Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα στην θεση του θα ειχα κανει ηδη, τον μισο χρονο θα μου ειχε παρει απο το να κανω ολα αυτα.

Ξανα κανε full scan, λογικα δεν θα βγαλει αλλα Trojans
Πως παει? Το ιδιο αργοκαραβο?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν θεωρω πως το Format ειναι λυση καθε φορα που αντιμετωπιζουμε ενα προβλημα.... 2-3 μηνες εχω που εκανα φορματ... 

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι λυση αλλα αν μεσα σε 2 μηνες επιασεις 123 trojans, η καλυτερη λυση ειναι να κανεις φορματ
και να συμβουλευτεις τις παραπανω προτασεις για να σταματησεις να πατας οτι υπαρχει εκει εξω.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια δεν θεωρω πως το Format ειναι λυση καθε φορα που αντιμετωπιζουμε ενα προβλημα.... 2-3 μηνες εχω που εκανα φορματ... 

Οχι δεν ειναι, οντως.

Αλλα εαν το προβλημα προερχεται απο 123+ malware και η επιδιορθωση του χρειαζεται περισσοτερο χρονο απο format + config, τοτε format > all.

Επιπροσθετα, με τοσο sophisticated malware που κυκλοφορει εκει εξω, προσωπικα σε αντιστοιχη περιπτωση δεν θα χρησιμοποιουσα τον υπολογιστη μου ελαφρα τη καρδια για οτιδηποτε σοβαρο (και ας λεει το x-y-z antimalware οτι πια ειναι malware-free 100%), παρα μονο οταν ολα ειναι καθαρα και στρωμενα απο την αρχη.

Δημοσ.

Επιπροσθετα, με τοσο sophisticated malware που κυκλοφορει εκει εξω, προσωπικα σε αντιστοιχη περιπτωση δεν θα χρησιμοποιουσα τον υπολογιστη μου ελαφρα τη καρδια για οτιδηποτε σοβαρο (και ας λεει το x-y-z antimalware οτι πια ειναι malware-free 100%), παρα μονο οταν ολα ειναι καθαρα και στρωμενα απο την αρχη.

Αυτο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μηπως εκανες sync στο chrome και σου φορτωσε παλι ολη τη σαβουρα? Αντι για adblock βαλε το ublock της origin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...