gsina97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας , προσπαθώ να βάλω τα windows 7 από τα linux mint 17.2 με bootable usb και δεν μπορώ , δεν βρίσκει τα windows ,η ξεκινάει κατευθείαν τα linux. Τι πρέπει να κάνω ?
ALLisCHAOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεις αλλάξει το boot priority σε USB?
gsina97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι και όταν αφήσω μονο αυτό σαν boot priority δεν βρίσκει τίποτα.
ALLisCHAOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 To usb το εχεις κάνει σίγουρα bootable? Αν ναι με πιο πρόγραμμα?
gsina97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι το έχω κάνει bootable . το έκανα με αυτό που έχουν ήδη τα lunux όταν κανεις δεξί κλικ sto iso.
ALLisCHAOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πιο έχουν? Το disk creator? Δοκίμασε και με το Unetbootin. Eπίσης μήπως το iso σου είναι broken? Μπορείς να δοκιμασεις να βάλεις μια linux διανομή στο usb και δες αν το δει ή να δοκιμάσεις με DVD.
jim_p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλυτερα βρες ενα pc με windows και κανε την διαδικασια με το rufus ή το usb/dvd tool. Το στικακι πρεπει να ειναι φορμαρισμενο σε ntfs και αυτο ειναι ενα απο τα πραγματα που αμφιβαλλω αν κανει το unetbootin. http://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool https://rufus.akeo.ie/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα