Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω ότι είναι λίγο για κινητό με ΤouchWiz (χωρίς παρεξήγηση)

Δεν τα είπαμε αυτά? Το touchwiz είναι ελαφρύ και μπορείς να βάλεις και custom rom.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν τα είπαμε αυτά? Το touchwiz είναι ελαφρύ και μπορείς να βάλεις και custom rom.

Σοβαρά έψαξες τι έχω γράψει παλιότερα, lol

Δημοσ.

Φτιαξε το g2 σου το κινητο ειναι απο τις κλτρες συσκευες που εχουν βγει μεχρι τωρα!

Έχω πάρει εδώ και πόσο καιρό το Sony Xperia Z μεταχειρισμενο, απλός ο Μάκ... (πως τον λένε) έψαξε το προφίλ μου και έγραψε κάτι σε ένα θέμα μου για να μου την πει, για αυτό και ήρθε στην επιφάνεια το thread.
Δημοσ.

ΟΟΟ το ειδωλο ειναι εδω, σορυ δν το ειδα(ειδα πρωτη δευτερη σελιδα και δν το προσεξα)!
Συνεχιστε να πλακονεστε πηρα μπυρες αυτην τν φορα!

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλε πήγαινε για μεταχειρισμενο Lg G2 (αφού σιγουρεψεις ότι δεν έχει πρόβλημα) αλλιώς καινούριο Lg Magna 110€...εξαιρετικό για τα λεφτά του, και βολικό το UI της Lg

Δημοσ.

Φίλε πήγαινε για μεταχειρισμενο Lg G2 (αφού σιγουρεψεις ότι δεν έχει πρόβλημα) αλλιώς καινούριο Lg Magna 110€...εξαιρετικό για τα λεφτά του, και βολικό το UI της Lg

Kαλα ειστε σοβαροι;;;

Μετα απο 3 μηνες;;;  :P

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω σκεφτεί να το φτιάξω, αλλά τώρα να δώσω τα μισά+ λεφτά που έδωσα για ν το πάρω δε πιστεύω ότι αξίζει (γνώμη μου πάντα)

Μπορείς να παραγγείλεις από ebay ή amazon, ότι θες καλύτερα, καινούρια οθόνη μαζί με το "σασί" του κινητού (max 50 ευρώ) και μετά μόνος σου να περάσεις τη μητρική από το παλιό στο καινούριο σασί και να βάλεις τα πλαστικά και τέλος, καινούριο το κινητό, με δουλειά μισής ώρας και σε αυτή τη τιμή. Το έχω κάνει μόνος μου κι εγώ, χωρίς να ξέρω ή να έχω ασχοληθεί ποτέ με κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Μπορείς να παραγγείλεις από ebay ή amazon, ότι θες καλύτερα, καινούρια οθόνη μαζί με το "σασί" του κινητού (max 50 ευρώ) και μετά μόνος σου να περάσεις τη μητρική από το παλιό στο καινούριο σασί και να βάλεις τα πλαστικά και τέλος, καινούριο το κινητό, με δουλειά μισής ώρας και σε αυτή τη τιμή. Το έχω κάνει μόνος μου κι εγώ, χωρίς να ξέρω ή να έχω ασχοληθεί ποτέ με κάτι παρόμοιο.

Εχω πάρει εδώ και καιρό το G3.....τώρα για το τρι θα κάνω το παλιό,μάλλον θα το δώσω στον αδελφό μου να το φτιάξει.

P8 lite γυρω στα 200 η meizu m2 και m2 note μεχρι 180€

Meizu M2 Note.... To έχουν και ετοιμοπαράδωτο στα 200€ στα Public http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-meizu-m2-note-16gb-dual-sim-gkri/prod7840398pp/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...