Flaoutistas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που γράφω στον τίτλο πάνω κάτω. Για εργασίες στο πανεπιστήμιο είναι οκ; Πιο πολύ με απασχολεύ η συμβατότητα που για να το στείλω με email στον εκάστοτε καθηγητή πρέπει να το μετατρέψω σε word. Υπάρχει θέμα; Επίσης αυτό το καινούριο που είδα και με μπέρδεψε.. δεν μπορεί πια κάποιος να αγοράσει απλά το office; Πρέπει να έχει συνδρομή κάθε μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω αντικαταστήσει το Word με το Pages εδώ και χρόνια, χωρίς προβλήματα. Αν σε απασχολεί η συμβατότητα στέλνεις PDF. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του Pages απο non-Apple product? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης αυτό το καινούριο που είδα και με μπέρδεψε.. δεν μπορεί πια κάποιος να αγοράσει απλά το office; Πρέπει να έχει συνδρομή κάθε μήνα;Το Office 2016 for Mac προς το παρόν δίνεται μόνο μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Office 365. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και ως ανεξάρτητο προϊόν που θα μπορείς να αγοράσεις μια κι έξω. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του Pages απο non-Apple product?Υπάρχει "ιντερνετική" έκδοση, που τη βλέπεις μέσα από το iCloud.com 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το Office 2016 for Mac [...] σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και ως ανεξάρτητο προϊόν που θα μπορείς να αγοράσεις μια κι έξω. Κοίτα να δεις σύμπτωση! Τελικά κυκλοφόρησε σήμερα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 μπορεις απο pages να σωζεις αρχεια σε doc. σε οτι αφορα τη συμβατοτητα, ειδικα σε μορφοποιησεις, πινακες κλπ εγω προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος. Η λυση με τα pdf που πρταθηκε ειναι η καλυτερη, αρκει να δεχεται pdf ο εκαστοτε καθηγητης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flaoutistas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) και αν πάρω το office να πάρω το home ή το office? Για το πανεπιστήμιο το θέλω.Επίσης είναι καλύτερο να πάρω τη συνδρομή ή το εφάπαξ; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2015 από Flaoutistas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 σε οτι αφορα τη συμβατοτητα, ειδικα σε μορφοποιησεις, πινακες κλπ εγω προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος. Η λυση με τα pdf που πρταθηκε ειναι η καλυτερη, αρκει να δεχεται pdf ο εκαστοτε καθηγητης. Είναι μορφή που πολύ δύσκολα θα αρνηθεί κάποιος. Εγώ προσωπικά (σαν εργαστηριακός βοηθός) προτιμώ να μου στέλνουν PDF αντί για Word, LibreOffice, RTF, ή ό,τι θυμάται του καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 και αν πάρω το office να πάρω το home ή το office? Για το πανεπιστήμιο το θέλω. Επίσης είναι καλύτερο να πάρω τη συνδρομή ή το εφάπαξ; Με το Home θα είσαι μια χαρά. Για το θέμα της συνδρομής ή εφάπαξ, βάλε κάτω το κόστος και αποφάσισε μόνος σου. Πάντως: - Πολλά φθηνά Windows 10 tablet πωλούνται μαζί με ετήσια συνδρομή Office 365. Μπορεί να σε συμφέρει να αγοράσεις ένα τέτοιο και να κρατήσεις τη συνδρομή. Επίσης, πολλοί πουλάνε τις συνδρομές φθηνά σε αγγελίες, eBay κλπ. - Αν είσαι φοιτητής και έχεις email από το πανεπιστήμιο σου, είναι πολύ πιθανό να μπορείς να πάρεις το Office 365 δωρεάν: insomnia: Microsoft Office 365 Δωρεάν Εγγραφή για Πανεπιστήμια ,Καθηγητές και Φοιτητές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingjulien11_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ όταν τελειώνω με το έγγραφο πάω στο Export To.. Word και το στέλνω ως .docx για να μην έχω βαβούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα