Rurouni89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Γεία σε όλους προσπαθώ να φτιάξω ένα προγραμματάκι και θα ήθελα να μεταφέρω τα αποτελέσματα ενός ερωτήματος σε έναν πίνακα η βάση που χρησιμοποιώ είναι MYSQL και για IDE Netbeans έχω κάνει την σύνδεση με την βάση και ενώ έχω φτιάξει το ερώτημα μου βγάζει σφάλμα όταν είναι να εμφανίσει παρακάτω σας αναφέρω τον κώδικα και το σφάλμα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει String[] a ={"Τύπος Πελάτη"}; DefaultTableModel aModel=(DefaultTableModel) this.jTable2.getModel(); aModel.setRowCount(0); aModel.setColumnIdentifiers(a); Query myqr; myqr = this.EidiPelatonEntity.createQuery ("SELECT e.idEidosPelati FROM EidosPelati e"); List<Object []> myresultset=myqr.getResultList(); for (Object[] ele : myresultset) { aModel.addRow(ele); } this.jTable2.setModel(aModel); το σφάλμα το όποιο βγάζει είναι Error While Trying to Receiving Data:java.lang.String cannot be cast to [Ljava.lang.Object; Cause null Localized Messsage java.lang.String cannot be cast to [Ljava.lang.Object; αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει Ευχαριστώ ΟΚ παιδία μόλις το έλυσα Σας ευχαριστώ
nilosgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως να εβαζες: aModel.addRow(ele.toString());
Rurouni89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως να εβαζες: aModel.addRow(ele.toString()); όχι το έκανα και αυτό απο χτές βασικά μου έσπασε τα νεύρα αλλα το βρήκα μέσα σε μία For {} του resultquery έφτιαξα ένα String [] και μετά τα πέρασα στο aModel.AddRow() και έφτιαξε Ευχαριστώ nilosgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα