Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα (για άλλη μια φορά), πρόσφατα πήρα ένα iPhone 4S και λέω να το αλλάξω (δεν λέω, πολύ ωραίο, μου άρεσε σαν συσκευή, αλλά πλέον οι αποδόσεις του με το ios 9 δεν είναι και οι καλήτερες) οπότε λέω να το δώσω και να πάω σε κάτι άλλο. Έχετε κάτι να προτείνετε ? Ακόμα και μεταχειρισμένο (δεν έχω πρόβλημα, γιατί λέω να δώσω κοντά στα 180€), λοιπόν ?

Δημοσ.

LG Magna. Απο Ελλάδα καινούριο..

Κατι αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλό εκτός αν πάρεις μεταχειρισμένο G2...

Αν ανέβεις στα 220 μπορείς να δεις Samsung Galaxy J5....

Δημοσ.

Το lg g2 ειναι απο τα καλυτερα φιλε μου αν το βρεις μεταχειρισμένο στα 180. Πολη καλη καμερα κολλήματα δυσκολα θα δεις και με πολυ καλη μπαταρια

Δημοσ.

Παιδια οχι lumia. Το g2 ειναι το καλυτερο που μπορει να βρει σε αυτη την τιμη και τα χαρακτηριστικα. Εχει φοβερα specs και φυσικα ανεβαζεισ επεξεργαστη στα 2.8 ghz για μελλοντικη χρηση.

Πρωην κατοχος LG G2 D802

Δημοσ.
Μπορείς να δεις Microsoft Lumia 640...

Lumia θα πάρω όταν βγεί το 950 και έρθει Ελλάδα.

Παιδια οχι lumia. Το g2 ειναι το καλυτερο που μπορει να βρει σε αυτη την τιμη και τα χαρακτηριστικα. Εχει φοβερα specs και φυσικα ανεβαζεισ επεξεργαστη στα 2.8 ghz για μελλοντικη χρηση.

Πρωην κατοχος LG G2 D802

Είχα Lumia και είχα κα το G2, για την ακρίβεια έχω ακόμα το G2 απλώς έιναι σπασμένη η οθόνη.

LG Magna. Απο Ελλάδα καινούριο..

Κατι αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλό εκτός αν πάρεις μεταχειρισμένο G2...

Αν ανέβεις στα 220 μπορείς να δεις Samsung Galaxy J5....

Το Magna με φοβήζει με το 1GB Ram

Το lg g2 ειναι απο τα καλυτερα φιλε μου αν το βρεις μεταχειρισμένο στα 180. Πολη καλη καμερα κολλήματα δυσκολα θα δεις και με πολυ καλη μπαταρια

Το έχω και κάθεται με σπασμένη οθόνη, δυστηχώς....

Ακόμα και με κινέζικα όπως Asus, Xiaomi, Meizu, Lenovo δεν έχω πρόβλημα...

Δημοσ.

Mi4 στα 195€ τότε

Aπό Ελλάδα, γιατί ούτε κάρτα έχω, ούτε pay-pal ούτε τίποτα....πάντως ευχαριστώ, πολύ καλή επιλογή και ωρααίο κινητό.

Κάτι άλλο ?

Δημοσ.

Συγνώμη , θα δώσεις το 4s επειδή με το 9 κολλάει; Όπως λες το πήρες πρόσφατα οπότε δεν είναι κρίμα να το δώσεις για ένα λειτουργικό που κολλάει. Αν θες κράτα το και κάνε restore και θα στρώσει!

Δημοσ.

Συγνώμη , θα δώσεις το 4s επειδή με το 9 κολλάει; Όπως λες το πήρες πρόσφατα οπότε δεν είναι κρίμα να το δώσεις για ένα λειτουργικό που κολλάει. Αν θες κράτα το και κάνε restore και θα στρώσει!

Θέλω μεγαλύτερη οθόνη είναι η αλήθεια, και επίσης με χαλάει στα video/photos...

Δημοσ.

Θέλω μεγαλύτερη οθόνη είναι η αλήθεια, και επίσης με χαλάει στα video/photos...

Α οκ τότε απλά έτσι όπως το ανέφερες στο αρχικό σου πόστ νόμιζα ότι το έδεινες επειδή κολλούσε με την αναβάθμιση  :-D  

Lumia 640 κι από εμένα.

Δημοσ.

Α οκ τότε απλά έτσι όπως το ανέφερες στο αρχικό σου πόστ νόμιζα ότι το έδεινες επειδή κολλούσε με την αναβάθμιση  :-D  

Lumia 640 κι από εμένα.

Eίχα Lumia, απλά αυτή τη φορά θέλω android.

Δημοσ.

Samsung Galaxy J5 με 210€. Εχει 1,5gb ram και μεγάλη οθόνη. Μην φοβάσαι, απλά στα Android εώς 1,5gb ram μην βάλεις το app του Facebook και το Messenger (καλύτερα βάλε Facebook Lite) γιατί το κινητό γονατίζει εξαιτίας αυτών των εφαρμογών. Το j5 εχει μια αριστη κάμερα με Flash και μια πολύ καλή μπροστινή επίσης με φλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...