spocky Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα.πήγα σήμερα στην αρβατο το Sony Z2 για να μου αλλάξουν το καπάκι που κλείνει την θύρα φόρτισης.Προς έκπληξη μου είπαν ότι θα πρέπει να τους το αφήσω γιατί θα ανοιχτεί το κινητό και θα γίνει πάλι στεγανοποιηση. Επειδή όμως θα χαθούν τα δεδομένα έχω την εξής ερώτηση.Με ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερα να κάνω back up τις εφαρμογές μου έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τις ξανακατεβασω.Το κινητό είναι ροοτ σε lollipop 5.0.2 και έχω περάσει και αρκετές εφαρμογές σρην sd.Τι γίνεται με αυτές τις εφαρμογές,πρέπει να τις περάσω πάλι στημ εσωτερική για να πάρει σωστά το back up?
Genki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεις κανει back up με titanium ? Επισης νομιζω θα ηταν καλυτερα να γυρισεις το κινητο Stock unrooted μην εχεις καποιο θεμα με την εγγυηση 1
SIP1995 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα.πήγα σήμερα στην αρβατο το Sony Z2 για να μου αλλάξουν το καπάκι που κλείνει την θύρα φόρτισης.Προς έκπληξη μου είπαν ότι θα πρέπει να τους το αφήσω γιατί θα ανοιχτεί το κινητό και θα γίνει πάλι στεγανοποιηση. Επειδή όμως θα χαθούν τα δεδομένα έχω την εξής ερώτηση.Με ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερα να κάνω back up τις εφαρμογές μου έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τις ξανακατεβασω.Το κινητό είναι ροοτ σε lollipop 5.0.2 και έχω περάσει και αρκετές εφαρμογές σρην sd.Τι γίνεται με αυτές τις εφαρμογές,πρέπει να τις περάσω πάλι στημ εσωτερική για να πάρει σωστά το back up? Κάντο επειγώντως un-root, αλλιώς θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης...
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 σε καποια μοντελα ομως η sony αφηνει κανονικα να κανεις root και σου δινει και οδηγιες μαλιστα.
SIP1995 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 σε καποια μοντελα ομως η sony αφηνει κανονικα να κανεις root και σου δινει και οδηγιες μαλιστα. Το ξέρω αυτό, αλλά στο service, γνωστό και ως Arvato άλλα θα πουν ώστε να πληρώσεις στο τέλος τη ζημιά..
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εκει τους τριβεις στην μουρη αυτο που λεει η sony plus οτι το προβλημα του κινητου δεν εχει να κανει με το root.επισης δεν βρισκω καν νοημα να ανοιξουν την συσκευη και να λενε οτι θα χαθουν τα δεδομενα εφοσον μιλαμε για αντικατασταση καπακι.εκτος αν το κανουν και firmware update
spocky Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το back up το κάνω πριν το unroot η μετά? Με τις εφαρμογές που έχω στην sd τι γίνεται?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ρίξε full backup των εφαρμογών σου με το titaniun backup(apk+data ώστε να μην χάσεις τίποτα απο saves Παιχνιδιών πχ) και μετά βγάλε το root για κάνε ενδεχόμενο. οταν παραλάβεις rootάρεις και κάνεις restore apk+data απ το titanium. Απλά να επιλέξεις εξαρχής να σου κάνει backup στην ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ,γιατι απο μόνη της γράφει στην μνημη συσκευής αν θυμάμαι καλα! 1
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το back up το κάνω πριν το unroot η μετά? Με τις εφαρμογές που έχω στην sd τι γίνεται? backup Πριν το Unroot αν το κανεις Unroot. restore μετα το Unroot.την sd την βγαζεις απο πανω.δεν χρειαζεται να παει στο Service.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα