Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θα σου συνιστούσα να πουλήσεις την ereboss και να πάρεις την alpenfoehn himalaya 2, την πρότεινα και στον mikeasdf και πιστεύω θα μείνει ικανοποιημένος. Κοιτάει κανονικά και όχι προς τα επάνω, αποτελεί μια καλή λύση. Από το να μπλέκεις με αλχημείες, δηλαδή πιο κάτω την κάρτα και να δώσεις τσάμπα χρήματα σε δεύτερο ανεμιστήρα για την γκουμούτσα, δώσε 45 ευρώ και πάρε μια καλή αερόψυκτρα. Προτείνω την συγκεκριμένη για να σου μείνουν και φράγκα στην τσέπη και να γλυτώσεις και την λύση της aio επειδή σε βλέπω λίγο επιφυλακτικό. Τα 4.5 τα έχει άνετα η himalaya 2. Αν θες κάτι αρκετά καλύτερο, να έχεις μια καλύτερη ψύκτρα, δίνεις επίσης κοντά στα 70 ευρώ για κάτι καλύτερο, σε επιδόσεις h100i και παίρνεις την phanteks ph14tcpe, είναι άψογη στα λεφτά της απλά και κοιτάει κανονικά. 2
feinuper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θα σου συνιστούσα να πουλήσεις την ereboss και να πάρεις την alpenfoen himalaya 2, την πρότεινα και στον mikeasdf και πιστεύω θα μείνει ικανοποιημένος. Κοιτάει κανονικά και όχι προς τα επάνω, αποτελεί μια καλή λύση. μιλησα με τον mikeasdf και περιμενω να του ερθει να μου πει εντυπωσεις μη δωσω κιαλλα τσαμπα λεφτα χωρις λογο ! αλλιως θα παω κατευθειαν σε ενα aio να ησυχασω (off topic απλα μηπως γνωριζετε ! Σε μια wireless συνδεση και με ενα range extender στο κεντρο οι συχνες αποσυνδεσεις και σκαλωματα της συνδεσης πιο πιθανο ειναι να ευθυνονται στο ext ή στο router και αξιζει να δωσω λεφτα για αλλο ρουτερ ?) 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Να σου πω την γνώμη μου περίμενε γνώμες από τον mikeasdf και βλέπεις. Τώρα που το σκέφτομαι, από το να πας σε aio, πήγαινε στην phanteks όπως σου είπα, θα είσαι καλύτερα σε επιδόσεις και σαφώς θα σου κοστίσει λιγότερο. Αν πάλι δεν βγαίνεις οικονομικά για την phanteks πάρε την himalaya 2, είναι λίγο χειρότερη αλλά αρκετή για 8350 στα 4.5 ghz. 1
feinuper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Να σου πω την γνώμη μου περίμενε γνώμες από τον mikeasdf και βλέπεις. Τώρα που το σκέφτομαι, από το να πας σε aio, πήγαινε στην phanteks όπως σου είπα, θα είσαι καλύτερα σε επιδόσεις και σαφώς θα σου κοστίσει λιγότερο. Αν πάλι δεν βγαίνεις οικονομικά για την phanteks πάρε την himalaya 2, είναι λίγο χειρότερη αλλά αρκετή για 8350 στα 4.5 ghz. ωραια ωραια ευχαριστω πολυ θα το τσεκαρω η phanteks μαρεσει κ εμφανισιακα
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά είτε με την phanteks είτε με την himalaya θα έχεις αναγκαστικά ανοιχτό κουτί, είναι αρκετά ψηλές ψύκτρες. 1
Mikeasdf Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτα ειναι τα δικα μου με την στοκ..δε νομιζω να ειναι καλα αυτα που βλεπεις με την raijintek..(καταραμενο am3) Η himalaya θα μου ερθει αυριο η μεθαυριο λογικα και θα γραψω εδω εντυπωσεις για να το δουν και αλλοι που πιθανον σκεφτονται να την αγορασουν αλλα δισταζουν.Μιλαω παντα σε στοκ συχνοτητες, οβερκλοκ θα κανω αλλα μαλλον σε κανα μηνα. EDIT: Βασικα εισαι 10 βαθμους κατω απο μενα, λαθος προσεξα.Το θεμα βεβαια ειναι να μπορεις να σηκωσεις λιγο τα ρολογια και να σε κραταει στο load 2
feinuper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά είτε με την phanteks είτε με την himalaya θα έχεις αναγκαστικά ανοιχτό κουτί, είναι αρκετά ψηλές ψύκτρες. 163mm ειναι η ereboss που στα "χαρτια" του spec03 δε χωραει αλλα μεχρι 165mm σιγουρα παιρνει..τωρα αυτο με το ανοιχτο κουτι με χαλαει αρκετα μπορω να πω Ολο προβληματα με αυτο το συστημα μια ψυξη,μια ραμ,μια χωρος Χωρίς τίτλο.png Αυτα ειναι τα δικα μου με την στοκ..δε νομιζω να ειναι καλα αυτα που βλεπεις με την raijintek..(καταραμενο am3) Η himalaya θα μου ερθει αυριο η μεθαυριο λογικα και θα γραψω εδω εντυπωσεις για να το δουν και αλλοι που πιθανον σκεφτονται να την αγορασουν αλλα δισταζουν.Μιλαω παντα σε στοκ συχνοτητες, οβερκλοκ θα κανω αλλα μαλλον σε κανα μηνα. σοβαρα εχουμε ιδιες θερμοκρασιες σχεδον και εισαι με την stock της amd ? Να εχει καποιο θεμα ο cpu μου παιζει ?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να κάνουμε, είναι συχνό φαινόμενο μιας και στο setup σου δεν ήταν σχεδιασμένο το σενάριο να υπάρξει τέτοια τροπή μετατροπών. Πήγαινε στην aio αν είναι να τελειώνεις, για να έχεις και κλειστό κουτί. 1
Mikeasdf Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 163mm ειναι η ereboss που στα "χαρτια" του spec03 δε χωραει αλλα μεχρι 165mm σιγουρα παιρνει..τωρα αυτο με το ανοιχτο κουτι με χαλαει αρκετα μπορω να πω Ολο προβληματα με αυτο το συστημα μια ψυξη,μια ραμ,μια χωρος σοβαρα εχουμε ιδιες θερμοκρασιες σχεδον και εισαι με την stock της amd ? Να εχει καποιο θεμα ο cpu μου παιζει ? Δε νομιζω, πιο πιθανο ειναι να πετυχα εγω καλο κομματι παρα να εχει θεμα ο δικος σου, η να φταιει η ροη αερα.Παστα ποια εβαλες? Επισης ποια μεθοδο χρησιμοποιησες? 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Feinuper δοκίμασε και με την στοκ, να δεις τι θερμοκρασίες έχεις. Φυσικά κλείσε το απαίσιο turbo core και πες μας έπειτα θερμοκρασίες. Να δούμε μήπως κάτι άλλο δεν πάει καλά. 1
feinuper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δε νομιζω, πιο πιθανο ειναι να πετυχα εγω καλο κομματι παρα να εχει θεμα ο δικος σου, η να φταιει η ροη αερα.Παστα ποια εβαλες? Επισης ποια μεθοδο χρησιμοποιησες? νομιζω πως η ροη ειναι αρκετα καλα Παστα Artic Silver και μεθοδο αυτη με το φασολι στο κεντρο Feinuper δοκίμασε και με την στοκ, να δεις τι θερμοκρασίες έχεις. Φυσικά κλείσε το απαίσιο turbo core και πες μας έπειτα θερμοκρασίες. Να δούμε μήπως κάτι άλλο δεν πάει καλά. Δεν εχω την στοκ την εχω δωσει το turbo το εχω κλειστο παντως
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τότε περίμενε αποτελέσματα από τον mikeasdf και αν κάποιος φίλος σου έχει ψύκτρα που κοιτάει κανονικά κάνε δοκιμή. Σε βλέπω να κλίνεις προς την aio, την βάζεις στην θέση του πίσω ανεμιστήρα και τελείωσες και το κουτί θα κλείνει και όλα καλά.
Mikeasdf Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Α εσυ εχεις και 8350, τωρα το προσεξα.Εγω εχω 8320 που ειναι πιο δροσερος νομιζω.Θα ηθελα παντως να εβγαζες τελειως την καρτα για να βλεπαμε θερμοκρασιες αλλα δε θα μπορεις να bootareis μετα γαμωτο 1
feinuper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Α εσυ εχεις και 8350, τωρα το προσεξα.Εγω εχω 8320 που ειναι πιο δροσερος νομιζω.Θα ηθελα παντως να εβγαζες τελειως την καρτα για να βλεπαμε θερμοκρασιες αλλα δε θα μπορεις να bootareis μετα γαμωτο χαχαχαχα ισχυει η phanteks τελικα ειναι πιο κοντη για 2-3 mm απο την ereboss οποτε στο θεμα κουτιου θα ειμαι κομπλε οποτε το ξανασκεφτομαι για αυτην 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Λάθος μου που νόμιζα ότι είναι αρκετά ψηλή, 16 εκατοστά ύψος έχει η phanteks, go for it. Ορίστε και βίντεο που δείχνει ότι σε am3+ μπαίνει κανονικά : 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα