Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει από pdf ένα αρχείο σε word αλλά χωρίς παραλλαγές και ακαταλαβιστικα αλφαριθμητικα στοιχεία...???? ότι έχω δοκιμάσει δεν τα έχει καταφέρει...και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται αυτό....
TheELF Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Άμα είναι σωστό το αρχείο το ανοίγεις με το chrome και κάνεις copy paste το κείμενο στο notepad++ και σου βγαίνει σωστά αν το αρχείο έχει παράξενες ρυθμίσεις τότε ο θεός μαζί σου...
voldemort Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει από pdf ένα αρχείο σε word αλλά χωρίς παραλλαγές και ακαταλαβιστικα αλφαριθμητικα στοιχεία...???? ότι έχω δοκιμάσει δεν τα έχει καταφέρει...και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται αυτό.... Mιλαμε για ελληνικο pdf ή αλλης γλωσσας;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ναι ναι συγνωμη για τη καθυστερηση για ελληνικο.. οχι το αρχειο ειναι ''πειραγμενο'' μαλλον και δεν γινεται the Elf... ναι ναι συγνωμη για τη καθυστερηση για ελληνικο.. οχι το αρχειο ειναι ''πειραγμενο'' μαλλον και δεν γινεται the Elf... εχεται καποια ιδεα τι να κανω??
accipio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασες τη λύση του ocr (optical character recognition - οπτική αναγνώριση χαρακτήρων) με FineReader ή παρόμοιο πρόγραμμα; Νομίζω ότι είναι η πιο ενδεδειγμένη στην περίπτωσή σου. Μπορείς να δοκιμάσεις και online μετατροπή εδώ.
voldemort Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ελληνικο pdf μετατροπη σε word ΜΟΝΟ με abby finereader.Το αποτελεσμα θα σε ικανοποιησει τρομερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα, τελικά αυτό σκέφτηκα και εγώ να κάνω.. σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!
met7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στη μετατροπή ενός αρχείου σε word επειγόντως?? Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2016 από met7
tornado Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 voila! επρεπε να ειχες πει οτι εχει και αλλη γλωσσα πλην ελληνικα - αγγλικα εκατσε και ενα ρισταρτ
vdeseris Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Sorry met7 αλλά λίγο άκυρο να ανεβάζεις τέτοια αρχεία σε κοινή θέα...
tornado Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 mods, ισως αφου εγινε η δουλεια καλο θα ηταν να φυγουν τα λινκ μετ, δεν ηταν πολυ χαμαλικι, αν και εχω καρουλι μηχανημα και 300 περιπου σελιδες δεν το ειχε.... αλλα αμα ειναι για να τελειωσεις την εργασια σου, χαλαλι 1
met7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δευτέρα παραδίδω Btw το αρχείο δεν ήταν κάτι μυστικό, είναι επίσημα στοιχεία από την ιστοσελίδα του Υπουργείου.
vdeseris Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δευτέρα παραδίδω Btw το αρχείο δεν ήταν κάτι μυστικό, είναι επίσημα στοιχεία από την ιστοσελίδα του Υπουργείου. Άντε καλή τύχη! Δεν ήξερα ότι ήταν δημοσιευμένο αρχείο sorry, νόμιζα ότι κάπως "διέρρευσε"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα