master1992g Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) σΛοιπόν, έχω ένα chuwi vi8 dual boot, πέρασα τα windows 10 με usb flash, ολοκληρώθηκε κανονικά το update αλλά είχα ένα πρόβλημα, το touch, αλλού πατούσα και αλλού έπιανε, ενώ στο android δούλευε κανονικά. Ψάχνοντας, βρήκα στο xda ότι είναι και άλλοι που έπαθαν το ίδιο μετά το update. Έτσι κατέβασα τους drivers που πρότειναν και τους πέρασα χωρίς επιτυχία. Μετά έτρεξα το DriverSolution Pack, όπου έχασε όλους τους drivers, κάρτα ήχου, γραφικών, τα πάντα. Πλέον δεν μου εμφανίζει ούτε την συσκευή για το touch. Τα windows update δεν βρίσκουν κάτι. P.S. Πριν τρέξω το DriverSolution Pack στην "διαχείριση συσκευών" και συγκεκριμένα στο Human Interface Device(HID) δεν μου εμφάνιζε τις συσκευές, υποθέτω γιατί δεν είχαν drivers, αλλά όταν επέλεγα από την προβολή εμφάνιση κρυφών συσκευών εμφανίζονταν, πλέον δεν εμφανίζονται καθόλου. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από master1992g
master1992g Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 EDIT. Λοιπόν, έχω να συμπληρώσω ότι δεν μου εμφανίζει ούτε τον προσαρμογέα οθόνης στο device manager. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω?
master1992g Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Επανερχομαι καθως δεν εχω βρει ακομα λυση. Πλεον δεν υπαρχει σχεδον καμμια συσκευη ανεβαζω και φωτο.
master1992g Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μετά από ψάξιμο έχω βρεί αυτόν τον οδηγό για εγκατάσταση των windows 10, http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62120296&postcount=158, αν αντί για τα win10 κατεβάσω το ISO των win 8.1 (bing) για να τα μην χάσω το key και τα office θα δουλέψει κομπλέ να φανταστώ? Εντωμεταξύ, έχω κρατήσει το recovery από τα windows 8.1 στο usb που έκανα το update. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται καμμιά επαναφορά, για να μην μπλέκω με install?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα