micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασε να ξεκινήσεις την εγκατάσταση μέσα από τα 7άρια και όχι να μπουτάρεις με το dvd των 10
monoxromos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιταξτε τελικα τα περασα τα 10αρια αλλά τώρα μου ζηταει να τα ενεργοποιησω ,ξερετε αυτο το κειμενακι κατω δεξια που λεει οτι θελουν ενργοποιηση ,ακολουθω οδηγιες και μου ζηταει και παλι κλειδι. Εχω απελπιστει και αν δεν βρω λυση μαλλον επιστρέφω στα 7αρια.Τι αλλο να κανω...
micos000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πρώτα πρέπει να μας πεις πως πέρασες τα 10άρια. Αν έκανες καθαρή εγκατάσταση δε θα δουλέψει η δωρεάν αναβάθμιση. Πρέπει να έχεις πάνω τα 7 ή τα 8 και μετά να κάνεις αναβάθμιση. Έτσι θα αναβαθμιστεί το κλειδί σου.
monoxromos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ειχα τα 8.1 αλλα λογω του κωδικου διαχειριστη δεν μπορουσα να κανω αναβαθμιση παροτι κατω δεξια μου εβγαινε το τετραγωνακι των win10. Ετσι μετα απο πολλες ανεπιτυχεις προσπαθειες και επειδη δεν ειχα στην διαθεση μου τωρα τα 8αρια , περασα κανονικα και νομιμα τα 7αρια. Ακολουθως πηρα το αρχειο https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 και κατεβασα τα δεκαρια. Αλλά ατύχησα.... Τι αλλο επρεπε να κανω;
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είπες όμως πως έκανες την εγκατάσταση. Δεν θα πας σε καθαρή εγκατάσταση αλλά σε αναβάθμιση. Δοκίμασες να ξεκινήσεις την εγκατάσταση μέσα από τα win τρέχοντας το setup μέσα από το dvd;
monoxromos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αγαπητοί φίλοι Μπηκα σε περιπετειες και τωρα εχω μπλεξει. Επειδη ειχα το προβλημα με τον κωδικο απο αρχικα,περασα τα 7αρια αλλα δεν ηταν συμβατα με ενα προγραμμα που χρησιμοποιών ,αναγκαστηκα τώρα να περάσω τα 8αρια (8.1) αλλά σκετα χωρίς ενεργοποίηση αφου δεν τα είχα σε CD.και οτι βρεξει ας κατεβάσει. Οσο κρατήσουν για να μην μενει ετσι και ο υπολογιστης που τον χρειαζομαι. Ευχαριστω ολους που εδειξαν το ενδιαφερον τους για να με βοηθήσουν .Δεν τα κατάφερα.
micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή χαθήκαμε λίγο, πες μας τι υπολογιστής είναι (λαπτοπ, σταθερός), αν είναι λάπτοπ το μοντέλο, τι λειτουργικό είχε όταν το αγόρασες (αν είχε), αν τα 8/8.1 τα πέρασες μετά εσύ ή κάποιος άλλος και αν τα 7άρια τα αγόρασες ξεχωριστά από τον υπολογιστή ή αν ήταν προεγκατεστημένα με την αγορά. Σου είπα πριν να βάλεις τα 10άρια πάνω από τα 7 σαν αναβάθμιση τρέχοντας το setup από το iso τα αρχεία που κατέβασες μέσα από τα windows για να σου αναβαθμίσει τον κωδικό. Το έκανες;
monoxromos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα, ο υπολογιστης ειναι ο dell presision ,επιτραπεζιος. Ειχε απο την μαννα του win.XP. πριν απο ενα χρονο περιπου περασαμε απο CD microsoft τα 7αρια. οταν τον εστειλα για σέρβις ,ειχε καει το τροφοδοτικο ο τεχνικος μου ειπε να το αναβαθμισει σε 8. Πηγαινε πολυ καλά μαλιστα στο διαστημα αυτο τον αναβαθμισα μεσω microsoft σε 8.1 χωρις κανενα πρόβλημα. Αλλα μου εβγαλε αυτο με τον κωδικο διαχειριστη. Απο εδω και περα αρχίζουν τα προβλήματα Προσπαθουμε να ξεπερασουμε το κωδικο . ετσι ξαναπερασα τα νομιμα 7αρια και εκανα αναβαθμιση στα 10ρια https://www.microsof...nload/windows10 . Οποτε αρχισε να μου ζητάει serial . Ε ξαναπερασα τα 8αρια χωρις serial και τωρα ειμαι ετσι ,δεν ξερω ποσο θα κρατησει αλλα τουλαχιστον να κανω και καμια δουλεια γιατι μου ειχε κοψει τα χερια αυτες τις ημερες. Και βλέπουμε... ισως ερθει καμια επιφοιτηση. Σας κουρασα αλλα αυτο ειναι το ιστορικο.
