giannis97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολα τα μελη, σημερα αγορασα εναν υπολογιστη απο ενα μελοσ του ινσομνια, ολα καλα δεν φαινεται να εχει προβλημα στο υλικο.. ομως θελω να του περασω τα windows 7 δεν ειναι αυθεντικα.. καθως παω να κανω την εγκαταστη λεει windows cannot be installed to this disk. the selected disk has an MBR partition table..εκανα φορματ στο δισκο οποτε δεν μπορω να μπω για να αλλαξω την μορφη του δισκου.. σας παρακαλω πειτε μου τι αλλο μπορω να κανω.. δοκιμασα να μπω στα bios και να απενεργοποιησω καποια προαστασια ονομασμενη EFI protection αλλα δεν βρηκα την επιλογη αυτη.. Σας παρακαλω λιγη βοηθεια 1
mr.angelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 σβισε ολους τους σκλιρους που σου διχνει και φιαξε νεο
giannis97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 σβισε ολους τους σκλιρους που σου διχνει και φιαξε νεο delete εννοεις; το εκανα μεσα απο εκει που πας να κανεις εγκατασταση, παλι το ιδιο
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 UEFI λέγεται αυτό που ψάχνεις. Μηπως έχεις φτιάξει τα 7αρια για να ειναι με uefi boot; με ποιο πρόγραμμα κάνεις bootable τα 7αρια;
giannis97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω το ειχα βρει σε ενα αρθρο εδω στο insomnia μαζι με τα windows δεν θυμαμαι την ονομασια
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 κάντο με το windows 7 usb dvd tool που ειναι της microsoft. επίσης δες στο bios εαν ειναι ενεργοποιημένο το uefi. Εαν το θες ενεργοποιημένο για καλύτερη εκκινηση του συστήματος θα πρέπει να φτιάξεις bootable με το rufus και να επιλέξεις uefi boot.
giannis97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχω αλλο υπολογιστη για να περασω τα windows, δυσκολο να βρω, επισης δεν βρισκω την επιλογη αυτη στο bios, εχει παρα πολλες επιλογες μεσα κάντο με το windows 7 usb dvd tool που ειναι της microsoft. επίσης δες στο bios εαν ειναι ενεργοποιημένο το uefi. Εαν το θες ενεργοποιημένο για καλύτερη εκκινηση του συστήματος θα πρέπει να φτιάξεις bootable με το rufus και να επιλέξεις uefi boot. Παιζει ρολο απο ποιο site θα κατεβασω τα windows 7 pro?
tuxpower Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολα τα μελη, σημερα αγορασα εναν υπολογιστη απο ενα μελοσ του ινσομνια, ολα καλα δεν φαινεται να εχει προβλημα στο υλικο.. ομως θελω να του περασω τα windows 7 δεν ειναι αυθεντικα.. καθως παω να κανω την εγκαταστη λεει windows cannot be installed to this disk. the selected disk has an MBR partition table..εκανα φορματ στο δισκο οποτε δεν μπορω να μπω για να αλλαξω την μορφη του δισκου.. σας παρακαλω πειτε μου τι αλλο μπορω να κανω.. δοκιμασα να μπω στα bios και να απενεργοποιησω καποια προαστασια ονομασμενη EFI protection αλλα δεν βρηκα την επιλογη αυτη.. Σας παρακαλω λιγη βοηθεια Καλησπέρα. Ξανακάνε boot με το δισκάκι που έχεις, Delete All partitions (π.χ πρέπει να λέει unallocated space x GB όπου χ η χωρητικότητα του δίσκου σου)---->New ---> Format και μετά αν έχεις 2 δίσκους διαλεγεις που θα γίνει install. Αν έχει ένα δίσκο το κάνει μόνο του αφου πρώτα σε ενημερώσει οτι θα χρησιμοποιήσει 300mb περίπου για boot system files.
giannis97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστω εκανα κατι ποιο ευκολο, θα το γραψω να το ξερουν και αλλοι ανοιγεις cmd καθως δεις οτι βγαζει το ερρορ με το SHIFT+F10 υστερα πατας disk part μετα επιλεγεις τον δισκο που θες πχ. select Disk 0, υστερα πατας Clean. και μετα GPT, κανεις reboot και εισαι μια χαρα, θελω ομως να μου δωσει καποιος λινκ για τα windows 7, 64 bit pro, εχω βρει πολλα, δεν ξερω ποιο να κατεβασω, εαν εχει καποιος ενα λινκ να μου δωσει παρακαλω
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 [..]ομως θελω να του περασω τα windows 7 δεν ειναι αυθεντικα.. [..] [..]θελω ομως να μου δωσει καποιος λινκ για τα windows 7, 64 bit pro, εχω βρει πολλα, δεν ξερω ποιο να κατεβασω, εαν εχει καποιος ενα λινκ να μου δωσει παρακαλω[..] Γκουχου, γκουχου
giannis97 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ξεχαστηκα, δεν επιτρεπονται πειρατικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα