Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Παραγγειλα ενα build απο τα eshop και εβαλα μητρικη asrock H97 anniversary retail, επεξεργαστη I5 4460 και μνημη ram RAM KINGSTON HX316C9SR/4 4GB 1600MHZ DDR3 XMP HYPERX SAVAGE(http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx316c9sr-4-4gb-1600mhz-ddr3-xmp-hyperx-savage-p-PER.552871). Ειναι καλη η επιλογη μου;; Το ρωταω γιατι τωρα παρατηρησα οτι εχει  Standard latency: DDR3-1600 CL11-11-11 @1.5V και XMP Profile #1: DDR3-1600 CL9-9-9 @1.5V. Θα λειτουργει απο μονη της χωρις να πειραξω κατι στο bios με το XMP Profile ή με το standard;;Δεν ξερω αν η μητρικη εχει επιλογη για ρυθμιση των ram. Αν ειναι δηλαδη να δουλευει με CL11 τοτε να παρω αυτη: http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx316c10fr-4-4gb-ddr3-1600mhz-hyperx-fury-red-series-p-PER.550870ή αυτη: http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx313c9fr-4-4gb-ddr3-1333mhz-hyperx-fury-red-series-p-PER.550854. Κατι ακομη, ειναι συμβατες ολες αυτες με την μητρικη;; Προτεινετε εσεις καποια αλλη στα ιδια χρηματα;; ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Δεν θα κάνεις κατι θα λειτουργήσει η μνήμη απο μόνη της στα 1600

Τι εννοεις θα λειτουργει στα 1600;; Μεχρι 1600 θελω γιατι μεχρι εκει υποστηριζει η μητρικη και ο επεξεργαστης. Με ενδιαφερει το Cas Latency που οσο μικροτερο ειναι τοσο καλυτερο,ετσι;; Αν δεν λειτουργουν στο 9 και λειτουργουν στο 11 γιατι να μην παρω τις αλλες που λειτουργουν στο 10;; 

Δημοσ.

Εφόσον η ταχύτητας της μνήμης ειναι στα 1600 εκει θα λειτουργήσει οπου το υποστηρίζει και η motherboard , αυτο με το latency που λες ναι θεωρητικά υσχύει μην σε απασχολεί όμως γιατι δεν θα δεις καμια διαφορά οτι και latency να έχεις

Δημοσ.

Αα, δεν το ηξερα αυτο. Δεν εννοω να ειναι εσθητη η διαφορα αλλα αν ειναι να υπαρχει εστω και καποια θεωριτκη γιατι να μην το κανω;;

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει μια σκάς οπως και στα 1333 να έτρεχε η μνήμη παλι δεν θα έβλεπες διαφορά εκτος και αν ασχολείσαι με overclock στις μνήμες στο σύστημα γενικότερα με benchmarking κτλπ

Δημοσ.

Εκτος αυτου, πιστευεις πως οι μνημες που επελεξα ειναι καλες ή υπαρχουν καλυτερες στην ιδια τιμη;;

Δημοσ.

Μόνο για ψυχολογικους λόγους αν δεν πάρει αυτόματα το xmp profile μπορείς να το επιλέξεις από το bios μόνος σου.

Οποτε θα εχει επιλογη στο bios!? Κομπλε τοτεε. αναμονη για παραδιση τωρα.

Δημοσ.

Επιλογή θα έχει στο bios οπως ολα αλλα δεν χρειάζεται να κάνεις τιποτα εφόσον παίζει κανονικά αυτόματα και σου προτείνω να μην κάνεις κατι

• Like 1
Δημοσ.

Για να ενεργοποιησεις το XMP Profile ωστε να εχεις τα χαμηλοτερα timings 9-9-9-27 στα 1600MHz θα πρεπει να μπεις στο BIOS και να το επιλεξεις (απλα πραγματα)

Η ενσταση μου ειναι: γιατι δεν πηρες 2 μνημες, για να εχεις 8GB αλλα και dual channel ?

Δημοσ.

Για να ενεργοποιησεις το XMP Profile ωστε να εχεις τα χαμηλοτερα timings 9-9-9-27 στα 1600MHz θα πρεπει να μπεις στο BIOS και να το επιλεξεις (απλα πραγματα)

Η ενσταση μου ειναι: γιατι δεν πηρες 2 μνημες, για να εχεις 8GB αλλα και dual channel ?

Δεν ηξερα αν εχει την επιλογη αλλα λογικα  θα την εχει. Δεν πηρα αλλη μνημη για οικονομικους λογους. Εχω σκοπο μολις μαζεψω καποια λεφτα να του βαλω αλλη μια 4αρα,ssd και μια καρτα γραφικων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοεις θα λειτουργει στα 1600;; Μεχρι 1600 θελω γιατι μεχρι εκει υποστηριζει η μητρικη και ο επεξεργαστης.

Διαβαζα αυτο το ποστ και διαπιστωσα οτι σε λιγες μερες θα προχωρησω στην αγορα ενος συστηματος που μου προτειναν σε αυτο το site με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη και την asrock h97 pro4(παρομοια με τη h97 retail) και θα βαλω 1866 ram. Λοιπον για να μην ανοιγω αλλο θεμα,οι ραμ που θα βαλω "ταιριαζουν" με τα υλολοιπα η οχι;;

Επεξ/σία από SPANK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...