voltmod Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Η Coolpad ανακοίνωσε ένα νέο, ιδιαίτερα οικονομικό 4G smartphone με την ονομασία Rogue, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ με τιμή $50 σε συνεργασία με την εταιρεία T-Mobile. Η εταιρεία Coolpad σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στην χώρα μας δύο νέες συσκευές, τις Coolpad Porto και Modena, που είχαμε την ευκαιρία μάλιστα να τις δούμε και από κοντά σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τσεχία, οπότε και έχει αρκετό ενδιαφέρον να βλέπουμε τον τρόπο που κινείται η εταιρεία τόσο στην Ευρωπαϊκή αγορά όσο και στην Αμερικάνικη. Το νέο Coolpad Rogue ενσωματώνει διπύρηνο system-on-chip Qualcomm Snapdragon με συχνότητα λειτουργίας επεξεργαστή 1,1GHz, που συνοδεύεται από 1GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (έως και κατά 32GB). Διαθέτει οθόνη 4,0 ιντσών ανάλυσης 480 x 800 pixels και στην πρόσοψη εξοπλίζεται με κάμερα VGA. Η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 2,0 Megapixels. Η συσκευή προσφέρει WiFi, Bluetooth, GPS και βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop. Πρόκειται για μία οικονομική συσκευή, που απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να επενδύσουν λίγα χρήματα για την αγορά ενός 4G smartphone, για γονείς που θέλουν να αγοράσουν ένα φθηνό κινητό για το παιδί τους ή για χρήστες που πρώτη φορά αγοράζουν smartphone κ.ά. Site: Android Authority
kots21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ουτε 50$ δεν αξιζει δυστηχως. υπαρχει το doogee x5 με 10$ παραπανω και καλυτερα χαρακτηριστικα. οχι 4g βεβαια. Εδω εχεις 4g και ολα τα αλλα 0.
BrocasHelm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το ένα βέβαια είναι doogee και το άλλο coolpad.
mariosCS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 $50 ή $50 με 2 χρόνια συμβόλαιο; (δεν διάβασα το source)
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Lollipop + 1GB mem = LagPhone Σε ένα galaxy s2 που έχω, του έχω περάσει lollipop (Dirty Unicorns από ΧDA) και δεν έχει το παραμικρό lag εδώ και καιρό που το χρησιμοποιώ. Άλλες lollipop πάλι που δοκίμασα όπως η resurrection, είναι σκατά στα μούτρα τους :/
GBorb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ένα galaxy s2 που έχω, του έχω περάσει lollipop (Dirty Unicorns από ΧDA) και δεν έχει το παραμικρό lag εδώ και καιρό που το χρησιμοποιώ. Άλλες lollipop πάλι που δοκίμασα όπως η resurrection, είναι σκατά στα μούτρα τους :/ Ισως το καθαρο android να μην κολλαει. Αλλα γενικα 1 GB = Lagdroid
panoskatos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 9400 χλμ Εννέα χιλιάδες τετρακόσια χιλιόμετρα μας χωρίζουν απο αυτή την είδηση. Και αυτά είναι σε καθαρη ευθεία απο τον αέρα. οδικός δεν ξέρω πόσα είναι !
ChimairaX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ισως το καθαρο android να μην κολλαει. Αλλα γενικα 1 GB = Lagdroid Αφού το καθαρό Αndroid παίζει να μην κολλάει όπως λες τότε γιατί 1GB = Lagdroid; Το καθαρό android είναι άλλο λογισμικό; Θα σου απαντήσω εγώ που το έχω δουλέψει κιόλας. Δεν κολλάει.
brotrainer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό παίρνει Lollipop έτσι; Τα Galaxy S2,S3 όχι όμως ε; Γαμώ το δούλεμά τους μέσα
evkar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 αφού θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ , στοχεύοντας προφανώς την συμπαθή , πτωχή πλην όμως τίμια κοινότητα των Αφροαμερικανών και ισπανόφωνων (low end κομμάτι της αγοράς) εμας εδώ τι μας ενδιαφέρει αν θα αναπτύξει άριστες σχέσεις με το συμπαθές φαινόμενο του lag ή αν θα πουλήσει και πόσα κομμάτια . Τώρα , σε δουλειά να βρίσκομαστε , θα ήταν μια άλλη απάντηση. Σόρρυ , για το ψιλο-χονδρο offtopic , αλλά .....δεν άντεξα .
kurkosdr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το ένα βέβαια είναι doogee και το άλλο coolpad. Μπήκα στη σελίδα doogeemobile.com και στο pompmall.com που είναι το προτεινόμενo shop, και αμφότερα κατέβασαν ένα περίεργο αρχειο χωρίς κατάλληξη και όνομα ένα περίεργο αλφαριθμητικό στο android τηλέφωνο μου. Και θα τους εμπιστευτώ ως εταιρία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα