RADOM Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Πρόκειται να έχω αρκετά μεγάλο ταξίδι (35 λεπτά μέσα στο μετρό) για τη νέα μου δουλειά και ψάχνω τις επιλογές που έχω για αγορά tablet. Χρήση: Αναπαραγωγή ταινιών (αρχεία mpeg2, mkv, avi) και η χρήση υποτίτλων Μουσική, Internet browsing, Email, App για να περνά η ώρα. Tablet η υβριδικό laptop? O συνδυασμός λειτουργιών PC και κινητού (έχω iPhone 5) πολλές φορές ήταν ονερική ιδέα. Αλλά δυστυχώς τα μόνα καλά υβριδικά είναι της Windows και σαν tablet/phone δεν με εξιτάρουν καθόλου. 99% ειμαι για tablet αλλα παραθέτω και αυτή την επιλογή αν κάποιος μπορεί να τη στηρίξει και να με πείσει. Τι ξέρω?Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα tablets οπότε έχω χάσει επεισόδια. Προτιμώ σε διάδραση να είναι όπως τα iphones αλλά σε ότι αφορά τις ταινίες πόσο εύκολο είναι να περνάω τα αρχεία mkv (2gb - 10gb) και να βάζω και υπότιτλους? Παίζει τα αρχεία αυτά να έχουν και διαφορετικά audio streams. Για τα android tablets ακουσα ότι είναι σαν να έχεις android κινητό με μεγαλύτερη οθόνη (#apps). Οπότε δεν ξέρω τι να επιλέξω και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Nexus 9 η 10 ηταν επιλογές στην αρχή αλλα τώρα μάλλον υπερισχύει το Ipad 2. Εκτός κι αν βρεθεί καλύτερη επιλογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 αναλογα και τα χρηματα που διαθετεις παντα θα κινηθουν οι επιιλογες. αν το θες ως επι το πλειστον για το μετρο τοτε θες και φορητοτητα. γιατι δεν κοιτας προς dual boot μερια κανα κινεζικο που και φτηνο ειναι και συνδυαζει aandroid με windows και κανεις οτι θες. στο λεω γιατι αναφερεις οτι ο συνδυασμος κινητου pc σε ενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RADOM Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Συγκεκριμενα συσκευη? Καλο θα ηταν να δω απο κοντα τα tablets να δω ποσο καλα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) απο κοντα λιγο δυσκολο οποτε αν πει καποιος συμφορουμιτης ποψη για την ποιοτητα καποιου μοντελου. εγω σκεφτομαι να αγορασω αυτο http://www.banggood.com/Chuwi-HI8-Intel-Z3736F-Quad-Core-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-980536.htmlτο οποιο εχει συζητηθει και στις προσφορες.ομως αποψη για την ποιοτητα του ΔΕΝ εχω. αν θες τσεκαρε http://www.banggood.com/Wholesale-Tablet-PC-c-428.html και http://www.gearbest.com/tablet-pcs-c_11294/ η σε οποιο κινεζοσαιτ θες να παρεις καμια ιδεα για ιντσες χαρακτηριστικα κτλ. αλλιως μετα αν δεν ψηνεσαι για κινα πας ελλαδα αλλα πιο ακριβα σαφως. γιαυτο σου ειπα αναλογα τα χρηματα που διαθετεις. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2015 από kostass__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RADOM Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Απο τα εμπορικα τι προτεινετε? Να δουμε ολα τα σεναρια iPad : Παιζουν mkv με subs? Ειναι εφικτο και ευκολο?Android : Σε οτι αφορα τα apps ακουσα οτι ειναι λες και εχεις κινητο android με μεγαλυτερη οθονη Υβριδικα : Εννοουσα τα Laptop/Tablets hybrids βασικα. Αλλα και η αλλη εκδοση δεν με χαλασε με τα κινεζικα. Μια επιπλεον επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) κοιτα ipad απο συμβατοτητες δεν ξερω καθολου. πολυ πιθανον να εχει καποιες ασυμβατοτητες αλλα θα στο πουν οι ειδικοι αυτο που εχουν. τωρα για υβριδικα συμφωνω και εμενα μου αρεσουν απλα λογω τιμων και ισως φορητοτητας για ενα τρενο-μετρο πχ τα βρισκω λιγο καπως. τσεκαρε ομως αυτο http://www.insomnia.gr/topic/581412-tab-lenovo-miix-3-10-30-wifi-199-%E2%82%AC/ τωρα τα κινεζικα ειναι παντα κινεζικα ετσι? προφανως δεν ειναι ουτε ipad ουτε καποιο tablet με τρελη αξιοπιστια και ολα τα θετικα των υπολοιπων. ειναι φτηνα ομως και τα dual boot τα βρισκω φουλ εξυπηρετικα. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2015 από kostass__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα για να βοηθηθείς απόλυτα πρέπει να πεις εδω και το ποσό που θα διαθέσεις μαξιμουμ για την αποκτηση του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Πρόκειται να έχω αρκετά μεγάλο ταξίδι (35 λεπτά μέσα στο μετρό) για τη νέα μου δουλειά και ψάχνω τις επιλογές που έχω για αγορά tablet. Χρήση: Αναπαραγωγή ταινιών (αρχεία mpeg2, mkv, avi) και η χρήση υποτίτλων Μουσική, Internet browsing, Email, App για να περνά η ώρα. Tablet η υβριδικό laptop? O συνδυασμός λειτουργιών PC και κινητού (έχω iPhone 5) πολλές φορές ήταν ονερική ιδέα. Αλλά δυστυχώς τα μόνα καλά υβριδικά είναι της Windows και σαν tablet/phone δεν με εξιτάρουν καθόλου. 99% ειμαι για tablet αλλα παραθέτω και αυτή την επιλογή αν κάποιος μπορεί να τη στηρίξει και να με πείσει. Τι ξέρω? Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα tablets οπότε έχω χάσει επεισόδια. Προτιμώ σε διάδραση να είναι όπως τα iphones αλλά σε ότι αφορά τις ταινίες πόσο εύκολο είναι να περνάω τα αρχεία mkv (2gb - 10gb) και να βάζω και υπότιτλους? Παίζει τα αρχεία αυτά να έχουν και διαφορετικά audio streams. Για τα android tablets ακουσα ότι είναι σαν να έχεις android κινητό με μεγαλύτερη οθόνη (#apps). Οπότε δεν ξέρω τι να επιλέξω και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Nexus 9 η 10 ηταν επιλογές στην αρχή αλλα τώρα μάλλον υπερισχύει το Ipad 2. Εκτός κι αν βρεθεί καλύτερη επιλογή. Με το θέμα των ipad: Παίζουν όλους τους τύπους των αρχείων και με υπότιτλους. Απλά κατεβάζεις την ταινία στον υπολογιστή σου μαζί με υπότιτλους και την περνάς στο ipad μέσω itunes! Με το θέμα των android: Όντως είναι ακριβώς όπως τα λες δηλαδή έχει κάποιες εφαρμογές που είναι μεγεθυμένες. Τώρα τα υβριδικά δεν νομίζω πως είναι για τέτοια χρήση. Κατά την γνώμη μου είναι η οικονομική λύση για κάποιον που θέλει να κάνει οικονομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIXOStsi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε μεγειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα