Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ`οτι κατάλαβα δεν θα κάνει τρελό oc θα πάει πολύ χαλαρά.Μπορεί να πάει και στην gigabyte φυσικά.Xristaras εισαι ευχαριστημένος??

Η asrock Που πηραμε εκανε throttling αν εριχνα πανω απο 1.250 ρευμα στον 8350 σε prime μετα απο 15 λεπτα. οποτε καταλαβαινεις γιατι πραγμα μιλαμε. σταθερο μεχρι 4.3 με 1.216 το αφησα.

Δημοσ.

Η asrock Που πηραμε εκανε throttling αν εριχνα πανω απο 1.250 ρευμα στον 8350 σε prime μετα απο 15 λεπτα. οποτε καταλαβαινεις γιατι πραγμα μιλαμε. σταθερο μεχρι 4.3 με 1.216 το αφησα.

Αν ειναι αληθεια αυτα που γραφεις(δεν λεω οτι λες ψεμματα,απλα λεω οτι ισως να ηταν ελλατωματικη) ειναι για πεταμα η fatality.Στην UD3P εδωσα μεχρι 1.44 και μια ωρα prime ειχα δει 57-59 στα vrm.Και χωρις ανεμιστηρα να τα χτυπαει.Τι να πω,κριμα γιατι την Asrock την ειχα σε μεγαλη εκτιμηση ενω την Gigabyte το ακριβως αντιθετο.

• Like 1
Δημοσ.

ελλατωματικη δεν μπορει να θεωρηθει γιατι δουλευει σωστα. δεν ακουγεται coil wine σαν αλλους και με το λιγο ρευμα που δεινω τωρα και οσο εχω θερμοκρασια socket κατω απο 70 βαθμους ειναι αψογο(θερμοκρασια package δεν παει πανω απο 44). φταιει το οτι ειναι 4+1 και οχι 8+2 οπως λενε. Με ενα γνωστο μου τεχνικο που πηρα να ρωτησω μου ειπε οτι ακομη και να την παω πισω για εγγυηση αυτοι θα χρησιμοποιησουν στοκ ρυθμισεις με ανοιχτα apm , cool n quiet Και ολα τα Power savings και ακομη και να δοκιμασουν prime με αυτα ανοιχτα δεν εχει προβλημα θερμοκρασιας.

Ισως να ειμαι υπερβολικος καθως εχω στο συστημα μου sabertooth αλλα ηδη πηραμε την M5a99fx pro να δω με εκεινη τι θα κανει.

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει σιγουρα θελω να δω μεχρι ποσο μπορει να φτασει η cpu αλλα το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι να τον εχω σταθερα στα 4.6 ωστε να αξιοποιησουμε την καρτα και να μην τρωμε μπουκαλι.

Δημοσ.

Αναλογα τα παιχνιδια.Εγω σε οσα δοκιμασα(8320+290) απο 4.0Ghz σε 4.5Ghz διαφορα δεν ειδα.Γι αυτο λεω αναλογα τα παιχνιδια,μπορει σε αλλα,που δεν εχω δοκιμασει να υπαρχει διαφορα.Δεν νομιζω οτι αξιζει να εχει τοσο ψηλα τον επεξεργαστη για 1-2 frames.Βεβαια στην πραξη θα το δειτε,αν σας παρνει απο θερμοκρασιες γιατι οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μιλάμε για την 970 performance ναι έχει τα θεματάκια της αλλά η 990 killer που έδειξε ποιο πάνω ο συμφορουμίτης είναι πολύ καλή για τα λεφτά της και έχει και LLC τσεκαρισμένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...