monoxromos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας εχω ενα προβλημα με τα windows 8.1 Δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτα πχ. να ανοιξω απο το εικονιδιο υπολογιστης την Διαχειριση ,μου ζηταει κωδικο προσβασης διαχειριστη. Στον πινακα ελεγχου παω να αλλαξω λογαριασμο, τιποτα το ίδιο microsoftaccount\..... κλπ. Ευχαριστω για την βοήθεια σας.
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς ο λογαριασμός σου είναι περιορισμένης ευθύνης Πρέπει να μπεις με λογαριασμό διαχειριστή. Κάνε αποσύνδεση, συνδέσου σαν διαχειριστής και ή αναβάθμισε τον υπάρχοντα χρήστη ή δημιούργησε νέο με πλήρη δικαιώματα. Για να δεις τους χρήστες πάτα WINDOWS+R για να ανοίξει η εκτέλεση και δώσε control userpasswords2
monoxromos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω είναι το προβλημα .Παταω windows+R και μόλις δινω ΟΚ στο control userpasswords2 μου ζητάει κωδικο
monoxromos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως πρεπει να ξαναπεράσω τα win. 8 αλλα δεν θελω να χασω αρχεια οδηγους κλπ....
micos000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ε, ναι. Είναι φυσικό να σου ζητάει κωδικούς. Δεν ξέρεις τον κωδικό του διαχειριστή; Χωρίς αυτόν τον κωδικό δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα. Ποιος έκανε φορμάτ και πέρασε κωδικούς;
monoxromos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το γνωρίζω γιατί πάει καιρός που περάσαμε τα 8αρια,μετα καναμε αναβαθμιση στα 8.1 Ειναι ο μονος υπολογιστης που το κανει αυτό στους αλλους που επισης ειχαμε περασει 8αρια δεν συμβαινει κατι τετοιο. Ολοι οι αλλοι εχουν τωρα αναβαθμιστει σε windows 10.
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν άνοιξε γραμμή εντολών με δεξί κλικ στο start κάτω αριστερά. Προσπάθησε πρώτα να επιλέξεις Γραμμή εντολών (Διαχειριστής) και αν δεν μπορέσεις άνοιξε την απλή γραμμή εντολών. Δώσε net user και πάτα enter. Θα σου εμφανίσει όλους τους χρήστες. Αν δώσεις net user Administrator θα σου δώσει πληροφορίες γι αυτόν, δεν αν είναι ενεργός και αν είναι κλειδωμένος με κωδικό. Επίσης δώσε net user και το όνομα του χρήστη σου και δες σε ποια ομάδα είναι μέλος.
maik42 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 δραττομαι της ευκαιριας να ρωτησω και εγω. πως ακυρωνω τον κωδικο προσβασης στα windows; ψαχνοντας να το κανω βλεπω οτι υπαρχει μονο "φορμα" για αλλαγη.
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Για ποια windows μιλάς; Συνήθως πας για αλλαγή, βάζεις τον ισχύοντα κωδικό και αφήνεις τα πεδία για νέο κωδικό κενά. Εναλλακτικά ανοίγεις γραμμή εντολών με πλήρη δικαιώματα και δίνεις net user ONOMA_XRHSTH * για να διαγράψεις τον κωδικό απλά πάτα enter στο prompt. Για να δεις τους χρήστες δώσε net user σκέτο. 1
monoxromos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν βγαζω ακρη και μαλλον παω για επανεγκατασταση των windows.Πως μπορω να βαλω εξ αρχης τα 10ρια; Αλλιως ξαναπερναω τα 8αρια η τα 7 και κανω αναβαθμιση....
censOred Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχει χαθεί ο κωδικός του αντμιν,υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσεις εφαρμογές από έναν απλό λογαριασμό χρήστη?
monoxromos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά ουτε μια καρτα ήχου δεν μπορω να προσθέσω γιατι για τα παντα μου ζητάει κωδικο , γιατι με θεωρει απλό χρήση...
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δες το παρακάτω... https://4sysops.com/archives/reset-windows-8-1-password-with-the-free-tool-ntpasswd/ και το part 2 από το παρακάτω... http://www.isunshare.com/windows-8-password/windows-8.1-password-reset-when-forgot-it.html 1
monoxromos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Σε περιπετειες μπηκα και εφαγα ολο το πρωινο ως τωρα. Ξαναπερασα τα wind 7 νομιμα με CD και κωδικο . Κατεβασα τα 10αρια απο την ιστοσελιδα της microsoft και μου ζητάει και παλι κωδικο προιοντος.Μα δεν λεει οτι τα νομιμα αναβαθμιζονται κανονικα; Τι κωδικο να βάλω; Εδωσα τον κωδικο των 7 και δεν τον δεχεται, μας δουλευει η microsoft ή περασε η προθεσμια των δωρεαν;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν βάζεις κωδικό,στο σημειο που λέει για κωδικο πατάς παράλειψη και όταν τελιώσει η εγκατάσταση θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα