makisg133 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας...μολις αγόρασα ενα καινούργιο laptop g50 στο οποίο ομωε δεν είναι ενεργοποιημένα τα windows!Πρέπει λοιπόν να τα ενεργοποιήσω....για να το κάνω όμως χρειάζομαι ιντερνετ...λογω όμως οτι δεν ειναι ενεργοποιημένα τα windows δεν μπορώ ουτε ενσύρματα ούτε ασύρματα...Ενσύρματα μου γράφει οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις κ εχει ενα κοκκινο χ...ασύρματα δε....δεν υπάρχει πουθενά διακόπτης ενεργοποίησης του ασύρματου δικτύου...κ γενικά δεν μου βγάζει πουθενα τη λειτουργία για να ψάξω για καινούργια δίκτυα....Τι πρέπει να κάνω?
Kostasspil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δες μήπως δεν είναι ενημερωμένοι οι drivers
makisg133 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κ πως θα το κάνω αυτο...αφου δεν εχω ιντερνετ...
Donalhioy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Κ πως θα το κάνω αυτο...αφου δεν εχω ιντερνετ... βαλε τα drivers με dvd
xristoforos89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Free dos το πήρες; Εσύ του πέρασες λειτουργικό επάνω;
makisg133 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά Καλημέρα,Έβαλα τους drivers από το site της Lenovo κ για της ασύρματη κάρτα κ για την ενσύρματη αλλά τπτ...σαν να μην άλλαξε τπτ!Γενικά δεν υπάρχει θέμα drivers...Κοίταξα κ στη Διαχείριση κ είναι περασμένοι μέσα...απλά περιμένει την Ενεργοποίηση των Windows για να ξεκλειδώσουν...γτ είναι κ άλλες λειτουργίες κλειδωμένες...όπως ο ήχος για παράδειγμα...Κάποιο κόλπο έχει τώρα αυτό για να μπεί στο ιντερνετ κ να ενεργοποιηθούν τα Windows!!!!Όσο για τον φίλο που ρωτάει για το λογισμικό....το λαπτοπ είχε προεγκατεστημένα τα Windows 8.1 (x64)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα