Coursal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το τάμπλετ μου, ένα παλιό f&u που το πήρα σαν "δώρο" από τον φάδερ, άρχισε να μου κάνει κάτι τρελά την ώρα που το είχα ανοιχτό αλλά δεν πατούσα τίποτα, και άρχισε να πατάει χίλια κουμπιά, να πηγαίνει μπρος και πίσω στο μενού, να τραβάει σκρινσοτ και γενικά να με κάνει να τιμήσω τον Χριστούλη και την Παναγίτσα. Μπήκα και διάβασα σε ξένα φόρουμ για το θέμα και εξέταζαν το ενδεχόμενο για βρώμικη οθόνη, που τα αποτυπώματα μένουν πάνω και τα αναγνωρίζουν ως πάτημα (μούσι). Πήρα εκεί χαρτί άζαξ χλωρίνη βετέξ απιονισμένο νερό το καθάρισα, τίποτις. Τσέκαρα πως τα τρελά του τα έκανε όταν ήταν συνδεδεμένο με το δίκτυο στο σπίτι, ενώ όταν το έκλεινα σταματούσε πάνω-κάτω. Οπότε μπήκαν ψύλλοι στα αφτιά μου πως κάποιο 'στόπαιδο μου έχει χακάρει το εργαλείο. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση εκτός από το να το σπάσω με αγκωνιά και να ουρλιάξω σαν τον Λουκ Σκάιγουοκερ όταν έμαθε ποιος ήταν ο πατέρας του; eyxaristo ek ton proteron :* 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δύσκολο το βλέπω αλλά ποτέ δεν ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Digitizer gone off... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coursal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δύσκολο το βλέπω αλλά ποτέ δεν ξέρεις Άι γκες, αλλά είμαι τεμπέλης για να ξαναβάλω μετά τις εφαρμογές που έχω μέσα. Digitizer gone off... Μωρ' λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Άι γκες, αλλά είμαι τεμπέλης για να ξαναβάλω μετά τις εφαρμογές που έχω μέσα. Μωρ' λες; Κι εγώ πιο πιθανό για πρόβλημα το κόβω παρά για χακάρισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 true..99% digitizer. πριν το αλλαξεις ομως..περνα ενα ομορφο σκ με το ταβλετ σου σε μια εξοτικη παραλια , να κατεβασεις τις εφαρμογες! κανε εργοστασιακες ρυθμισεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το τάμπλετ μου, ένα παλιό f&u που το πήρα σαν "δώρο" από τον φάδερ, άρχισε να μου κάνει κάτι τρελά την ώρα που το είχα ανοιχτό αλλά δεν πατούσα τίποτα, και άρχισε να πατάει χίλια κουμπιά, να πηγαίνει μπρος και πίσω στο μενού, να τραβάει σκρινσοτ και γενικά να με κάνει να τιμήσω τον Χριστούλη και την Παναγίτσα. Φίλε, οφ είμαι αλλά έπρεπε να το γράψω: Έχουν περάσει χρόνια από τότε που το τίμημα των Θείων ήταν δείγμα μαγκιάς ή και χιούμορ.Πίστεψέ με , την πέρασα αυτή την εποχή. Δεν είναι μόδα τελευταία.Όχι, δεν είμαι ο καλύτερος χριστιανός (παίζει να μην είμαι κιόλας έτσι), αλλά καλό είναι τα Θεία να μην τα αγγίζουμε, με αφορμή ένα χακάρισμα τάμπλετ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coursal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε, οφ είμαι αλλά έπρεπε να το γράψω: Έχουν περάσει χρόνια από τότε που το τίμημα των Θείων ήταν δείγμα μαγκιάς ή και χιούμορ.Πίστεψέ με , την πέρασα αυτή την εποχή. Δεν είναι μόδα τελευταία.Όχι, δεν είμαι ο καλύτερος χριστιανός (παίζει να μην είμαι κιόλας έτσι), αλλά καλό είναι τα Θεία να μην τα αγγίζουμε, με αφορμή ένα χακάρισμα τάμπλετ... Έχεις δίκιο, από λάπτοπ και πάνω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 πέταξε το ! εγω αυτο θα εκανα....πόσο εκανε ..καινουργιο το f&u? σφιξε τη καρδια σου,πες οτι εικονικα βγηκες εξω,ηπιες ποτακια με μια ωραια παρουσια στη θαλασσα διπλα....και καταξοδευτηκες να της προσφερεις και ενα ωραιο γευμα.... εικονικα ειπαμε ε! οποτε τραβα,παρε αλλο καλυτερο ταμπλετ παρα να νευριασεις γιατι δε φτιαχνει το ατιμο..... κουραγιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά αν μιλάμε για hardware θέμα δε βλέπω να αξίζει την επισκευή. Ούτε καν την ταλαιπωρία σε περίπτωση που το αλλάξεις μόνος σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι το digitizer νομιζεις μπορει να το βρει?? f&u τελειως αναλωσιμα..τα περνεις , παθαινουν κατι , τα πετας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι το digitizer νομιζεις μπορει να το βρει?? f&u τελειως αναλωσιμα..τα περνεις , παθαινουν κατι , τα πετας. Εγώ βλέπω όλα προς τα εκεί να πηγαίνουν, ακόμα και τα ακριβά - επώνυμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα