Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 [..]λετε να μου ριξε καμια καταρα? [..]Θα πονταρω πως ειναι λιγο πιο γηινο το προβλημα. Ηint: [..]Με 123+ στο Malwarebytes ελπιζω να εκανες τουλαχιστον αλλο ενα Full scan.[..] 1
Gigamestin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 http://prntscr.com/8k3j2bΟ HD ειναι 100% τον ειχα για να αποθηκευω τωρα τον χρησιμοποιω .. http://prntscr.com/8k3jh1 Μου εχει σπασει τα νευρα ρε παιδια ειδικα ο Browser κολλαει κατα διαολου.. ουτε να γραψω δεν μπορω μερικες φορες οπως τωρα ουτε σκρολαρει προς τα κατω θα το σπασω καμια ωρα.... ειναι δυνατον τετοιο συστημα να μου κανει τετοια κολπα ετσι ξαφνικα? ολα ξεκινησαν απο οταν πουλησα τον σκληρο λετε να μου ριξε καμια καταρα? Σε αλλους υπολογιστες ουτε κατα διανια να κολλουσε με αυτα που ανοιγω.... μηπως δεν εχω βαλει καποιον Driver? δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει ετσι ξαφνικα,αλλα ο υπολογιστης σ ε ρ ν ε τ α ι ! Δοκίμασε να κάνεις boot με καποια κδοση antivirus οπως αυτο: http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk Πρώτα κάνε ενημέρωση της βάσης δεδομένων
InTheEnd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ετρεξα το Αdw Ολα κομπλε 4 βρηκε και τα σβησα.. Εκανε ρεσταρτ και ο υπολογιστης ξεκιναει με καταναλωση 2gb ram αποτι εχω παρατηρησει.. και συνεχιζει να κολλαει στους Browser παρα πολυ... και στο Chrome δεν εχω επεκταση μονο το Adblock Απο το Junkware "~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Junkware Removal Tool (JRT) by Malwarebytes Version: 7.6.3 (09.21.2015:1) OS: Windows 7 Ultimate x64 Ran by DreamTeam on ¨ 25/09/2015 at 0:17:31,82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ Services ~~~ Tasks Successfully deleted: [Task] C:\Windows\system32\tasks\Driver Booster SkipUAC (DreamTeam) Successfully deleted: [Task] C:\Windows\system32\tasks\Driver Booster Update ~~~ Registry Values Successfully deleted: [Registry Value] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\driver genius ~~~ Registry Keys ~~~ Files ~~~ Folders Successfully deleted: [Folder] C:\Program Files (x86)\driver-soft Successfully deleted: [Folder] C:\Program Files (x86)\iobit\driver booster Successfully deleted: [Folder] C:\ProgramData\drivergenius Successfully deleted: [Folder] C:\ProgramData\iobit\driver booster Successfully deleted: [Folder] C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\driver booster 2 Successfully deleted: [Folder] C:\Users\DreamTeam\AppData\Roaming\iobit\driver booster ~~~ FireFox Successfully deleted the following from C:\Users\DreamTeam\AppData\Roaming\mozilla\firefox\profiles\0i4ch02c.default\prefs.js user_pref(browser.search.defaultenginename, sweet-page); user_pref(browser.search.searchengine.alias, sweet-page); user_pref(browser.search.searchengine.desc, this is my first firefox searchEngine); user_pref(browser.search.searchengine.iconURL, hxxp://www.sweet-page.com/web/favicon.ico); user_pref(browser.search.searchengine.name, sweet-page); user_pref(browser.search.searchengine.ptid, cor); user_pref(browser.search.searchengine.uid, WDCXWD10EZRX-00A8LB0_WD-WMC1U137472274722); user_pref(browser.search.searchengine.url, hxxp://www.sweet-page.com/web/?type=dspp&ts=1433851752&z=988cb9c031fa5d8f2f7f563g6z8c3c4bdw5g1m6wae&from=cor&uid=WDCXWD10EZRX-00A user_pref(browser.search.selectedEngine, sweet-page); ~~~ Chrome [C:\Users\DreamTeam\Appdata\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences] - default search provider reset [C:\Users\DreamTeam\Appdata\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences] - Extensions Deleted: [C:\Users\DreamTeam\Appdata\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] - default search provider reset [C:\Users\DreamTeam\Appdata\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] - Extensions Deleted: [] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Scan was completed on ¨ 25/09/2015 at 0:21:13,80 End of JRT log ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ " Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2015 από Gi0 spoiler tag
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι λιγο too much o chrome 1GB μονο με ενα extension και υποθετικα 3-4 tabs.Εδω εγω με 12 extension και ειμαι κατω απο 1GB.Θα κανεις Custom Scan που θα παρει καμια ωρα, οτι βρει delete-restart-scan παλι.Το Adwcleaner ειναι απαραιτητο.Ποιος ξερει και τι τρεχει στα startup services..Δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει ο σκληρος.Εdit: απαντησες οταν τα εγραψα.Still, κανε custom scan.Στην χειροτερη κανεις uninstall τον chrome με revo και καπακι install.Απλα να μην ξεχασεις να κανεις backup τα απαραιτητα.
benign Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει μια σουιτα καλη Κινεζικη,τρεξτη,δεν ειναι πολυ γνωστη,αλλα ειναι καλη. http://www.360totalsecurity.com/
benign Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πως κανω Custom Scan? Κατεβασεις ολη την σουιτα που λεει ¨''Free Antivirus and System Optimization'' και αφου εγκατασταθει,απλα επιλεγεις ''check now''. Ειναι πολυ γρηγορο και αποτελεσματικο.
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πως κανω Custom Scan? Για το malwarebytes μιλαω. To δευτερο tab, διπλα στο Thread Scan που πατησες σε προηγουμενο scan. Στο επομενο βημα τικαρε τα ολα στα αριστερα και επελεξε τους σκληρους σου. Οσο αναφορα τα antimalware, το μεγαλυτερο ποσοστο τους, κανει hog το συστημα. Αλλα πουλανε τα data σου (βλεπε AVG). Με το MSE , το malwarebytes 1 φορα τον μηνα scan και λιγη προσοχη δεν χρειαζεται τιποτα αλλο. Το WOT ειναι επισης καλο extension.
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Στο τελος θα κανει scan με 7 antivirus και μετα φταιει το pc.
InTheEnd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Για το malwarebytes μιλαω. To δευτερο tab, διπλα στο Thread Scan που πατησες σε προηγουμενο scan. Στο επομενο βημα τικαρε τα ολα στα αριστερα και επελεξε τους σκληρους σου. Οσο αναφορα τα antimalware, το μεγαλυτερο ποσοστο τους, κανει hog το συστημα. Αλλα πουλανε τα data σου (βλεπε AVG). Με το MSE , το malwarebytes 1 φορα τον μηνα scan και λιγη προσοχη δεν χρειαζεται τιποτα αλλο. Το WOT ειναι επισης καλο extension. http://prntscr.com/8k47auτωρα δεν μου βγαζει τιποτα να τικαρω...
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ, my bad δεν διευκρινησα.Custom scan θα κανεις με το Malwarebytes.Eφοσον εκανες πριν με το AdwCleaner φτανει προς το παρον.
InTheEnd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ααα.. οκαυ το βαλα και ο θεος βοηθος!
InTheEnd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τελειωσε και το scan βρηκε 6 Malwares τα σβησα.... Κατι αλλο να κοιταξω?
Vasilis1818 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερες! Εγω θα σου προτινα ενα φορματακι να ξεμπερδευεις, αν ξερεις να το κανεις δεν θα αργησεις καθολου, αν δεν ξερεις κανε οτι σου ειπαν τα παιδια, παντως δεν ειναι δυσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα