Rockjos21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια! Εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ toshiba satellite A300-15J / Model No : PSAJ4E-01T013GE . H οθονη στην αρχη ανοιγε κανονικα αλλα μετα απο 5 λεπτα λειτουργειας εσβηνε . Δειχνει κανονικα εικονα απλα σβηνουν τα backlight της οθονης. Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα οτι ειναι ο inverter της οθονης ! Θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να το διορθωσω μονος μου ή γενικα να μου προτεινετε καποια λυση . Επισης για την αγορα του εξαρτηματος που θα μπορουσα να κοιταξω ή απο ebay ή απο καποιο καταστημα ηλεκτρονικων γιατι στο google εχει πολλα αλλα δεν ξερω πιο απο ολα ειναι αυτο που χρειαζομαι ! Αν θελετε παραπανω στοιχεια για τον φορητο πειτε μου να σας τα καταγραψω ! Ευχαριστω !!!
Konstantin77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικά δεν έχουν όλες οι lcd, inverter. Άρα φαντάζομαι το είδες για το δικό σου μοντέλο? Μετά πρέπει να ανοιξεις την οθόνη και να παραγγείλεις τον ίδιο. Είναι στο κάτω μέρος. Αλλιώς μπορεί να έχεις πρόβλημα με τα βίσματα ή το μέγεθος. Αυτά μου λέει η εμπειρία μου. 1
Rockjos21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Απο που μπορω να παραγγειλω το ιδιο απο καποιο site ??? Ναι τον εχω στα χερια μου τον inverter αλλα ποιον αριθμο πρεπει να ξερω για να παραγγειλω ??? Ευχαριστω !
Konstantin77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 τωρα με capital control θα δυσκολευτεις. e-bay θα σου έλεγα βασικά αλλά μάλλον δε θα δέχεται τις πληρωμές.
Giame Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 φιλε βαλε και μια αγγελια στο σιτε και ζητα το inverter που ψαχνεις ισως να το χει κανεις απο δω και να σε εξυπηρετησει! επισης τσεκαρε μια το λαπτοπ σου πως δουλευει σε εξωτερικη οθονη! για να χεις ησυχο το κεφαλι σου αν σου κανει τα ιδια η δεν σου συνδαιεται μπορει να ναι και καμια καρτα γραφικων που δεν το νομιζω απλα για να σαι οκ.
Rockjos21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι ο inverter ειναι σιγουρα γιατι το δουλευα με εξωτερικη οθονη και ηταν μια χαρα ! Επισης σκευτομαι να ψαξω μια φθηνη μεταχειρισμενη οθονη και να το έχω ετσι γιατι ο inverter ειναι ακριβουτσικος !
Konstantin77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 φίλε η οθόνη δεν περιλαμβάνει τον inverter... εκτός αν αγοράσεις από μεταχειρισμένο όλο το πλαστικό μαζί με όλο το περιεχόμενο της πλάτης (μικρόφωνο, κάμερα κτλπ). Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα είναι πιο φτηνό όμως...
Rockjos21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εξωτερικη οθονη οχι για το λαπτοπ ! χαχα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα