Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να την αλλάξω και την οθόνη αλλά  μπορείς να μου εξηγήσεις για πιο λόγο παίζει τόσο σημαντικο ρόλο;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν το χω με το  overclocking και δεν θέλω να πειραματιστώ, ίσως στο μελλον να το κάνω δεν ξερω..

τελικα με βλέπω να περνω μια μητρική που να υποστιρίζει ταχύτητες 1600+ για να μην χρειαστει να αλλάξω στο κοντινό μέλλον , και

επεξεργαστη θα σκεφτώ απο αυτους τους 2 που μου προτείνατε όσο για τη  ram και το σκληρό μάλλον θα παραμένουν ίδιοι

δυστηχως οι ραμ σου ειναι ddr2 και εσυ θες ddr3

για μενα απο την στιγμη που δεν αλλαζεις καρτα γραφικων μεινε με την ιδια οθονη,παρε μητρικη,μνημες,επεξεργαστη,εναν ssd 120 για να φορτωσεις λειτουργικο και προγραμματα και κρατα τον μεγαλο σκληρο σου ως δευτερο για να αποθηκευεις ολα τα αλλα.αλλα στο μελλον gpu-monitor θα ειναι must για αλλαγη...

Δημοσ.

Και εγω αυτό θέλω να κάνω να πάρω τα μισά για αρχή και τα άλλα μισα πιο μετά, δηλαδή λες να αφήσω τον 240 SSD να πάω στα 120;

Πρίν δεν το διατύπωσα σωστά, θα αλλάξω και τα 4 που ανέφερα πιο πάνω δεν μπορώ να μείνω με τις dd2,  άπλα με βλέπω με ενα motherboar, πχ  h97 η Η81, τις RAM 1600 , ενάν απο τους παραπάνω επεξεργαστές και τωρα για ssd ανάλογα με το τι μου προτείνετε θα πάρω

Δημοσ.

Να την αλλάξω και την οθόνη αλλά  μπορείς να μου εξηγήσεις για πιο λόγο παίζει τόσο σημαντικο ρόλο;

Γιατί το σύστημα σου οπτικά θα μείνει στο '07-08 και πίσω με τέτοια ανάλυση/ίντσες και panel.Το χεις πιάσει λάθος το θέμα κατά τη γνώμη μου.Κανονικά πρέπει να ξεκινήσεις από οθόνη και μετά κάρτα.Έτσι θα χεις άμεση και ουσιαστική αναβάθμιση από τη πρώτη μέρα.

Δημοσ.

Αυτό ήθελα να ξέρω, θα αλλάξω και την οθόνη λοιπον, θα παρω τον crucial

έχετε τιποτα να προτείνετε; ( οσον αφορά την οθονη)

Δημοσ.

Αυτό ήθελα να ξέρω, θα αλλάξω και την οθόνη λοιπον, θα παρω τον crucial

έχετε τιποτα να προτείνετε; ( οσον αφορά την οθονη)

Δες πρώτα πόσα χρήματα θα μπορέσεις να δώσεις, κάνε μια έρευνα αγοράς γιατί η οθόνη μπορεί να αποτελέσει επένδυση και δε θέλει βιασύνες και τσιγγουνιές.

Δημοσ.

Οκ παιδιά! Σας ευχαριστώ πολύ, με βοηθήσατε ολοι σας!

Όσον αφόρα την οθόνη θα επανέλθω με καινούριο ποστ,

και αν ποτε κατεβείτε παρο, κερναω ποτο!

• Like 2
Δημοσ.

Οκ παιδιά! Σας ευχαριστώ πολύ, με βοηθήσατε ολοι σας!

Όσον αφόρα την οθόνη θα επανέλθω με καινούριο ποστ,

και αν ποτε κατεβείτε παρο, κερναω ποτο!

παρο??τι μου θυμισες τωρα...

• Like 1
Δημοσ.

Και κατι τελευταίο αξίζει να δωσω 100 Ε παραπάνω και να παρω τον 4690k με μια αλλη μητρική

Η δεν θα χει μεγάλες διαφορές

Δημοσ.

Αν δεν ασχοληθείς με συγκεκριμένες εργασίες και oc σε αυτόν όχι.Εξάλλου αν ασχολιόσουν με oc θα το πάλευες με αυτόν που έχεις αλλάζοντας οθόνη και κάρτα και προσθέτοντας έναν ssd θα είχες μεγάλη αναβάθμιση.Επίσης μην πάρεις αποσπασματικά νέο σύστημα,δεν στο προτείνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...