Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είχε μια μεγαλύτερη μπαταρία θα ήταν το καλύτερο κινητό της αγοράς.. Τώρα σε σχέση με τα μοντέλα του 2015 νομίζω είναι value for money.

Θα το έπαιρνα άνετα, και θα περιμένω να δω Ζ5 για να αποφασίσω.

Δημοσ.

Εγώ που το έχω εχει 1 σιμ πιάνει 4g τέλεια !! Είμαι υπέρ χαρούμενος που το διαλεξα σε ολλα άψογο μπαταρία άνετα 1 μισή μέρα και με φουλ χρήση άνετα μια μέρα

Δημοσ.

ναι ,η μπαταρια καλα κρατει και ας εχει 2.680 mAh , 1,5 μερα βγαζει και μενα με αρκετη χρηση ,παιχνιδια δεν παιζω, εγω ειμαι σε ολα υπερ ευχαριστημενος (εμφανιση-οθονη-ταχυτητα-emui-σημα δικτυου-gps) εκτος του οτι αργει λιγο η φορτιση του ,οχι κατι το τραγικο αλλα αργει λιγο ,θα μου πειτε αφου εχει φορτιστη 1Αh εξοδο ,απαραδεκτο για μενα ,ναι μεν προστατευει την μπαταρια αλλα με 1Αh δεν πας πουθενα που λενε, καποια στιγμη θα το δοκιμασω και με 2αρι φορτιστη να δω τι παιζει 

Δημοσ.

ναι ,η μπαταρια καλα κρατει και ας εχει 2.680 mAh , 1,5 μερα βγαζει και μενα με αρκετη χρηση ,παιχνιδια δεν παιζω, εγω ειμαι σε ολα υπερ ευχαριστημενος (εμφανιση-οθονη-ταχυτητα-emui-σημα δικτυου-gps) εκτος του οτι αργει λιγο η φορτιση του ,οχι κατι το τραγικο αλλα αργει λιγο ,θα μου πειτε αφου εχει φορτιστη 1Αh εξοδο ,απαραδεκτο για μενα ,ναι μεν προστατευει την μπαταρια αλλα με 1Αh δεν πας πουθενα που λενε, καποια στιγμη θα το δοκιμασω και με 2αρι φορτιστη να δω τι παιζει 

δοκιμασε και πες μας γτ και εμενα αυτο μου την σπαει λιγο και με παιχνιδια που παιζω εγω κραταει καλα παντως 

Δημοσ.

kinhto tou kolou

Πφχαχαχαχαχαχ πνιγηκα με τον καφε

Εσκασες ετσι απο το πουθενα χαχαχαχα

Παντως μια χαρα κινητακι ειναι.

Δημοσ.

με τέτοια τιμή ούτε για αστείο..

δλδ εσυ πόσο θελεις να δώσεις για ενα Premium Κινητό με πολύ καλή camera οθονη άψογη κατασκευή πολύ καλό και σταθερό software κλπ?

εκτός και αν εννοείς οτι ειναι ακριβό για huawei τοτε μόλις εκανες περήφανους όλους του ελληναρες

btw μιλάμε για 420 ευρω

Δημοσ.

δοκιμασε και πες μας γτ και εμενα αυτο μου την σπαει λιγο και με παιχνιδια που παιζω εγω κραταει καλα παντως 

λοιπον το δοκιμασα να το φορτισω και με φορτιστη 2.1 A , το αποτελεσμα το ιδιο ,στο 50% της μπαταριας που εκανα το τεστ, με το μαμα φορτιστη φορτιζε στα 950 mA, τοσο φορτιζε και με 2.1Α εξοδο φορτισης , το αποτελεσμα επιβεβαιωνει την ασφαλεια μπαταριας  που παρεχει η huawei για να μη μειωθει ο χρονος ζωης της, ολα καλα λοιπον , λιγο το κακο  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...