Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σΛοιπόν, έχω ένα chuwi vi8 dual boot, πέρασα τα windows 10 με usb flash, ολοκληρώθηκε κανονικά το update αλλά είχα ένα πρόβλημα, το touch, αλλού πατούσα και αλλού έπιανε, ενώ στο android δούλευε κανονικά. Ψάχνοντας, βρήκα στο xda ότι είναι και άλλοι που έπαθαν το ίδιο μετά το update. Έτσι κατέβασα τους drivers που πρότειναν και τους πέρασα χωρίς επιτυχία. Μετά έτρεξα το DriverSolution Pack, όπου έχασε όλους τους drivers, κάρτα ήχου, γραφικών, τα πάντα. Πλέον δεν μου εμφανίζει ούτε την συσκευή για το touch. Τα windows update δεν βρίσκουν κάτι. 

P.S. Πριν τρέξω το DriverSolution Pack στην "διαχείριση συσκευών" και συγκεκριμένα στο  Human Interface Device(HID) δεν μου εμφάνιζε τις συσκευές, υποθέτω γιατί δεν είχαν drivers, αλλά όταν επέλεγα από την προβολή εμφάνιση κρυφών συσκευών εμφανίζονταν, πλέον δεν εμφανίζονται καθόλου.

Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω?

Επεξ/σία από master1992g
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

EDIT. Λοιπόν, έχω να συμπληρώσω ότι δεν μου εμφανίζει ούτε τον προσαρμογέα οθόνης στο device manager. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από ψάξιμο έχω βρεί αυτόν τον οδηγό για εγκατάσταση των windows 10, http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62120296&postcount=158, αν αντί για τα win10 κατεβάσω το ISO των win 8.1 (bing) για να τα μην χάσω το key και τα office θα δουλέψει κομπλέ να φανταστώ?

Εντωμεταξύ, έχω κρατήσει το recovery από τα windows 8.1 στο usb που έκανα το update. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται καμμιά επαναφορά, για να μην μπλέκω με install?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...