censOred Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δες το παρακάτω... https://4sysops.com/archives/reset-windows-8-1-password-with-the-free-tool-ntpasswd/ και το part 2 από το παρακάτω... http://www.isunshare.com/windows-8-password/windows-8.1-password-reset-when-forgot-it.html Σοορυ που πετάγομαι σφήνα αλλά εγώ έχω δοκίμασα από την πρώτη σελίδα που παρέθεσες το εξής αρθρο Αλλά ενώ έγραψα το iso win7 64 bit,greek version,δηλαδή αυτά που είναι περασμένα στο μηχάνημα όταν μπαίνω να κάνω repair μου λέει ότι δεν είναι συμβατη αυτη η εκδοση των επιλογων αποκαταστασης με τα windows του μηχανήματος. Καμιά ιδέα?? Ενδιαφέρον ο τύπος της 1ης σελίδας
micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σοορυ που πετάγομαι σφήνα αλλά εγώ έχω δοκίμασα από την πρώτη σελίδα που παρέθεσες το εξής αρθρο Αλλά ενώ έγραψα το iso win7 64 bit,greek version,δηλαδή αυτά που είναι περασμένα στο μηχάνημα όταν μπαίνω να κάνω repair μου λέει ότι δεν είναι συμβατη αυτη η εκδοση των επιλογων αποκαταστασης με τα windows του μηχανήματος. Καμιά ιδέα?? Ενδιαφέρον ο τύπος της 1ης σελίδας Για πολλούς λόγους θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό. 1) Να μην είναι η ίδια έκδοση των 7 (core, home basic, home premium, professional, enterprise, ultimate). 2) Να μην είναι με το ανάλογο sp που έχεις εγκατεστημένα. (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος αν αυτό μπορεί να ενοχλεί) 3) Μπορεί το iso να είναι πειραγμένο και όχι untouched (από τον θείο) Το άρθρο πάντως που αναφέρεις δεν είναι για repair αλλά το sticky keys. Δοκίμασες τις άλλες μεθόδους; (ntpasswrdreset, kon-boot κτλ)
censOred Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλός μαλάκας είμαι τελικά.Είδα το Sticky keys στον τίτλο αλλά θεώρησα ότι αφού λεει reset admin password θα κάνω την δουλειά μου.ΓΜΤ.Τζάμπα έφαγα εκεινη την μερα προσπαθωντας. Πάντως ήταν η ίδια εκδοση που είχα βάλει.Κατεβασμένη από το msdna, professional οπως η περασμενη,sp1 φορούσε και ήταν 64 bit.Περίεργο που δεν προχωρούσε στο repair.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ είχα 7 homepremium english και είχα βάλει γλώσσα ελληνικα χειροκίνητα, λόγω όμως της αλλαγής γλώσσας δεν μπορούσε να κάνει repair.
monoxromos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημήτρη δεν μου λεει παραλειψη, εχει δυο επιλογες, η μια ειναι Ενεργοποίηση και η άλλη Εισαγωγη κλειδιού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα