Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,ενδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ που το εχει παρει καποιος απο την επιδοτηση της ψηφιακης αλληλεγυης και θα ηθελα να μαθω αν με καλυπτει η εγγυηση σε αυτη την περιπτωση,επειδη καπου διαβασα οτι απαγορευεται η μεταπωληση αυτων των μηχανηματων.

ο χρηστης μου ειπε οτι δεν του εδωσαν καποιο χαρτι σαν αποδειξη,τι ισχυει στη συγκεκριμενη περιπτωση?

ευχαριστω.

Δημοσ.

α) η εγγύηση/απόδειξη καλύπτει το προϊόν και όχι το πρόσωπο. Προφανώς και καλύπτεσαι.

β) δεν παίζει να μην δόθηκε απόδειξη αγοράς από την ψηφιακή αλληλεγγύη/το κατάστημα που αγοράστηκε.

Εγγύηση (αν) έχει, καλύπτεται και μέσω serial number. 

Δημοσ.

οποτε απλα παμε σε καποιο καταστημα της αλυσιδας που δοθηκε το λαπτοπ και μας καλυπτει απο το serial number,η θα μας λενε ιστοριες?

Δημοσ.

Ζητάς από τον ιδιοκτήτη του λαπτοπ το serial number που είναι κάτω από το λαπτοπ (ή κάτω από την μπαταρία).

Η ψηφιακή αλληλεγγύη δίνει lenovo/hp.

Βάζεις τον σηριακό του λαπτοπ:

hp: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/wc/public/home

ή

lenovo: http://support.lenovo.com/us/en/warrantylookup

Τα παραπάνω σαιτ σου δείχνουν μέχρι πότε έχεις εγγύηση (εργοστασιακή, από την μέρα παραγωγής του από το εργοστάσιο) σε περίπτωση που δεν έχεις απόδειξη αγοράς.

Αν πάθει κάτι απλά καλείς την αντιπροσωπεία,τους δίνεις σηριακό αριθμό και εφόσον δουν ότι είναι εντός εγγύησης το δέχονται (προφανώς χωρίς απόδειξη αγοράς):

Τεχν.Υποστήριξη HP Τηλ: 801-11-225547

Lenovo: Για την Ελλάδα: 2111984507 (με αστική χρέωση)

Δημοσ.

δε νομιζω οτι μας χρησιμευει η εργοστασιακη εγγυηση ομως καπου,αν αναλογιστεις οτι αυτα τα σκουπιδια που δωσαν απο την ψηφιακη αλληλεγυη καθοντουσαν καιρο στις αποθηκες των κωτσοβολεων..

οπως κ να εχει,μας καλυπτει η εγγυηση εαν υπαρχει βασει του σειριακου αριθμου..

ευχαριστω πολυ φιλε μου!!

Δημοσ.

τραγικο!!

καλα ετσι κ αλλιως ειμαστε καλυμενοι περαν της εργοστασιακης εγγυησης,αφου ισχυουν 2χρονια απο την ημερομηνια αγορας.

απλα θελω να ξερω πριν αγορασω το μηχανημα αν θα ειμαστε καλυμενοι,επειδη ελεγαν οτι απαγορευεται η μεταπωληση.

μηπως εχεις ιδεα τι παιζει με τα dvdrom των συγκεκριμενων λαπτοπ?

προσπαθησα να λυσω το τυφλο καπακι για να δω αν παιρνει aftermarket dvdrom αλλα δεν εβγαλα ακρη.

εχει υποδοχη μεσα?

και αν ναι,εχουμε ιδεα τι πρεπει να αγοραστει για αυτα τα μηχανηματα?

ευχαριστω πολυ οπως κ να εχει!

Δημοσ.

Απαγορεύεται η μεταπώληση ναι, δεν παύει να ισχύει η εγγύηση δε.

(''μου το χάρισε ένας ξάδερφος. Φυσικά και έχεις εγγύηση'')

Το θέμα είναι να βρεθεί η απόδειξη αγοράς για να είσαι καλυμμένος και να φαίνεται πότε αγοράστηκε από το οποιοδήποτε κατάστημα το λαπτοπ.

Δέχεται dvd, η hp χρεώνει τα κέρατα της για να στο βάλει επάνω.

Παίρνεις ένα τέτοιο και τελειώνεις.

https://www.skroutz.gr/c/89/optical-drives.html?from=most-popular&keyphrase=external+dvd

Δημοσ.

εχω τετοιο,ακριβως για κατι τετοια σκουπιδια,αλλα επειδη το θελω για τη μητερα μου θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο ευχρηστο.

θελω να βρω απο ebay αλλα θα ηθελα να μου πει κ καποιος που το εχει κανει ηδη.

σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια φιλε μου και καλο σου βραδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...