Hal9000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, η Microsoft κάνει από σήμερα διαθέσιμη τη νέα έκδοση της σουίτας εφαρμογών Office, αρχικά για όσους είναι συνδρομητές στην υπηρεσία Office 365. Το Office 2016 έρχεται να αποτελέσει τον κατάλληλο συνεργάτη των Windows 10, με τη Microsot να μη κρύβει το πόσο σημασία δίνει στη νέα έκδοση, η οποία είναι «τόσο σημαντική όσο η πρώτη έκδοση της γνωστής σουίτας εφαρμογών». Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αλλαγή πλέον στις συνήθειες των χρηστών και στην παραγωγικότητα, φέρνοντας το Office 2016 ακόμα πιο κοντά στο cloud ενώ ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη παράλληλης επεξεργασίας ενός εγγράφου από δύο ή περισσότερα άτομα. Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη αρχικά για το Word, το PowerPoint και το OneNote, και θα υποστηρίξει σύντομα και το Excel. Ακόμα στο Office 2016, ο διαμοιρασμός των εγγράφων είναι πιο εύκολος, με το κουμπί να βρίσκεται πάνω στο ribbon ενώ πιο ενισχυμένη είναι η λειτουργία "ιστορικού" ενός εγγράφου, επιτρέποντας στο χρήστη να βρει εύκολα παλαιότερες εκδόσεις του και να προχωρήσει χωρίς άγχος σε επεξεργασία του. Η εμφάνιση των εφαρμογών είναι πλέον πιο όμορφη με τη δύο νέα themes διαθέσιμα, και τη Microsoft να κρατά μια κοινή εμφάνιση μεταξύ των εφαρμογών. Στη μπάρα εικονιδίων (ribbon), βρίσκεται ακόμα το Tell Me, μια λειτουργία η οποία περιμένει να απαντήσει σε ερωτήσεις που θα πληκτρολογήσετε και έχουν να κάνουν με το πως μπορούν να πραγματοποιηθούν μερικές κινήσεις. Η λειτουργία Smart Lookup (έξυπνη αναζήτηση) αποτελεί από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες για όλες τις εφαρμογές του Office 2016, αφού επιτρέπει την εύκολη αναζήτηση μέσα από την εφαρμογή, πληροφοριών για οτιδήποτε θέλουμε, προκειμένου να μας βοηθήσει κατά τη δημιουργία του εγγράφου μας. Για παράδειγμα, επιλέγοντας τη λέξη που θέλουμε (πχ Robert De Niro) και πατώντας δεξί κουμπί, εμφανίζεται η επιλογή Smart Lookup όπου επιλέγοντας τη μας εμφανίζει αμέσως δεξιά, πληροφορίες για τον ηθοποιό, μέσα από την αναζήτηση στο Bing ή την Wikipedia. Έτσι ο χρήστης δε χρειάζεται να βγει από την εφαρμογή, να ανοίξει το web browser, να πραγματοποιήσει την αναζήτηση και να επιστρέψει στο Office. Μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές που φέρνει το νέο Office σε σύγκριση με παλαιότερες εκδόσεις, είναι το σύστημα αναβαθμίσεων το οποίο πλέον είναι ίδιο μ ' αυτό που ισχύει στα Windows 10, με τακτικές αναβαθμίσεις οι οποίες θα ενσωματώνουν όχι μόνο επιδιορθώσεις αλλά και νέα χαρακτηριστικά. Το Office 2016 είναι διαθέσιμο από σήμερα σε 40 γλώσσες αρχικά μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Office 365 και έρχεται να συμπληρώσει την υπόλοιπη οικογένεια με εκδόσεις για Mac, iOS, Android και Windows 10 (universal) που έχει ήδη κυκλοφορήσει η Microsoft. Όσοι θέλουν να προμηθευτούν ανεξάρτητα τη σουίτα, η Microsoft έχει διαθέσιμες τρεις εκδόσεις, με τιμές που ξεκινάνε από $150. Site: Office Blog
tsonta Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους. Μετά απο 4 χρόνια φτάσαν την Google. 1
Hal9000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους. Μετά απο 4 χρόνια φτάσαν την Google. Σε τι ακριβώς ? Στην πληρότητα των εφαρμογών ? Γιατί είναι η μέρα με τη νύχτα. 13
xpera_x Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους. Μετά απο 4 χρόνια φτάσαν την Google. 100 η αλεπού 101 τα αλεπουδάκια...
kirileman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Στο μηχάνημα της υπογραφής δοκίμασα μια preview έκδοση μέχρι και πριν από λίγες μέρες, όταν την απεγκατέστησα τη στιγμή που έπαψα πια να την παλεύω με την αναμονή έως και μισό λεπτό για να ανοίξει ή να κλείσει ένα απλό αρχείο office. Νισάφι!!!! Το GTA πιο γρήγορα ανοίγει. 3
Snolly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 δεν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει τη microsoft σε επίπεδο εφαρμογών γραφείου. ούτε με το κυάλι. 11
lion2486 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 με συνδρομή 365 student άραγε μπορούμε να τα βάλουμε;
fingolfingr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να δω πως θα λειτουργεί η παραλληλη επεξεργασία. Θα εχει η τελική μορφή τις προσθήκες και των δύο;;; Παντως αν λειτουργεί καλα θα μου λύσει τα χερια στο γραφείο.
LEFteriz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο ειναι το RTM build ;; Είμαι συνδρομητής και βλέπω η έκδοση που έχω εγκατεστημένη είναι η 16.0.4229.1024 , και δεν υπάρχουν ενημερώσεις.
NOTIOS1981 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους. Μετά απο 4 χρόνια φτάσαν την Google. φυσικα παντου βλέπεις google docs..... το office ειναι έναν αιώνα μπροστά. Αν θες συνέκρινε με το office 365 online και αυτο για consumers γιατι αν παμε σε business με exchange, lync κτλ αστα...... 2
NOTIOS1981 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο ειναι το RTM build ;; Είμαι συνδρομητής και βλέπω η έκδοση που έχω εγκατεστημένη είναι η 16.0.4229.1024 , και δεν υπάρχουν ενημερώσεις. πηγαινε στην συνδρομη σου και κανε install το νεο. θα σου αντικαταστησει το 2013 με 2016. 1
21century Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό θα το δούμε μάλλον και σε φορητές συσκευές...
xtrim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 με συνδρομή 365 student άραγε μπορούμε να τα βάλουμε; Έχω την εν λόγω συνδρομή και από το λογαριασμό μου στο office.com έβαλα κανονικά την 2016 έκδοση. Απλά θα ξανακατεβάσεις τον Installer.
flik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ με 365 student, μπηκα κατεβασα installer αλλα δεν εκανε κατι. Σαν reinstall ενα πράγμα.
aret1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Are you ready to purchase? Buy Office 365 to get the new 2016 apps. Και εδώ η Microsoft δεν ξεκαθαρίζει αν οι εφαρμογες του Office 2016 που θα μας δώσει θα λήγουν με το πέρας του 365 subscription? λογικά αυτό μάλλον θα γίνεται αλλά προσπαθεί μάλλον με έμμεσο τρόπο να αφήνει διάφορες ερμηνείες; Όπως με τα Windows 10 που άφηνε να εννοηθεί ή έστω δε μπήκε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσει αν θα συνέχιζαν να λειτουργούν μετά τον πρώτο χρόνο (σε λίγο θα πηγαίνουμε σε χαρτορίχτρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα