Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας...μπορει καποιος να με βοηθησει; εχω το microsoft lumia 435 και ανοιγοκλεινει απο μονο του εδω και 1 μερα. προσπαθησα να κανω αναβαθμιση λογισμικου απο usb σε υπολογιστη αλλα καθε φορα που το συνδεω συνεχιζει να ανοιγοκλεινει και το προγραμμα δεν μπορει να ολοκληρωσει την αναβαθμιση. ειναι επειγον βοηθηστε please! (και μου εμφανιζει οτι δεν εχω μπαταρια συνεχως ενω το φορτιζω!)

Δημοσ.

Κατεβασε το Lumia recovery tool στον υπολογιστη σου  και κανε επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις το κινητο. Αναβαθμιση του κινητου κανε μεσω OTA (Δηλαδη απο το ιδιο το κινητο. Δεν χρειαζεται να το συνδεσεις στον υπολογιστη σου).

Δημοσ.

Κατεβασε το Lumia recovery tool στον υπολογιστη σου  και κανε επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις το κινητο. Αναβαθμιση του κινητου κανε μεσω OTA (Δηλαδη απο το ιδιο το κινητο. Δεν χρειαζεται να το συνδεσεις στον υπολογιστη σου).

το πρωτο δυστυχως το προσπαθω και δεν πιανει γιατι ανοιγοκλεινει το κινητο και δεν ολοκληρωνει την ενημερωση λογισμικου το προγραμμα :( αναβαθμιση μεσω οτα τι ειναι; το κινητο δεν ανοιγει καθολου για να μπορεσω να το κανω αν ειναι αυτο που φανταζομαι :( μονο μου εμφανιζει το σημα της microsoft οταν το ανοιγω και μετα κλεινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...