sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα στην θεση του θα ειχα κανει ηδη, τον μισο χρονο θα μου ειχε παρει απο το να κανω ολα αυτα.Ξανα κανε full scan, λογικα δεν θα βγαλει αλλα TrojansΠως παει? Το ιδιο αργοκαραβο?
InTheEnd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια δεν θεωρω πως το Format ειναι λυση καθε φορα που αντιμετωπιζουμε ενα προβλημα.... 2-3 μηνες εχω που εκανα φορματ...
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι δεν ειναι λυση αλλα αν μεσα σε 2 μηνες επιασεις 123 trojans, η καλυτερη λυση ειναι να κανεις φορματκαι να συμβουλευτεις τις παραπανω προτασεις για να σταματησεις να πατας οτι υπαρχει εκει εξω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια δεν θεωρω πως το Format ειναι λυση καθε φορα που αντιμετωπιζουμε ενα προβλημα.... 2-3 μηνες εχω που εκανα φορματ... Οχι δεν ειναι, οντως. Αλλα εαν το προβλημα προερχεται απο 123+ malware και η επιδιορθωση του χρειαζεται περισσοτερο χρονο απο format + config, τοτε format > all. Επιπροσθετα, με τοσο sophisticated malware που κυκλοφορει εκει εξω, προσωπικα σε αντιστοιχη περιπτωση δεν θα χρησιμοποιουσα τον υπολογιστη μου ελαφρα τη καρδια για οτιδηποτε σοβαρο (και ας λεει το x-y-z antimalware οτι πια ειναι malware-free 100%), παρα μονο οταν ολα ειναι καθαρα και στρωμενα απο την αρχη.
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Επιπροσθετα, με τοσο sophisticated malware που κυκλοφορει εκει εξω, προσωπικα σε αντιστοιχη περιπτωση δεν θα χρησιμοποιουσα τον υπολογιστη μου ελαφρα τη καρδια για οτιδηποτε σοβαρο (και ας λεει το x-y-z antimalware οτι πια ειναι malware-free 100%), παρα μονο οταν ολα ειναι καθαρα και στρωμενα απο την αρχη. Αυτο.
InTheEnd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αγορασα ssd τον εβαλα πανω εκανα ενα format... και εχοντας ανοιχτο μονο το Google Chrome και 2 Skype http://prntscr.com/8ng0hnκαταναλωνει τα 3/4 της Ram... τι γινεται ρε παιδια?
rfc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μηπως εκανες sync στο chrome και σου φορτωσε παλι ολη τη σαβουρα? Αντι για adblock βαλε το ublock της origin.
sT@vr0z Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 για δες εδω: http://e-rotiseis.blogspot.gr/2015/10/ram-usage-problem.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα