulevei kala logw eleipsis reumatos+AMD=uper8ermansi. Opote xriazese trofodotiko....kai mnimi einai vasiki 256 einai poli ligi, opote...thes kai mia mnimi....

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχθες που το εγκατεστησα ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα.. εκανες express install λογικα. το cd ειναι ψιλογρατζουνισμενο. αν δοκιμασεις να κανεις κανονικο install θα σου βγαλει μηνυμα οτι λειπουν καποια αρχεια.. πρεπει να αγορασεις αλλο cd.. εγω τωρα περιμενω να μου το δωσει ο θειος!

* Το AOM : THE TITANS το εχω αυθεντικο! ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια στρατηγικης.. *

Για να περάσω αυτή την πίστα πρέπει να χτίσω τρία "Rocs" και να τα στείλω, ψάχνω όμως απεγνωσμένα να καταλάβω τι είναι το "Rocs".

οντως τα Rocs τα φτιανχεις απο το temple των atlanteans. θελουν favour για να τα φτιαξεις. με τους ατλαντες παιρνεις το favour αναλογα με το ποσα town centers εχεις και οσο περισσοτερο τα υπερασπιζεσαι. ευκολουτσικα δλδ..

καλησπέρα, έχω πρόβλημα στο age of mythology, όταν μπαίνω μέσα στο παιχνίδι, με πετάει έξω, το λειτουργικο μου Windows XP home.
θελει να εγκαταστησεις το MSXML 4 Parser που βρισκεται στο cd.

Otan pao na pexo sto lan AGE of Mythology me to expansion "Titans" mou petaei to error "Invalid Argument" kai vgainei apo tis ritmiseis tou multiplayer.

Se Single Player paizei kanonika....

To reinstall den doulepse

Xerei kaneis pou ofeiletai auto to error i pos mporo na to diortoso?

Den vrika kati sxetiko sto google!

Invalid Argument

οπως καταλαβαινεις θελει το update.

Τελικά ρε παιδιά, γιατί θεωρούν τους Ulfsark και τους Hoplites counters του ιππικού;
γιατι το λεει στο description. οτι τα πανε καλυτερα εναντιον του ιππικου.

Στον editor που έχει το age of mythology φτιάχνω πιστές αλλά δεν παίζουν δηλαδή ενώ εγώ παίζω οι αντίπαλοι δεν κάνουν τίποτα. Τι να κάνω.???
για δες εδω

εχει καποια προγραμματακια τα οποια θα σε βοηθησουν.

Μήπως έχει κανένας το μάνθαλ του Age of Mythology; Εννοώ αυτό που έχει μέσα στη συσκευασία.
εγω εχω το manual του expansion. τι θελεις να μαθεις;
Δημοσ.

Για να περάσω αυτή την πίστα πρέπει να χτίσω τρία "Rocs" και να τα στείλω, ψάχνω όμως απεγνωσμένα να καταλάβω τι είναι το "Rocs".

Ειναι αετοί πού μεταφέρουν ανθρώπους και ζώα. Νομίζω παντως οτι τα φτιάχνεις απο το temple των αιγυπτίων....(αν θυμάμαι καλά)

Δημοσ.

capthookb ψάξε και για τίποτε patches' αν θυμάμαι καλά είχαν βγάλει για να διορθώσουν κάποια προβλήματα στο παιχνίδι.

Αν επίσης, το παιχνίδι είναι αντίγραφο, ενδέχεται να μην έχει και τόσο πιστή αντιγραφή και να σου βγάζει τέτοια προβλήματα!

Και φυσικά δεν ξεχνάμε και την κάρτα γραφικών... Εγώ κάποτε έπαιζα το Warcraft και είχε μια μόνιμη σκοτεινιά... Ενώ έβλεπα πότε ξημέρωνε και πότε νύχτωνε, σε μένα μονίμως ήταν νύχτα! :roll:

Mέχρι που αλλάξαμε την κάρτα γραφικών και είδα φως... :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...