Dinos_12345 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moto G 3rd gen στα 202 ευρώ εγώ προτείνω. Έχει και sd, και καθαρό android και καλή κάμερα και μπαταρία. 1
SIP1995 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moto G 3rd gen στα 202 ευρώ εγώ προτείνω. Έχει και sd, και καθαρό android και καλή κάμερα και μπαταρία.Το σκέφτομαι για Moto G, αλλά δεν είναι κάπως πολλά τα 200 και με 1gb ram, επίσης θα τρέχει καλά;Γιατί δε θέλω να έχω προβλήματα στο μέλλον
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το σκέφτομαι για Moto G, αλλά δεν είναι κάπως πολλά τα 200 και με 1gb ram, επίσης θα τρέχει καλά;Γιατί δε θέλω να έχω προβλήματα στο μέλλον Μιλάμε για πόσο καιρό; Εγώ δεν έχω θέμα και είμαι power user. Έχω moto G 2013 και πάει σφαίρα ακόμα και τώρα.
SIP1995 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλάμε για πόσο καιρό; Εγώ δεν έχω θέμα και είμαι power user. Έχω moto G 2013 και πάει σφαίρα ακόμα και τώρα.Μάλλον για Moto G με βλέπω, μιας που έχει και σίγουρες αναβαθμίσεις λειτουργικού 1
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον για Moto G με βλέπω, μιας που έχει και σίγουρες αναβαθμίσεις λειτουργικού Αν μπορείς από Amazon να πάρεις το 2gb μοντέλο, θα ήταν ιδανικό. Για να ξέρεις, η κάρτα του ATM που έχεις, σε όλες τις τράπεζες πλέον είναι και χρεωστική. Βάζεις λοιπόν λεφτά στο λογαριαμό σου χωρίς καμία επιβάρυνση και παραγγέλνεις.
SIP1995 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μπορείς από Amazon να πάρεις το 2gb μοντέλο, θα ήταν ιδανικό. Για να ξέρεις, η κάρτα του ATM που έχεις, σε όλες τις τράπεζες πλέον είναι και χρεωστική. Βάζεις λοιπόν λεφτά στο λογαριαμό σου χωρίς καμία επιβάρυνση και παραγγέλνεις.Θα το κοιτάξω αν μπορώ μένει τη κάρτα μισθοδοσίας της μάνας μου, αλλά δίναμε μη χρεώσω παραπάνω ή μου πάρουν παραπάνω λεφτά από τη κάρτα
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Θα το κοιτάξω αν μπορώ μένει τη κάρτα μισθοδοσίας της μάνας μου, αλλά δίναμε μη χρεώσω παραπάνω ή μου πάρουν παραπάνω λεφτά από τη κάρτα Amazon=Εγγύηση Αν γίνει στραβή και δεν έρθει το στέλνουν ξανά, και δεν τους νοιάζει το προηγούμενο 1
SIP1995 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Amazon=Εγγύηση Αν γίνει στραβή και δεν έρθει το στέλνουν ξανά, και δεν τους νοιάζει το προηγούμενο Ok thanks, (τόσο χουβαρδάδες, δε το περίμενα)....
Masma Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Lumia θα πάρω όταν βγεί το 950 και έρθει Ελλάδα. Είχα Lumia και είχα κα το G2, για την ακρίβεια έχω ακόμα το G2 απλώς έιναι σπασμένη η οθόνη. Το Magna με φοβήζει με το 1GB Ram Το έχω και κάθεται με σπασμένη οθόνη, δυστηχώς.... Ακόμα και με κινέζικα όπως Asus, Xiaomi, Meizu, Lenovo δεν έχω πρόβλημα... Eφοσον θα παρεις το 950 οτανν ερθει. Γιατι δεν φτιαχνεις το lg g2 . Αν εχει θεμα μονο η οθονη αξιζει. Αλλιως κοιτας για mi4 πο εξωτερικο (αν το παρεις δεν νομιζω να παρεις το lumia μετα...)
SIP1995 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Eφοσον θα παρεις το 950 οτανν ερθει. Γιατι δεν φτιαχνεις το lg g2 . Αν εχει θεμα μονο η οθονη αξιζει. Αλλιως κοιτας για mi4 πο εξωτερικο (αν το παρεις δεν νομιζω να παρεις το lumia μετα...) Το έχω σκεφτεί να το φτιάξω, αλλά τώρα να δώσω τα μισά+ λεφτά που έδωσα για ν το πάρω δε πιστεύω ότι αξίζει (γνώμη μου πάντα)
evts Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Samsung Galaxy J5 με 210€. Εχει 1,5gb ram και μεγάλη οθόνη. Μην φοβάσαι, απλά στα Android εώς 1,5gb ram μην βάλεις το app του Facebook και το Messenger (καλύτερα βάλε Facebook Lite) γιατί το κινητό γονατίζει εξαιτίας αυτών των εφαρμογών. Το j5 εχει μια αριστη κάμερα με Flash και μια πολύ καλή μπροστινή επίσης με φλας. Δηλαδη λες ειναι λιγο ενα κινητακι με 1,5GB; Με ενδιαφέρουν αυτα τα δυο apps, αν παω σε android θα ψιλοκολλάει με λίγοτερο απο 2gb?
Masma Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη λες ειναι λιγο ενα κινητακι με 1,5GB; Με ενδιαφέρουν αυτα τα δυο apps, αν παω σε android θα ψιλοκολλάει με λίγοτερο απο 2gb? Αυτο ειναι αναλογα το κινητο μπορει να κολαει μπορει και οχι. Γενικα προτειμαμε να εχει 2gb ram. Μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις?
SIP1995 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη λες ειναι λιγο ενα κινητακι με 1,5GB; Με ενδιαφέρουν αυτα τα δυο apps, αν παω σε android θα ψιλοκολλάει με λίγοτερο απο 2gb? Λέω ότι είναι λίγο για κινητό με ΤouchWiz (χωρίς παρεξήγηση) Αυτο ειναι αναλογα το κινητο μπορει να κολαει μπορει και οχι. Γενικα προτειμαμε να εχει 2gb ram. Μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις? Μπορώ να δώσω στη παρούσα φάση ώς 180€
evts Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο ειναι αναλογα το κινητο μπορει να κολαει μπορει και οχι. Γενικα προτειμαμε να εχει 2gb ram. Μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις? Το ένα πρόβλημα είναι θέλω κινητό από cosmote λόγω επιδότησης (είναι τσιμπημένα και λίγα πράγματα). Γύρω στα 300 περίπου.
SIP1995 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το ένα πρόβλημα είναι θέλω κινητό από cosmote λόγω επιδότησης (είναι τσιμπημένα και λίγα πράγματα). Γύρω στα 300 περίπου. Σου έχω απαντήσει στο θέμα που άνοιξες (αν δε κάνω λάθος). Θα έχει σε πολύ λιγο καιρό το Meizu M2 Note στα 199€ στον Γερμανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα