kogba Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Την himalaya 2 έχω και εγώ σε 4790k, εξαιρετική για τα χρήματά της. 2
Mikeasdf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μπηκε η himalaya και μεχρι στιγμης ειναι κομπλε.Καμια σχεση με την στοκ, θορυβος 0 Θερμοκρασιες full load με prime95 στα 8 λεπτα Και θερμοκρασιες idle Το μονο θεμα που εχω τωρα ειναι οτι απο τη στιγμη που ανοιξα το πισι αφου εγκατεστησα την ψυκτρα, που και που ακουω κατι σαν "σφυριγμα" μεσα απο το κουτι το οποιο δεν ακουγοταν πριν.Παιζει να ερχεται απο το πισω μερος του σοκετ του επεξεργαστη.Ειναι ενα βουητο υψηλης συχνοτητας (καπως σαν τα ταμεια των σουπερ μαρκετ οταν χτυπανε τα barcode ) το οποιο δεν ειναι δυνατο αλλα αν γινεται συνεχεια ειναι λιγο ενοχλητικο..ισως να προυπαρχει και να μη μπορουσα να το ακουσω λογω της ψυκτρας, τι να πω. So far so good.Σε λιγο καιρο θα δω και απο overclocking πως τα παει. 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Θερμοκρασίες άριστες, ειδικά αν αναλογιστείς ότι το σάπιο turbo είναι ανοιχτό και δίνει κοντά 1.4v ρεύμα. Κλείσε το και θα είσαι οκ. 2
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Θυμάμαι παλιότερα κάποιους στο φόρουμ που είτε δεν είχαν ακουστά τις alpenfoehn είτε δίσταζαν να προτείνουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα