Vasilis_Chan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 http://applenews.gr/osx/office-2016-diathesimi-i-teliki-ekdosi-gia-mac έγινε διαθέσιμο και για Mac για όσους δεν έχουμε 365! Αντε και καλό σπάσιμο τώρα!!
LEFteriz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 πηγαινε στην συνδρομη σου και κανε install το νεο. θα σου αντικαταστησει το 2013 με 2016. Είχα ήδη εγκατεστημένο το preview, απ οτι βλέπω αυτο ειναι το τελευταίο build, αλλα για καλού κακου θα το ξανα εγκαταστήσω.
mad_apo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους. Μετά απο 4 χρόνια φτάσαν την Google. Τι λες ρε παιδι? Να μας τρελανεις θες? Καλυτερα αν δεν γνωριζεις και λες οτι σου κατεβει μονο και μονο για να υποστηριξεις (χωρις λογο) μια εταιρεια να μην μιλας καθολου γιατι χαλας το post. Τοσο απλο. Εγω το εγκατεστησα και ειναι απλα φοβερο. Τουλαχιστον αιτιολογω οτι υποστηριζω φιλε μου μιας και το εχω εγκαταστησει ηδη mister με το nickname σου να τα λεει ολα. αχαχαχαχα 1
flik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ με 365 απο την προσφορά για σχολές, δεν παίρνω 2016 ούτε απο office update ούτε απο το site κατεβάζοντας τον web installer. Εσείς πήρατε την αναβάθμιση; Φταίει μήπως η γλώσσα (ελληνικά) ή το 64bit;
dali13gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Are you ready to purchase? Buy Office 365 to get the new 2016 apps. Και εδώ η Microsoft δεν ξεκαθαρίζει αν οι εφαρμογες του Office 2016 που θα μας δώσει θα λήγουν με το πέρας του 365 subscription? λογικά αυτό μάλλον θα γίνεται αλλά προσπαθεί μάλλον με έμμεσο τρόπο να αφήνει διάφορες ερμηνείες; Όπως με τα Windows 10 που άφηνε να εννοηθεί ή έστω δε μπήκε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσει αν θα συνέχιζαν να λειτουργούν μετά τον πρώτο χρόνο (σε λίγο θα πηγαίνουμε σε χαρτορίχτρες) Το Office στον υπολογιστή σου θα λειτουργεί και θα παίρνει updates για όσο θα έχεις ενεργή συνδρομή. Μια στο τόσο κάνει έλεγχο το account που έχεις δώσει αν υπάρχει ενεργή συνδρομή. Αν έχει λήξει, θα σε ενημερώσει και δεν θα ανοίγει η εφαρμογή ή θα ανοίγει μόνο για προβολή και όχι επεξεργασία. 1
TheAccountant Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Are you ready to purchase? Buy Office 365 to get the new 2016 apps. Και εδώ η Microsoft δεν ξεκαθαρίζει αν οι εφαρμογες του Office 2016 που θα μας δώσει θα λήγουν με το πέρας του 365 subscription? λογικά αυτό μάλλον θα γίνεται αλλά προσπαθεί μάλλον με έμμεσο τρόπο να αφήνει διάφορες ερμηνείες; Όπως με τα Windows 10 που άφηνε να εννοηθεί ή έστω δε μπήκε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσει αν θα συνέχιζαν να λειτουργούν μετά τον πρώτο χρόνο (σε λίγο θα πηγαίνουμε σε χαρτορίχτρες) 1+ χρονο τώρα δεν εχεις καταλαβει οτι ειναι συνδρομητικη υπηρεσια? Πληρώνεις - εχεις υπηρεσια Δεν πληρωνεις - δεν εχεις υπηρεσια Αν θες υπάρχουν και τα πακέτα με οne-off αγορα... Ουτε παρερμηνειες, ουτε εμμεσοι τρόποι... ειναι πληρως ξεκαθαροι.
tomkar1808 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους ταχύτατο άνοιγμα excel, word. Επιτέλους τέλος τα αντιαισθητικά ελληνικά κεφαλαία με τόνους στις καρτέλες/λωρίδες. Δεν δοκίμασα κοινή χρήση, αλλά γενικότερα η εμπειρία είναι αναβαθμισμένη
kax54638 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ με 365 απο την προσφορά για σχολές, δεν παίρνω 2016 ούτε απο office update ούτε απο το site κατεβάζοντας τον web installer. Εσείς πήρατε την αναβάθμιση; Φταίει μήπως η γλώσσα (ελληνικά) ή το 64bit; Και εγώ το ίδο με 32 bit αγγλική γλώσσα οπότε δεν είναι αυτό.
ramarg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους εξυπηρετούνται οι ομαδικές εργασίες εξ'αποστάσεως.Εγώ στην microsoft βγάζω το καπέλο για το office.Το μόνο που με κρατάει αρνητικό (αν και αξίζει το κόστος αγοράς του) είναι ότι η αγορά του πλεον γίνεται με τη μορφή ανανεώσιμης συνδρομής και όχι οριστικής αγοράς.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους εξυπηρετούνται οι ομαδικές εργασίες εξ'αποστάσεως.Εγώ στην microsoft βγάζω το καπέλο για το office.Το μόνο που με κρατάει αρνητικό (αν και αξίζει το κόστος αγοράς του) είναι ότι η αγορά του πλεον γίνεται με τη μορφή ανανεώσιμης συνδρομής και όχι οριστικής αγοράς. Ούτε αυτό πρέπει να σε αποτρέπει. Και στο γράφω ως ευτυχισμένος κάτοχος συνδρομής Office 365 η οποία μου κοστίζει ετησίως λιγότερα από 10 ευρώ. Και έχω το Office 365 όχι μόνο στον Mac μου και στο Macbook αλλά και στις φορητές μου συσκευές (iPhone και iPad).
polaki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε αυτό πρέπει να σε αποτρέπει. Και στο γράφω ως ευτυχισμένος κάτοχος συνδρομής Office 365 η οποία μου κοστίζει ετησίως λιγότερα από 10 ευρώ. Και έχω το Office 365 όχι μόνο στον Mac μου και στο Macbook αλλά και στις φορητές μου συσκευές (iPhone και iPad). Λιγότερα από 10 ευρώ ετησίως? Είχα μείνει στα 7 ευρώ το μήνα. Αν θέλεις στείλε μου PM για λεπτομέρειες.
aret1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 1+ χρονο τώρα δεν εχεις καταλαβει οτι ειναι συνδρομητικη υπηρεσια? Πληρώνεις - εχεις υπηρεσια Δεν πληρωνεις - δεν εχεις υπηρεσια Αν θες υπάρχουν και τα πακέτα με οne-off αγορα... Ουτε παρερμηνειες, ουτε εμμεσοι τρόποι... ειναι πληρως ξεκαθαροι. Αφού ενεργοποίησα μια συνδρομή Office 365 σε Mac που βρήκα σε μια απλή ταμπλέτα 8 ιντσων Windows 8.1 μου ανεφέρθη ότι ''it is a perk " (δώρο ας πούμε) μου δίνεται το office 2016 for Mac επίσης κατά την ενεργοποίσηση, ανέφεραν ότι μετά την 22η του Σεπτέμβρη θα αλλάζε ο τρόπος που θα προμηθευόμαστε το office standalone, οπότε το ξεκάθαρο για μένα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο . . . αν κάποιος έχει καλύτερη πληροφόρηση δε χρειάζεται να σχολιάζει ειρωνικά . . . Όσο για το αν κατάλαβα ένα χρόνο τώρα δε το σχολιάζω . . . . σχόλιο για το σχόλιο ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα