Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους ! Καινούργιος και φυσικά άσχετος από πολλά !! Μια ερώτηση ;;; Το iCloud κοστίζει λει 0,99 για ένα μήνα τα 50 gb και εγώ αναρωτιέμαι αφού περάσει ο μήνας συνδρομής μετά παπαλα τα 50gb και ότι είχα αποθήκευσει;;; Οκ χαζή ερώτηση παιδιά αλά όπως λέω και παραπάνω είμαι άσχετος !

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους ! Καινούργιος και φυσικά άσχετος από πολλά !! Μια ερώτηση ;;; Το iCloud κοστίζει λει 0,99 για ένα μήνα τα 50 gb και εγώ αναρωτιέμαι αφού περάσει ο μήνας συνδρομής μετά παπαλα τα 50gb και ότι είχα αποθήκευσει;;; Οκ χαζή ερώτηση παιδιά αλά όπως λέω και παραπάνω είμαι άσχετος !

Απ'όσο γνωρίζω αν δεν προβείς σε ανανέωση του πακέτου,λαμβάνεις σχετικά email ειδοποίησης και μετά ναι χάνεις αρχεία. Δεν ξέρω κατά πόσο όμως μπορείς να κάνεις restore  αρχεία με τη νέα υπηρεσία επαναφοράς αρχείων που προσφέρει το icloud σε περίπτωση καθυστερημένης πληρωμής.

Δημοσ.

Αν εγκαταστήσεις το iCloud drive στα Windows (ή αν έχεις mac με λειτουργικό OS X Yosemite ή νεώτερο) δημιουργείται ένας φάκελος icloud Drive στο δίσκο σου. Εκεί αντιγράφονται τα αρχεία του icloud drive. Αν σταματήσεις τη συνδρομή, δε θα βλέπεις πια τα αρχεία στο iPhone σου αλλά αυτά θα εξακολουθούν να υπάρχουν στο δίσκο του υπολογιστή σου στο φάκελο αυτό.

Έτσι ακριβώς λειτουργεί και το DropBox και το Microsoft OneDrive.

Δημοσ.

επισης αν σταματησεις  τη συνδρομη, σου δινει αν δεν κανω λαθος 1-2 βδομαδες να κατεβασεις τα αρχεια σου πριν διαγραφουν απο τους σερβερς.

Δημοσ.

επισης αν σταματησεις  τη συνδρομη, σου δινει αν δεν κανω λαθος 1-2 βδομαδες να κατεβασεις τα αρχεια σου πριν διαγραφουν απο τους σερβερς.

Ναι τόσο περίπου δίνει.Εμένα η απορία μου είναι αν μπορείς να κάνεις restore τα διεγραμμένα αρχεία (με τη νέα δυνατότητα που προσφέρει το  icloud) αν ανανεώσεις καθυστερημένα τη συνδρομή ας πούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...