Pseudonumo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Sony Xperia tipo (St21i) με stock android ics 4.0.4 Αρχικά, όλα δούλευαν καλώς. κάνω root το κινητό, πάλι όλα λειτουργικά. ΔΕΝ κράτησα σε αυτή τη φάση backup επειδή δεν είχα σκοπό να περάσω custom rom, αλλά μόνο να πετάξω τη σαβούρα. Μετά από λίγες μέρες μου εμφανίζει πρόβλημα όταν ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας "<strong>Δυστυχώς, η εφαρμογή Κάμερα έχει σταματήσει</strong>". Κάνω reset settings (όχι factory reset) και το πρόβλημα διορθώνεται. Μετά από καμιά βδομάδα (έχοντας αφαιρέσει τη σαβούρα και το κινητό να λειτουργεί κανονικά,όπως και η κάμερα), ξαφνικά εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα. Εδώ κρατάω back up,δυστυχως με μη λειτουργικη καμερα. Αυτή τη φορά δεν επανέρχεται με reset settings ούτε factory reset. Εχω κανει τα εξης 1)μέσω SEUS πέρασα ξανα τη στοκ ρομ και το κινητό έγινε unroot αλλά το πρόβλημα παραμένει. 2)rootαρα. ξεκλειδωσα boot loader και πέρασα custom rom και kernel αλλά παραμένει. {έρασα επίσης τον stock kernel στην custom rom αλλά τα ίδια. 3)έκανα από cwm recovery wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache αλλά κανένα αποτέλεσμα (τα κανα και πριν τη νεα rom αλλά και σε άσχετη στιγμή) 4)έκανwhα re-lock bootloader και περασα stock rom, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Να σημειώσω πως φυσικά έκανα εκαθάριση δεδομένων και μνήμης στο app της κάμερας, αλλά και δοκίμασα 2-3 εφαρμογές απ το play store, που επίσης καμία δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην κάμερα. Μακροσκελές ποστ, καμιά ιδέα. με κούρασε...) ΥΓ. μη μου πει κανεις για restart θα τον φάω
Genki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα θα ελεγα οτι καταλαθος εσβησες καποιο αρχειο της καμερασ αλλα με το να περασεις ξανα λογισμικο το προβλημα θα επρεπε να εχει ξεπεραστει. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αν εχεις καποιο περιεργο app η κατι με το ροοτ και τα permissions που εχει να χτυπανε στην καμερα και να γινεται αυτο το θεματακι
Pseudonumo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εκανα και fix permissions απο cwm...τιποτα! Εβαλα κ αλλη ρομ τωρα και παλι η καμερα δεν δουλευει. Μα τη δοκιμαζω με φρεσκοπερασμενη ρομ χωρις επιπλεον apps!
panos- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να δυσλειτουργεί το καλώδιο και να μην κάνει επαφή. Σε Miro το εχω πάθει αυτό.
Pseudonumo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να δυσλειτουργεί το καλώδιο και να μην κάνει επαφή. Σε Miro το εχω πάθει αυτό. Δεν ήθελα να μου περάσει σκέψη για hardware πρόβλημα Το έφτιαξες τελικά? Αν ναι, τί χρειάστηκε?
kataramenos32 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα το γεγονος οτι μπορεις ακομα και να σκρολαρεις στο μενου με τετοια συσκευη ειναι αξιοσημειωτο.Χωρις παρεξηγηση παντα 1
Λύση Pseudonumo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Λύση Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βασικα το γεγονος οτι μπορεις ακομα και να σκρολαρεις στο μενου με τετοια συσκευη ειναι αξιοσημειωτο.Χωρις παρεξηγηση παντα Αν ήταν να παρεξηγούμαστε με αυτά....!!! Για την ιστορία, κάμερα δεν με ενδιαφέρει παρα μόνο για καμια φορά το μήνα και χρησιμοποιώντας ελάχιστες και ελαφριές εφαρμογές [facebook lite, maps.me, insomnia app (^.^) ] και παιχνιδάκια (π.χ. 2048,escape etc) με καλύπτει απόλυτα! Και ένα μεγάλο + για μένα το μέγεθος της οθόνης μιας και έχω δοκιμάσει μεγαλύτερες οθόνες και δεν με εξυπηρετούν στην καθημερινότητα. Γιατί τρελάθηκα να φτιάξω την κάμερα? ΓΙατί έτσι Γιατί θέλω να βρώ τί φταίει ρε παιδί μου! EDIT!!!-----> Τελικά hardware έιναι. Ψάχνοντας στο γοογλη βρήκα αυτό. Το πίεσα λοιπόν και γω δυνατά στο σημείο που είναι η κάμερα και γύρω από αυτό και η λειτουργία της επανήλθε! Το γράφω για να υπάρχει, γιατί απ'ότι ελιδα στο λινκ παραπάνω το πρόβλημα μόνο σπάνιο δεν είναι. Αλλά και τώρα που έφτιαξε πάλι "χαλάει" και θέλει συχνά wipe dalvik cache για να επανέλθει (από CWM). Αλλά τουλάχιστον έτσι επανέρχεται και δεν χάνω και δεδομένα. Α ρε Sony.....μία στα παλιά σου Sony ericsson μετά από καιρό δεν πιάνει ο φορτιστής (w800,w550,w810 κτλ), μία στα πιο καινούργια αποκόπτεται απ την πλακέτα η θύρα micro usb και δεν φορτίζουν (βλ. xperia x10 mini), τώρα αυτό που δεν είναι κουμπωμένη σταθερά η κάμερα.......... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2015 από Pseudonumo 2
panos- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ήθελα να μου περάσει σκέψη για hardware πρόβλημα Το έφτιαξες τελικά? Αν ναι, τί χρειάστηκε? Service. Αλλά υποθέτω ότι είσαι εκτος εγγύησης άρα ή καινούριο η να πάρεις μια καλώδιο ταινία και να την αλλαξεις. Άκυρο τώρα είδα ότι βρηκες λύση
Pseudonumo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Service. Αλλά υποθέτω ότι είσαι εκτος εγγύησης άρα ή καινούριο η να πάρεις μια καλώδιο ταινία και να την αλλαξεις. Άκυρο τώρα είδα ότι βρηκες λύση άσε που δεν αξίζει και να πληρώσεις service για το συγκεκριμένο Αλλά και τώρα που έφτιαξε πάλι "χαλάει" και θέλει συχνά wipe dalvik cache. Αλλά τουλάχιστον έτσι επανέρχεται και δεν χάνω και δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα