dimitris_olympus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, θα εκτιμουσα αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε με το εξης προβλημα: Ο υπολογιστης δεν ξεκιναει οταν πατάω το power button. Τον ειχα 2-3 μερες εκτος πριζας, και σημερα που τον συνδεσα δεν ανταποκρινεται. Το τροφοδοτικο λειτουργει, βραχυκΰκλωσα τα 2 pin του για να το δοκιμασω. (Το ιδιο ειχα κανει και πριν 2-3 βδομαδες και μετα ξεκινησε κανονικα το pc). Αποσυνδεσα ολες τις συσκευες για να δοκιμασω αλλά πάλι τιποτα. Η μητρικη δεν εχει λαμπακι για να το ελεγξω (GA970a UD3). Ειναι πιθανον να ευθυνεται η μπαταρια bios? Επισης το τροφοδοτικο μου ειναι 650 watt αλλα της ms-tech. Μηπως υπολειτουργει? Ευχαριστω οποιον το διαβασει.
La_MoRt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις τσεκάρει από το κουμπάκι που ξεκινάει αν λειτουργεί σωστά; Βγάλε το βύσμα από το panel της μητρικής χαμηλά εκεί που συνδέεται και δοκίμασε να το ανοίξεις ακουμπόντας με ένα κατσαβιδι τα 2 pin του power.
dimitris_olympus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το δοκιμασα. Δεν φαινεται να γινεται κατι.
La_MoRt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Για αρχή θα πρέπει να δοκιμάσεις να ανοίξεις τον υπολογιστή με ένα 2ο τροφοδοτικό για να δεις αν είναι αυτό που σου κάνει το πρόβλημα. Ποιό τροφοδοτικό είναι και πόσο καιρό το έχεις;
dimitris_olympus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι αυτο απ οτι βλεπω www.skroutz.gr/s/310824/MS-Tech-Value-Series-750W.html Το εχω απο το 2011. Παντα ηταν αρκετα ζεστο οταν δουλευε, μπορω να πω.
La_MoRt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θέλεις να βρεις τι φταίει θα πρέπει να κάνεις δοκιμές. Προσπάθησε να βρεις ένα τροφοδοτικό να δεις αν θα ανοίξει ο υπολογιστής από ένα φίλο σου, αν δεν έχεις κάποιο στην άκρη. Είναι νεκρό τελείως το PC; μόλις πατήσεις να ανοίξει δε δουλεύει τίποτα; Δε σου έχει ξαναπαρουσιάσει ξανα ποτέ τίποτα; Έτσι ξαφνικά στο έκανε;
dancer_69 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα κατά καιρούς και απ' όσο μπορώ να καταλάβω πρέπει να ευθύνονται οι μνήμες. Μου έχει τύχει 3-4 φορές ως τώρα μετά από απόλυτη διακοπή ρεύματος(έχει βγει η γενική πρίζα). Συνήθως μετά από αρκετές προσπάθειες με αλλαγές στις θέσεις μνήμης και αφαίρεση της μπαταρίας του bios κάποια στιγμή ανοίγει και μετά λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
dimitris_olympus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, ειναι τελειως νεκρο. Ειχα παθει ακριβως το ιδιο πριν μερικες εβδομαδες. Παλι ειχε παρουσιαστει αφου το ειχα λιγες μερες εκτος ρευματος. Αλλα μολις εκανα το τροφοδοτικο να δουλεψει βραχυκυκλωνοντας το, το συνδεσα στη μητρικη και ανοιξε κανονικα. Γενικα ειχα διαφορα προβληματα με το pc απο τοτε που το πηρα. Χορτασα μπλε οθονες. Αλλα τελευταια φορα που το πηγα σε τεχνικο, μου ειπε πως το προβλημα ητανε οταν οι μνημες δουλευαν σε dual channel. Απο τοτε δεν παρουσιασε κατι αλλο. Dancer τι συστημα εχεις? Μητρικη, cpu, μνημες?
La_MoRt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ήταν οι μνήμες δε θα ήταν τελείως νεκρό το μηχάνημα εδώ δεν δουλευει τίποτα πως θα μπορούσαν να είναι οι μνήμες; Δηλαδή αν τις βγάλει τελειώς θες να μου πεις πως θα ανοίξει και θα σου βαρέσει ότι δεν έχει μνήμες; Δεν είναι ίδια περίπτωση.
dimitris_olympus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι εχεις δικιο. Μολις δοκιμασα να το ανοιξω χωρις μνημες αλλα δεν εγινε κατι. Πρεπει να βρω ενα δευτερο τροφοδοτικο να δοκιμασω. Αλλα οτι το τροφοδοτικό δουλευει κανονικά όταν το βραχυκυκλωνω, δεν ειναι περιεργο?
La_MoRt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι άγνωσται αι βουλαί του τροφοδοτικού!!! 2
mitsus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι εχεις δικιο. Μολις δοκιμασα να το ανοιξω χωρις μνημες αλλα δεν εγινε κατι. Οχι. Αν μπορεις μετρησε με πολυμετρο να δεις αν σου βγαζει ολες τις τασεις. Πρεπει να βρω ενα δευτερο τροφοδοτικο να δοκιμασω. Αλλα οτι το τροφοδοτικό δουλευει κανονικά όταν το βραχυκυκλωνω, δεν ειναι περιεργο?
Giame Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με ενα πσ.. κοιτας πρωτα τροφοδοτικο μπορει η ταση π δινει να μην ειναι επαρκεις. μετα οποσδηποτε ραμ δες αν κουμπονουν καλα δοκιμασε με μια στην αρχη αν εχεις δυο πειραματισου λιγο με τις ραμ. αν υστερα απ αυτα το τροφοδοτικο ειναι οκ υπαρχουν 2 περιπτωσεις ειτε καμενη μητρικη ειτε καμενος cpu στην δικια μου περιπτωση ηταν καμενος ο cpu (σπανιααα περιπτωση). Επισης κατι που θα σ προτεινα ειναι να ελεγξεις για πυκνοτες αν εχει διοκγωθει καποιος κ αν το χεις λιγο βγαλε cooler βγαλε cpu και ελεγξε τα pins στην μητρικη μηπως εχουν καει συμβαινει οταν αφήνεις για καιρο το πσ κλειστο καμια φορα.
benign Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το τροφοδοτικο σου δεν ειναι για σοβαρο συστημα με ισχυρο επεξεργαστη και καλη καρτα γραφικων.Αν εχεις αυτα τα δυο που ειπα,90% θα ελεγα ανεπαρκες τροφοδοτικο.
Orfeas1988 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Φιλε βγάλε την μπαταρία το τροφοδοτικό και κρατά το power button για δυο λεπτα πατημένο μετα σύνδεση το τροφοδοτικό και πατά μήπως ανοίξει</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα