Προς το περιεχόμενο

[Ακουστικά] CRYSTAL AUDIO OVEAR-b-EN 9,99 € @ mediamarkt (night offer)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα όχι σε απόδοση, ίσως να είναι λίγο καλύτερα σε ποιότητα πλαστικών...

Πως είσαι τόσο σίγουρος για την απόδοση τους?

Δεν έχουν καν τα απαραιτητα χαρακτηριστικά,ανεβασμένα για να κρίνεις,ούτε αντίσταση ούτε ευαισθησία.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως είσαι τόσο σίγουρος για την απόδοση τους?

Δεν έχουν καν τα απαραιτητα χαρακτηριστικά,ανεβασμένα για να κρίνεις,ούτε αντίσταση ούτε ευαισθησία.

Αλλο Silver Crest και άλλο Crystal Audio, δεν νομιζεις?

Δημοσ.

Αλλο Silver Crest και άλλο Crystal Audio, δεν νομιζεις?

Και τα δύο εύηχα ονόματα μου ακούγονται.Το 1 δίνει 3 χρόνια εγγύηση,το άλλο 2 χρόνια από την άλλη.

Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανένα από τα δύο προόντα,αλλά η συγκριση κατα την γνωμη μου πρεπει να στηρίζεται σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Του Lidl:

είναι ελαφρύτερα κατά 34 g

έχουν κοντύτερο jack κατά 30 cm

λίγο μικρότερη μέγιστη ένταση

1 χρόνο επιπλέον εγγύηση

Δεν διακρίνω αισθητή διαφορά!

• Like 1
Δημοσ.

Του Lidl είναι:

ελαφρύτερα κατά 34 g

κοντύτερα κατά 30 cm

έχουν λίγο μικρότερη μέγιστη ένταση

1 χρόνο επιπλέον εγγύηση

Δεν διακρίνω αισθητή διαφορά!

και εγώ το ίδιο αλλά λέω μπας και χάνω κάτι thx...

θα πάρω του lidl αφου τα επιστρέφεις χωρίς ερωτήσεις ....

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικα δεν ειναι ο καταλυτικος τροπος για να κρινει καποιος ενα ακουστικο.

Να κοιτατε το Μεγεθος των οδηγων μεσα (οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο μπασο) την ευαισθησια καθως εχει να κανει με την "ευελιξια" του οδηγου και λιγο την συχνοτητα (20Hz-20KHz ειναι σχετικα στανταρ στις μερες μας). Αυτο που δεν μπορειτε να δειτε πουθενα ειναι η ποιοτητα καθως και το υλικο κατασκευης του οδηγου-ηχειου και αυτο ειναι που μετραει περισσοτερο (ακριβες μαρκες λενε υλικο, φτηνες οχι).

Με λιγα λογια για να κατασταλαξετε στο ποιο ειναι καλυτερο Πρεπει να το ακουσετε (και εκει παλι ολα τα αυτια δεν ειναι ιδια).

• Like 1
Δημοσ.

στου Lidl μου άρεσε το χαρακτηριστικό "music share" με την υποδοχή jack για να συνδέσεις άλλο zευγάρι ακουστικών..

θα παίζει καλά εν σειρά, ή θα κόβει πολύ την ένταση;;

Δημοσ.

στου Lidl μου άρεσε το χαρακτηριστικό "music share" με την υποδοχή jack για να συνδέσεις άλλο zευγάρι ακουστικών..

θα παίζει καλά εν σειρά, ή θα κόβει πολύ την ένταση;;

ελάχιστα

Δημοσ.

Χρησιμοποιόντας τα η απόδοση τους γίνεται όλο και καλύτερη...

Burn-in λεγεται και ισχυει για ολα τα ηχεια.........Μην περιμενεις ομως θαυματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω τι είναι αυτό, απλώς το burn-in αλλού δουλεύει περισσότερο & αλλού λιγότερο, σ' αυτά τ' ακουστικά η διαφορά είναι αισθητή...

Δημοσ.

Ξέρω τι είναι αυτό, απλώς το burn-in αλλού δουλεύει περισσότερο & αλλού λιγότερο, σ' αυτά τ' ακουστικά η διαφορά είναι αισθητή...

Αναλογα το υλικο και το μεγεθος των οδηγων φυσικα αλλα οση διαφορα και να δεις σε ενα φτηνο ακουστικο δεν αλλαζει δραστικα κατι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...